Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The Lost World

Hrajete online hru The Lost World

Klasický bubbleshooter tentokrát v tajemné atmosféře zvláštního světa. Princip hry je však dle zažitých pravidel. Vystřelujete barevné kuličky a snažíte se s perfektním mířením vytvořit alespoň trojici stejně barevných kuliček. Tím postupně čistíte herní pole až nezůstane ani jedna kulička.

ovládání hry The Lost World

myší, viz instrukce ve hře • 3.35 MB • 59x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Cat God vs Sun King 2
Postřehové hry - 0x
Kočičí božstvo se zlobí, protože nohsledi slunečního krále se rozhodli postavit mu různé chrámy, aby ho uctívali. To se samozřejmě kočičímu bohu nemůže líbit a vyšle svoje kočičí služebníky, aby zlikvidovaly všechny nevěřící. Spalte nepřátele mocným plamenem a nenechte je postavit žádnou z jejich staveb.
Hanna in a Choppa 2
Postřehové hry - 0x
Zajímavá postřehová hra Hanna in a Choppa se dočkala druhého pokračování, kde se oproti prvnímu dílu najdou různá vylepšení, takže pokud jste si oblíbili první díl, pak si určitě na druhý najděte chvilku času. Dostanete pod kontrolu vrtulník, se kterým se potřebujete dostat k vlajce a přistát u ní, což někdy vyžaduje hodně dobré reflexy. Někdy máte též na starosti jiné létající dopravní prostředky.
Dwarf Goldminer
Postřehové hry - 0x
Pokud máte rádi hry na téma těžení zlata, tak vás tato hra určitě bude bavit. O co v ní jde? V roli horníka se budete snažit vytěžit co nejvíce zlata a drahokamů. Jakmile splníte určitý limit, tak postupujete do dalšího kola.
Parassault
Postřehové hry - 1x
V téhle hře se budete věnovat zvláštnímu sportu. Budete se vznášet pomocí padáku taženého motorovým člunem a budete srážet racky tak, aby padaly do člunu. Musíte se ale vyhnout všem protijedoucím vodním skútrům a bójkám.
Pokemon Diamond
Postřehové hry - 1x
Pěkná spojovačka ve stylu oblíbených Pokémonů. Jak už to v podobných hrách bývá, budete hledat stejně barevné dílky a snažit se je spojit do trojic. Tím se postupně hrací pole čistí a před vámi se ukazuje obrázek Pokémona.
Catch Fish
Postřehové hry - 1x
Chytejte ryby házením kamenů. To je stručný popis hry Catch Fish. Jste rybář, který nemá prut, ale hromadu kamení. A moře je zrovna plné nejrůznějších ryb a pokladů. Takže si zaházejte a zalovte:). Hra se ovládá myší.
Sweet Candy Shooter
Postřehové hry - 3x
Skvěle zpracovaná online hra na téma bublinek a spojování tří stejných symbolů. Tentokrát jsou bublinky zastoupeny sladkostmi v podobě ovoce. Tím se nenechte rozptýlit a snažte se hrát velmi rychle a samozřejmě přesně.
The Shell Game
Postřehové hry - 1x
Tato hra by se dala považovat za klasiku postřehových her. Pokuste se uhádnout pod kterou skořápku je schovaná kulička. Vždy si můžete určit, kolik peněz, ve kterém kole chcete vsadit. Dokážete vyhrávat?
Vinnie Shooting Yard 3
Postřehové hry - 3x
Zábavná online hra, která prověří váš postřeh. Nejprve si vyberte jednu z osmi zbraní, zvolte obtížnost a můžeme začít. Úkolem je v časovém úseku sestřelit všechny figuríny.
Smoking Barrels - souboj na Divokém západě
Postřehové hry - 1x
Smoking Barrels je skvělá online hra s westernovým motivem. Ve střeleckém souboji se utkáte s největšími zloduchy jednoho zapomenutého amerického městečka. Před začátkem hry nejprve zadejte svoji přezdívku a poté si kupte první zbraň a pár nábojů. Před soubojem musíte mít zaměřovač v "Safe Area". Po odpočítání a objevení se terče musíte rychle tasit, umístit zaměřovač do terče a kliknout. Rozhodně to chce trochu cviku, ale pak bude tasit jako Billy Kid ;).
Paper Planes
Postřehové hry - 2x
V této bezvadné a velice jednoduché hře se ocitáte v roli papírové vlaštovky. Váš úkol je velice prostý, musíte se svou vlaštovkou letět stále dolů a vyhýbat se při tom všem překážkám, které jsou na Vás nastraženy. Čím větší úhel letu, tím větší rychlost vlaštovky.
Smashing
Postřehové hry - 5x
Výborně zpracovaný pesrobarevný arkanoid pro chvíle volna. Moře levelů, různé upgrady a vzrůstající obtížnost zaručují nekonečnou zábavu. Vřele doporučuji na procvičení koordinace a reflexů pohybu.
Mystic India Pop - super Zuma hra
Postřehové hry - 6x
Pěkná verze velice oblíbené postřehové super hry Zuma. Tentokrát je v hlavní roli slůně, které se snaží spojit vždy alespoň tři míčky stejné barvy. Odstraňte míčky dříve než se dokutálejí do konce bludiště.
Rest Zone
Postřehové hry - 1x
Pusťte se do této vynikající logické hřy a proleťte s hrdinou na konec labyrintu. Dávejte si velký pozor na nástrahy, které jsou na Vás nachystány. Zvládnete se prokousat do dalšího kola? Dejte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
16
Postřehové hry - 0x
Jednoduchý název, celkem jednoduchá grafika, ovšem naprosto skvělá hratelnost a chytlavost. Jde o jakousi skákačku, která nabízí nespočet levelů. Musíte se dostat k zelené ploše a vyplnit ji svou kostkou.