Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The Lost World

Hrajete online hru The Lost World

Klasický bubbleshooter tentokrát v tajemné atmosféře zvláštního světa. Princip hry je však dle zažitých pravidel. Vystřelujete barevné kuličky a snažíte se s perfektním mířením vytvořit alespoň trojici stejně barevných kuliček. Tím postupně čistíte herní pole až nezůstane ani jedna kulička.

ovládání hry The Lost World

myší, viz instrukce ve hře • 3.35 MB • 469x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Nurse Slacking
Postřehové hry - 34x
Pěškná postřehovka s pěknou dávkou humoru a hezké grafiky. Budete hrát v roli mladé znuděné sestřičky, která vymýšlí vše možné, jen aby nemusela pracovat. Takže na vás čekají flákací činnosti v podobě psaní sms či závody s pacienty. Jen vás nesmí vidět doktor, to by bylo zle.
Apple Season
Postřehové hry - 51x
Ve hře Apple Season se nacházíme v období, kdy se na stromech urodilo velké množství jablek. Tato jablka padají z horní části hrací plochy a vy máte dole košík, do něhož se musíte pokusit pochytat co největší možné množství jablek. Jablka padají občas velkou rychlostí a všechna určitě nestihnete chytit. Celkem spadne sto jablek, kolik jich sklidíte?
Valentiner
Postřehové hry - 28x
V této hře máte za úkol posbírat co nejvíce srdíček. Uděláte to tak, že počkáte až bude šíp ve správném úhlu a vystřelíte. Musíte si dávat pozor, aby Vám nevypršel čas. Jinak pro Vás hra končí. Zlaté srdíčka mají větší hodnotu, než srdíčka černá.
Rapid fire 2
Postřehové hry - 13x
Pěkná postřehová hra, kde nepůjde o nic jiného kromě střelby na cíle. Různé terčíky poletují sem a tam a vy se musíte trefit co nejblíže do jejich středu. Máte na to omezenou dobu tak miřte co nejlépe.
Tri Peaks Solitaire Classic
Postřehové hry - 371x
Cílem této karetní hry je postupně vyčistit hrací pole od všech karet. Odebrat můžete pouze kartu o jeden stupeň nižší nebo vyšší, než máte na hromádkách. Hra obsahuje několik bonusů. Jelikož jsou solitér hry obecně velmi oblíbené, vydrží vám hraní na pěkně dlouho.
Diggings Diamonds
Postřehové hry - 17x
Hrdinou této nové super hry je horník toužící po hroudách zlata a jiného drahého kamení. Společně s ním hledejte vždy alespoň dvojice stejných krystalů a objevujte skryté diamanty. Perfektní oddechová hra.
Catch Fish
Postřehové hry - 5x
Chytejte ryby házením kamenů. To je stručný popis hry Catch Fish. Jste rybář, který nemá prut, ale hromadu kamení. A moře je zrovna plné nejrůznějších ryb a pokladů. Takže si zaházejte a zalovte:). Hra se ovládá myší.
Toilet Run
Postřehové hry - 51x
Závod, kreslení a napínavý skok do záchodového šílenství čeká na vás ve hře Toilet Run – kde cesta k záchodu se mění v adrenalinovou jízdu! Toilet Run je zábavná a napínavá hra, která prověří vaše rychlé myšlení a kreslící schopnosti. Vaším úkolem je nasměrovat zoufalé postavičky k jejich osobním záchodům tím, že pro ně nakreslíte jedinečné cesty. Ale pozor! Jedna srážka a vše může jít do ztracena! Nezapomeňte se vyhnout i hrozivému hlídacímu psovi, jinak je konec hry. Každá sekunda se počítá v této zběsilé honičce s časem – a ostatními uživateli toalet! Chop se tedy pera a pomoz jim zvládnout ten nejnaléhavější běh jejich životů ve hře Toilet Run!
Biolabs Outbreak
Postřehové hry - 510x
Pěkná online hra, ve které budete zápasit s viry nebezpečné choroby. V každé úrovni máte omezené množství medicíny, kterou postupně aplikujete do prostoru mezi viry. Cílem je virům znemožnit pohyb a tak je zničit.
Whack a mole
Postřehové hry - 20x
Tato online hra vyzkouší váš postřeh. Musíte klepnout přes čumák co nejvíce krtků, kteří neustále vystrkují své hlavy z nor.
Monopoly Money Wars
Postřehové hry - 29x
Hra, která spojuje herní principy oblíbené stolní hry Monopoly a originální skákačky. Podle hodu kostky se rozhoduje o vašich dalších krocích v této plošinovce. Vedle toho budete také sbírat zlaťáky.
Glass Work
Postřehové hry - 16x
Vašim úkolem je doplnit symboly, které Vám jezdí na pásu do předlohy, kterou máte v každém kole. Není to tak jednoduché, čím větší kolo máte, tím rychlejší tato hra je. Pusťte se do toho a ukažte, jak daleko se dokážete dostat.
Cat God vs Sun King 2
Postřehové hry - 36x
Kočičí božstvo se zlobí, protože nohsledi slunečního krále se rozhodli postavit mu různé chrámy, aby ho uctívali. To se samozřejmě kočičímu bohu nemůže líbit a vyšle svoje kočičí služebníky, aby zlikvidovaly všechny nevěřící. Spalte nepřátele mocným plamenem a nenechte je postavit žádnou z jejich staveb.
The X-spot
Postřehové hry - 34x
V této hře je Vašim úkolem v každém kole, do kterého se dostanete najít písmenko X. Ze začátku to bude lehké, ale časem budete muset řešit různé záhady, než písmenko X najdete. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Fish Tales 2
Postřehové hry - 31x
Je mnoho her s rybami, ve kterých začínáte jako malá téměř neškodná rybička a postupným požíráním evolujete do megaryby. Nejinak je tomu i v této pěkné online hře. Podaří se vám co nejrychleji požírat malé rybky?