Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

The Lost World

Hrajete online hru The Lost World

Klasický bubbleshooter tentokrát v tajemné atmosféře zvláštního světa. Princip hry je však dle zažitých pravidel. Vystřelujete barevné kuličky a snažíte se s perfektním mířením vytvořit alespoň trojici stejně barevných kuliček. Tím postupně čistíte herní pole až nezůstane ani jedna kulička.

ovládání hry The Lost World

myší, viz instrukce ve hře • 3.35 MB • 136x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Parachute Jumping
Postřehové hry - 29x
Zdánlivě jednoduchá online hra, ve které si procvičíte svůj odhad a postřeh. Cílem je navést parašutistu na cíl. Je to poměrně těžké. Nejprve vyskočíte z letadla, poté je nutné načasovat otevření padáku podle síly a směru větru...
Maplestory Matching
Postřehové hry - 23x
Spojujte všechny dvojice stejných obrázků. Využívejte různé dostupné bonusy. V každém kolem máte omezený čas, takže si dávejte velký pozor. Ne vždy půjdou tahy provést. V každém levelu bude obrázků přibývat.
Fruit Ninja
Postřehové hry - 43x
Proklestěte si cestu na vrchol ve hře Fruit Ninja! Nakrájejte co nejvíce ovoce, aniž byste ho upustili. Získejte tím body a překonejte své nejvyšší skóre! Chcete-li získat ještě více bodů, nakrájejte více druhů ovoce najednou! Ale pozor, nejen ovoce bude čekat na tvůj plátek. Občas se objeví bomby, a pokud je zasáhnete, hra končí. Takže si to naplánujte dopředu a krájejte!
Paper Planes
Postřehové hry - 25x
V této bezvadné a velice jednoduché hře se ocitáte v roli papírové vlaštovky. Váš úkol je velice prostý, musíte se svou vlaštovkou letět stále dolů a vyhýbat se při tom všem překážkám, které jsou na Vás nastraženy. Čím větší úhel letu, tím větší rychlost vlaštovky.
Monkey lander
Postřehové hry - 15x
Krásná oddechovka, ve které budete s malou opičkou ovládat kosmický koráb. Vaším nelehkým úkolem bude posbírat všechno ovoce a bezpečně přistát na přistávací plošině - přistání musí být velmi jemné a plynulé.
Park My Trailer
Postřehové hry - 18x
Zaparkovat auto není vůbec snadné. O tom se přesvědčíte v této parkovací online hře. Hra se ovládá šipkama a klávesou CTRL, kterou startujete vůz a připojujete vozík.
Amateur Surgeon 2
Postřehové hry - 30x
Příběh druhého pokračování hry Amateur Surgeon se odehrává po více než pěti desítkách let od dílu prvního. Zahrajete si na doktora - chirurga. Během hraní dostanete vždycky nějaký úkol, který musíte do puntíku přesně splnit. Na léčbu máte ve většině případů omezený časový limit. Vybavení nemáte k dispozici nejlepší.
hra v Unity3D
Heap of Trouble
Postřehové hry - 19x
Pomozte Stevenovi zabalit všechny předměty do krabice. Zní to jednoduše, ale není tomu tak. Musíte využít nápověd a svého umu, abyste nakonec krabici zavřeli. Graficky i hratelně velmi příjemná hra v Unity3D.
Dancing Santa Claus
Postřehové hry - 27x
Santa Claus musí být v nejlepší formě, aby mohl správně a včas doručit všechny vánoční dárečky do všech domácností. Všechny děti světa už se na dárečky jistě těší. Santa má před velkou akcí zajímavý fyzický trénink, jen se podívejte.
Elite Base Jump
Postřehové hry - 3x
Pokračování oblíbené hry Base Jumping. Vaším úkolem je bleskově zareagovat na start, poté nechat postavičku rychle padat a ve vhodný moment otevřít padák.
Brilliant Blocks
Postřehové hry - 101x
Hra Brilliant Blocks nabízí poměrně netradiční model, jak odstraňovat trojice kostiček z hrací plochy. Můžete totiž postupovat hned několika způsoby. Vyřazovat tedy lze trojice se stejným číslem či barvou a nezáleží, jestli se nachází vodorovně nebo svisle. Pokuste se vyčistit celý herní prostor, dokud to ještě půjde.
6 Differences
Postřehové hry - 14x
V této relaxační hře dostanete dva téměř identické animované obrázky, na kterých je vždy pár odlišností. Tyto nesrovnalosti vy musíte najít. Při hře se zapnutým zvukem si dobře odpočinete a naberete nové síly.
Dream Connect
Postřehové hry - 30x
Další z nekonečné plejády spojovaček. Znáte-li Kuchařský mahjong, tak tato hra má velmi podobný herní princip. Budete hledat dva stejné obrázky a snažit se je spojit. Ovšem pozor - spojovací trasa může mít jen dva rohy (zlomy 90 stupňů).
Neon 2
Postřehové hry - 18x
Výborná postřehovka pro ty, kdo si chtějí procvičit svoje reflexy. Ovládáte malé vesmírné vozítko s kanonem a střílíte po všem co se jen hne. Je toho všude kolem dost a chce vás to zničit, takže si uchovejte postřeh.
Valentiner
Postřehové hry - 16x
V této hře máte za úkol posbírat co nejvíce srdíček. Uděláte to tak, že počkáte až bude šíp ve správném úhlu a vystřelíte. Musíte si dávat pozor, aby Vám nevypršel čas. Jinak pro Vás hra končí. Zlaté srdíčka mají větší hodnotu, než srdíčka černá.