Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Snail Bob 8 Island Story

Hrajete online hru Snail Bob 8 Island Story

Náš oblíbený šnek Bob je tu s dalším, již osmým, dobrodružstvím. A o co v tomto díle půjde? Bob se rozhodl navštívit tajemný ostrov, kde však přežívá mnoho nestvůr a zlých stvoření. Svou chytrostí mu pomozte dostat se přes překážky a utéct z ostrova.

ovládání hry Snail Bob 8 Island Story

myší, viz instrukce ve hře • 11.58 MB • 2793x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Mummy Blaster
Logické hry - 20x
Rozmístěte bomby na správná místa, aby vše spadlo na tyto mumie a vy se pak dostáli dále v těchto úrovní. V této super hře je téchto mumií opravdu hodně, tak se je hlavně snažte odstranit.
Squidy 2
Logické hry - 67x
Squidy je chobotnice, se kterou si užijete velkou porci zábavy. Squidyho babička právě slaví narozeniny, a proto se Squidy rozhodne ji překvapit. Aby mohl za babičkou dorazit, potřebuje se nějak přepravit. Pěšky by to bylo příliš pomalé, a proto se rozhodne, že využije výbušninu, s níž trochu poposkočí.
Escape from Jay is Games
Logické hry - 36x
Povedená úniková online hra s pěknou grafikou. Pokud jste si oblíbili přemýšlení u escape her, ve kterých máte za úkol najít cestu ven z uzavřené místnosti, tak si tuto hru zamilujete. Hledejte skryté předměty a způsob, jak se dostat na svobodu.
Bloons Player Pack 2
Logické hry - 24x
Další zástupce Bloons série. Máte k dispozici pouze omezený počet šipek a spoustu balonků ve vzduchu, které musíte sestřelit. Musíte perfektně vychytat balistiku, abyste jich každou šipkou sundali co nejvíc.
Flash Chess 3
Logické hry - 49x
Máme tady šachy. Tato super hra představuje skvělou zábavu u které musíte přemýšlet několik tahů do předu. Vždy musíte být o tah před vaším soupeřem. Jedině tak se vyhrává. Tak se pokuste soupeře porazit.
Cargo Bridge
Logické hry - 13x
Skvěle hratelné online hra na přemýšlení. Vaším úkolem je postavit most tak, aby vaši dělníci mohli sebrat věci na druhé straně. Myslíte, že máte na to, stát se vedoucím hráčem v tabulce nejlepších?
Bomb Town: Explosion in Slow Motion
Logické hry - 33x
Ve hře s komplikovaným názvem Bomb Town: Explosion in Slow Motion se podíváte na zoubek budovám, které je zapotřebí srovnat se zemí. Dostanete samozřejmě k dispozici pořádně silnou zbraň a musíte si jen správně zvolit, kam by měla výbušnina dopadnout. Snažte se zlikvidovat co největší možnou část města.
Mahjong Connect
Logické hry - 1909x
Jedna z nejoblíbenějších online her na celém internetu. Mahjong Connect patří určitě mezi nejlepší mahjong hry. Vaším úkolem bude najít dvojice stejných kamenů a označením je odebrat. Avšak pozor - kameny nesmějí být nijak blokované ostatními kameny. Líbí se vám tahle gamesa? Sdílejte ji na Facebooku.
Assembler 3
Logické hry - 27x
V této hře máte za úkol dostat zelené bedny různých tvarů do předurčených míst v každém kole. Na začátku na Vás čekají jednoduchá kola a postupně se bude obtížnost zvětšovat. Takže neváhejte a pusťte se do této hry.
The Rise of Atlantis
Logické hry - 74x
Vašim úkolem v této hře je odstraňovat stejné symboly, které leží u sebe. Odstraníte je tím, že spojíte vždy tři stejné symboly. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Domino Knight
Logické hry - 22x
Domino Knight je graficky pěkné ztvárnění klasické hry domino. Na hrací pole postupně umisťujete dílky podle hodnoty, kterou mají. Pro zjednodušení jsou na poli zvýrazněny dílky, ke kterým máte přiložit další. Jednotlivé dílky můžete otáčet pomocí mezerníku nebo kolečkem myši.
Pipol Smasher
Logické hry - 50x
Ve hře Pipol Smasher máte na starosti trochu netradiční úkol. Musíte totiž pozabíjet co nejvíce civilistů. Za tímto účelem dostanete k dispozici velké auto, s jehož pomocí se dají lidé snadněji pozabíjet. Hra obsahuje relativně velké množství misí, kdy se musíte pokusit plnit zadaný úkol co nejlépe a získávat body.
Magic Pen
Logické hry - 34x
v této hře si nejen procvičíte své logické myšlení, ale také kreslení jednoduchých tvarů. Za úkol budete mít dopravit kolečko k vlajce právě díky vašim nakresleným vynálezům. Povede se vám nakreslit důvtipný stroj?
Chuck Norris Quiz
Logické hry - 45x
Máte rádi Chucka Norrise? Myslíte si, že o něm víte vše? Tentokrát tu pro vás máme zvídavý dotazník s Chuckem Norrisem.
The Company of Myself
Logické hry - 35x
Autor hry se rozhodl vytvořit poměrně inovativní příběh, ve kterém bude sám hrát hlavní roli. Vezměte si ho na starosti a pochodujte s ním po zvláštním světě. Jedná se o klasickou arkádu, kde musíte zároveň řešit i logické úkoly. Celkově se podíváte na celou řadu úrovní, kde přeskakujete přes nebezpečí. Pomoci si můžete se svými klony.