Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Snail Bob 8 Island Story

Hrajete online hru Snail Bob 8 Island Story

Náš oblíbený šnek Bob je tu s dalším, již osmým, dobrodružstvím. A o co v tomto díle půjde? Bob se rozhodl navštívit tajemný ostrov, kde však přežívá mnoho nestvůr a zlých stvoření. Svou chytrostí mu pomozte dostat se přes překážky a utéct z ostrova.

ovládání hry Snail Bob 8 Island Story

myší, viz instrukce ve hře • 11.58 MB • 2184x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Doodle God
Logické hry - 48x
Docela zábavná online hra, která prověří vaše logické dovednosti. V roli boha vládnoucího neomezenými možnostmi budete tvořit život na planetě Zemi. Podaří se vám v této návykové hře vytvořit život již za sedm dní?
Bombs Vacation
Logické hry - 25x
Pro dokončení každé z úrovní v této hře bude zapotřebí trefit cíl za pomoci bomby. Ve hře naleznete i různá tlačítka, po jejichž stisknutí se odehraje nějaká akce. Vždy potřebujete vhodně využít všech dostupných možností, aby se dalo pokračovat do další postupné úrovně, kterých celkem hra obsahuje dostatek.
Go Home Ball
Logické hry - 5x
V této skvělé hře ovládáte malý balónek a Vašim úkolem bude přepravit balónek do určené jamky. V každém kole musíte posbírat všechny hvězdičky, aby jste se dostali do dalšího kola. Dávejte si pozor na nástrahy, které na Vás čekají.
Warp Shot
Logické hry - 35x
Warp Shot se odehrává v netradičním prostředí. Potřebujete dostat malou bílou kuličku, která vypadne z jednoho portálu, do dalšího portálu, jenž se zpravidla nachází na úplně druhé straně a je zahrazený překážkami. Vybírejte vhodné místo, kudy by se míček mohl dostat na cílovou pozici. Někdy se jedná o opravdu těžký úkol.
City Wizard
Logické hry - 17x
Originálně pojatá logická hra, ve které budete budovat novou civilizaci. A to tak, že spojíte stejné rostliny a budovy do trojic - tím se postupně vylepší. Chce to trochu přemýšlet a určitě se vám podaří dosáhnout nejvyššího stupně.
Clayside
Logické hry - 88x
Oddechová logická hra ClaySide vám zpříjemní chvíle hezkou hudbou a procvičí vaše logické schopnosti. Princip je jednoduchý - sestavte minimálně 3 stejné symboly do řady nebo sloupce. Oproti podobným hrám je zde jeden rozdíl - neposunujete pouze jedním symbolem, ale rovnou celou řadou nebo sloupcem.
Bug
Logické hry - 13x
U této skvělé hry se mnohdy zapotíte.V roli brouka jak už vyplývá z názvu hry se budete snažit dostat vždy světélka do dír.Pokud se dostanete do situace z které už není cesty zpět můžete využít tlačítko retart level a začít od znova.
Castle of card
Logické hry - 9x
Zajímavá logická hra s kartami. Vašim zajisté nelehkým úkolem je postavit věž z karet. Ale pozor aby se vám nesesypala. Stavba má totiž svoje pravidla - spojit můžete pouze stejnou barvu nebo hodnotu a karta nad nimi musí též odpovídat.
Porolith
Logické hry - 1159x
Další originální zpracování hry Tetris. Tentokrát ale není nutné snažit se stavět plné řady, cílem je totiž seskupit bloky stejné barvy. Hra Porolith se ovládá šipkama, bloky se neotáčejí.
Bob & Sam in Egypt
Logické hry - 33x
Velmi chytlavá online hra s mnoha úrovněmi. Jednoduše klikejte na barevné skupiny a postupně je odstraňujte. Každá nová úroveň nabízí další herní výzvu. Podaří se vám dokončit všechny úrovně?
Dangerous Treasures
Logické hry - 34x
Zdařilá webová gameska, která pěkně prověří vaše dovednosti a schopnost rychlého přemýšlení. V jednotlivých úrovních máte za úkol sebrat všechny mince, které jsou důmyslně rozesety po celém hracím poli.
Thief Assassin
Logické hry - 45x
Další z plejády logických her na hledání stejně barevných kostiček. Odstraňte z plochy stejně barevné kostičky  tím, že budete klikat na skupinky kostek se stejnou barvou. Troufnete si na všechny úrovně?
Boom Ballon
Logické hry - 13x
Snažte se odstřihnout veškeré balónky z řetězů. Musíte veškeré tyto balónky popraskat. Hra má hned několik úrovní. A je zapotřebí, abyste u této hry trošku uvažovali. Čím větší úroveň, tím to pro vás bude v této super hře těžší.
Magnetic Balls
Logické hry - 29x
Originální logická online hra, ve které jsou barevné kuličky přitahovány do středu. Vaším úkolem je zapojit všechny smysly a rychle odebírat stejně barevné kuličky. U toho musíte i dobře promýšlet každý tah, protože po odstranění kuliček dojde k zamíchání.
Death Row
Logické hry - 14x
Některé hry jsou jenom o ubližování a ničení, tady však máte příležitost prokázat, jaké je doopravdy vaše srdce. Jste s vězněm, kterého mají za 15 dní odvést na popravu - dokážete ho převychovat a zachránit?