Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Snail Bob 8 Island Story

Hrajete online hru Snail Bob 8 Island Story

Náš oblíbený šnek Bob je tu s dalším, již osmým, dobrodružstvím. A o co v tomto díle půjde? Bob se rozhodl navštívit tajemný ostrov, kde však přežívá mnoho nestvůr a zlých stvoření. Svou chytrostí mu pomozte dostat se přes překážky a utéct z ostrova.

ovládání hry Snail Bob 8 Island Story

myší, viz instrukce ve hře • 11.58 MB • 2630x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Atlantis Quest
Logické hry - 84x
Atlantis je dalším zástupcem tzv. "3 stejné symboly vedle sebe" online her. Tím je řečeno vše. Skládáte symboly vedle sebe, pomáháte si bonusovými předměty a postupně skládáte z jednotlivých dílů tajemný artefakt.
Spellblazer
Logické hry - 4x
V této hře se stáváte zdatným bojovníkem a Vašim úkolem je vydat se na strastiplnou cestu, kde na Vás čeká mnoho nástrah. Po cestě budete muset bojovat s různými nepřáteli a čelit mnoha nástrahám. Není to ani trošku jednoduchý úkol. Pusťte se tedy do hry.
hra v Unity3D
HIPPO CIRCUS
Logické hry - 58x
Logická online hra, ve které budete řídit skupinku hrošíků, kteří zrovna mají taneční vystoupení. Docela příjemná hra na odreagování a načerpání nových sil pro jiné naše super hry :). Pokud se vám hra líbí, nezapomeňte ji sdílet na Facebooku.
Snoring
Logické hry - 28x
Velcí sloni spí poměrně tvrdě, o čemž se přesvědčíte v pěkné hře Snoring. Jedná se o hru se zvířátky, která se snaží spících slonů zbavit. Potřebujete najít nějaké možnosti, jak trefit spícího slona jiným zvířetem. V prvních úrovních se to naučíte a v dalších misích už to využijete. Autoři si připravili více než tři desítky misí.
Coaster Maker
Logické hry - 19x
Musíte postavit takový zábavný park, aby lidé co pojedou na daném kolotoči, tak musí sesbírat všechny mince, které v této hře jsou. Dostaňte se do dalších úrovní a kreslete různé trasy. Vyhýbejte se překážkám v této super hře.
Monkey Happy Talisman
Logické hry - 43x
Další díl husťácké opičí série. Tentokrát se děj odehrává ve vesničce Swampville, což je místo, kde jsou opičky opravdu smutné. Musíte najít talisman, který má čarovnou moc udělat všechny opičky šťastnými.
Hide Caesar 2
Logické hry - 58x
Zlatá mince s hlavou římského vládce Caesara se ocitla v nebezpečí. Všude padá nebezpečné kamení, takže potřebujete Caesara uchránit. Za tímto účelem dostanete různé předměty, pod něž se dá mince uschovat. Kromě kamenů se setkáte i s dalšími nebezpečnými nástrahami, ale všechno má logické řešení, takže stačí přemýšlet.
Quad Bubble Extreme
Logické hry - 1760x
Pěkné zpracování známé a na našem webu tolik oblíbené hry Bubble Shooter. Klikejte na bublinky se stejnou barvou a postupně je všechny odstraňte z hrací plochy. Každou úroveň dokončíte až ve chvíli, kdy jsou všechny trubky plné.
Kermix - chytlavá gameska
Logické hry - 24x
Kermix je svým nápadem originální a hodně chytlavá online hra. Šipkama ovládáte červenou kostičku, s kterou musíte sebrat všechny zlaťáky a nakonec se dostat do zeleného teleportu. K hraní vám navíc hraje příjemná hudba.
Head Games
Logické hry - 23x
Občas se i těm největším kliďasům a flegmatikům stane, že prostě ztratí hlavu. Alespoň obrazně. V této hře budete jednomu takovému pánovi najít jeho hlavu, protože přeci jenom chodit bez hlavy není dnes v módě.
SketchOn!
Logické hry - 14x
Velmi podařená chytlavá online hra. Vaším úkolem je rozsvěcet dílky tak, aby nakonec byla celá plocha rozsvícená. Není to snadné, vždy se totiž rozsvítí nebo zhasne sousední dílek. Tuto hru rozhodně doporučujeme.
Sugar, Sugar
Logické hry - 39x
Cukr je úplně všude! Už z názvu hry je patrné, jaká pochutina bude hrát hlavní roli. Sladký sypký cukr potřebujete pokaždé nasypat do správné nádoby a v požadovaném množství, což nebude úplně jednoduché, jelikož cukr se většinou nachází v jiné oblasti, než kde je zrovna nádoba. To ovšem nevadí, protože máte za úkol nakreslit myší správnou cestu.
Birds Defenders
Logické hry - 75x
Poměrně zdánlivě jednoduchá online hra, která vás donutí trochu přemýšlet. Vaším úkolem je na postavenou konstrukci umístit bomby, které pak díky výbuchu osvobodí ptáčky z klece.
Mahjong Burger
Logické hry - 571x
Velice příjemná logická online hra. Zahrajte si Mahjong v hezkém grafickém provedení. Princip hry je jednoduchý. Uprostřed obrazovky máte různé ingredience, vaším úkolem je spojit vždy dvě stejné.
Amber Escape
Logické hry - 21x
Výborně zpracovaná escape hra. Vzbudili jste se svázaní v nějaké neznámé tmavé místnosti. Jediné, čeho jste si všimli, je kamera, která vás sleduje. Podaří se vám vyřešit všechny logické hádanky a utéci z místnosti?