Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Snail Bob 8 Island Story

Hrajete online hru Snail Bob 8 Island Story

Náš oblíbený šnek Bob je tu s dalším, již osmým, dobrodružstvím. A o co v tomto díle půjde? Bob se rozhodl navštívit tajemný ostrov, kde však přežívá mnoho nestvůr a zlých stvoření. Svou chytrostí mu pomozte dostat se přes překážky a utéct z ostrova.

ovládání hry Snail Bob 8 Island Story

myší, viz instrukce ve hře • 11.58 MB • 2270x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Bathroom
Logické hry - 38x
Všem příznivcům logických her můžeme nabídnout online hru Bathroom. Jste uvězněni v koupelně a vašim úkolem je z ní utéct. K tomu, aby se vám to podařilo, musíte najít spoustu věcí a chytře je využít.
StarShine
Logické hry - 39x
Dneska se hvězdičkám na obloze nějak nechce svítit. Dokážete je k tomu přimět? Záleží jenom na vaší logické úvaze, máte totiž jenom jednu střelu na to, abyste je rozsvítili všechny - ostatní vystřelují své paprsky.
Blox forever
Logické hry - 18x
Zajímavá oddechová hříčka s velkolepou hratelností. Přesouváte pomocí myši kostičky k sobě, aby stejné barvy zmizely. Nenechte ale své kostičky uvíznout, jinak nebudete moci úspěšně dokončit celý level.
Escape 2 - The Closet
Logické hry - 24x
jste uvěznění v kabince a dveře jsou bohužel zamčené. Pokuste se najít způsob, jak se dostat ven. Klikejte na vše co vás napadne, kombinujte některé předměty a přemýšlejte.
Animal Mahjong
Logické hry - 243x
Na našem herním webu jsou různé verze hry mahjong velmi oblíbené (stačí se podívat na žebříček nejhranějších her). Věříme, že mezi oblíbené zapadne i tento klon mahjongu. Odebírejte herní kameny, které mají na sobě obrázky zvířat.
Mindfields 2204
Logické hry - 11x
V roli tankového jezdce se budete snažit dostat z místa, kde začnete do místa, kde se musíte dojet.Cesta je ovšem plná všelijakých překážek, zbraní,různých vozidel a nepříjemností.Dokážete se dostat tam kam potřebujete ?
Grow Island - parádní hra
Logické hry - 15x
Dostali jste se na pustý ostrov a máte sebou jen několik předmětu, které na první pohled jsou naprosto nepotřebné. Ale z těchto předmětů se musíte pokusit vytvořit na tomto ostrově život. Použijte je ve správném pořadí.
hra v Unity3D
Laufer Blocks
Logické hry - 55x
Pěkná nekonečná online hra v Unity3D. Každých několik vteřin spadne několik barevných kostiček. Vaším úkolem je odstraňovat je z hrací plochy. A to vždy po alespoň 3 od stejné barvy. Černá kostka funguje jako žolík - můžete ji využít ke kterékoliv barvě.
Angry Pirates
Logické hry - 382x
Určitě všichni znáte nebo jste slyšeli o Angry Birds, hra Angry Pirates se hraje ve stejném stylu. Zde místo naštvaných ptáku střílíte s dělovými koulemi , kterými trefujete ostatní pirátské lodě. Hra má dvacet úrovní a hraje se myší.
Murphyho zákony 7
Logické hry - 13x
Pokuste se znepříjemnit co nejvíce mladíkovou dovolenou, na kterou se těšil. Pokuste se mu provést co nejvíce schválnosti, které ho zesměšní a ztrapní před ostatními. Podle jeho rozčílení získáte body.
Gem Rush
Logické hry - 22x
Zdánlivě jednoduchá logická online hra, která dokonale prověří vaše schopnosti a přesnou mušku. Cílem v každém levelu je sestřelit určitý počet diamantů. K dispozici máte jen pět střel, takže je nutné každý výstřel dobře promyslet.
Animal Road
Logické hry - 43x
V této bezvadné logické hře je vašim úkolem postavit káčátku cestu do cíle. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Pomocí myšky klikejte na čtverečky a otáčejte tak cestičkou. Dávejte si pozor na čas. Dokážete dojít s kačenkou do cíle nebo ji necháte utopit?
Lockehorn
Logické hry - 20x
Ve hře Lockehorn si můžete vybrat, jestli si zahrajete sami příběhový mód, nebo se vydáte do tuhého boje s některým ze svých přátel, protože hra podporuje boj dvou hráčů. Název hry je odvozen od jména hlavní postavy, což je jediný přeživší krutého zimního nečasu. Pomozte mu znovuoživit všechny jeho zamrzlé druhy!
Red Remover
Logické hry - 33x
Ve hře Red Remover budete potřebovat odstranit veškeré červené prvky na herní obrazovce. Některé se dají odstranit poměrně jednoduše, stačí na ně kliknout a jsou pryč. Jiné jsou ovšem složitější a musí se na ně vymyslet nějaký záludný fígl, aby odpadly pryč. Naopak zelené prvky potřebujete na hrací ploše udržet.
Yeti Bubbles
Logické hry - 45x
Poradíte si s řadou barevných bublinek, které stále klesají a nedají vám trochu klidu na pečlivé míření bublifukem? Ve hře Yeti Bubbles je vaším úkolem umístit barevnou bublinu k dalším bublinám stejné barvy. Pokud seskupíte alespoň tři stejné barvy, tak tyto bubliny zmizí.