Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Snail Bob 8 Island Story

Hrajete online hru Snail Bob 8 Island Story

Náš oblíbený šnek Bob je tu s dalším, již osmým, dobrodružstvím. A o co v tomto díle půjde? Bob se rozhodl navštívit tajemný ostrov, kde však přežívá mnoho nestvůr a zlých stvoření. Svou chytrostí mu pomozte dostat se přes překážky a utéct z ostrova.

ovládání hry Snail Bob 8 Island Story

myší, viz instrukce ve hře • 11.58 MB • 2966x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Road Blocks
Logické hry - 1685x
Dokážete dostat šedou kuličku do červeného políčka a tím dojít do dalšího kola? Ze začátku se Vám bude zdát tato hra jednoduchá, ale postupně zjistíte, že tomu tak není. Takže se pusťte do hry a ukažte, jak daleko se dokážete v této hře dostat.
Rome Puzzle - vybudujte město a dostaňte se na Olymp
Logické hry - 19x
Rome Puzzle není jen obyčejná logická hra, ve které hledáte tři stejné symboly. Navíc totiž získáváte suroviny a peníze, za které stavíte městečko. Vyzkoušejte.
Way of Tangram
Logické hry - 9x
V této hře je Vašim úkolem poskládat z kostiček obrazec, který máte v předloze. Určitě se u této hry nudit nebudete. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás a Vaší šikovnosti. Přetáčejte a kombinujte různé kostičky.
Dodge the Squares
Logické hry - 24x
Zajímavá logická či spíše postřehová superhra pro bystré hlavy. Hýbejte kurzorem a vyhýbejte se obrazcům na hracím poli. Ze začátku je to poměrně snadné. S rostoucím kurzorem a rychlostí je to však pěkná makačka. Pokuste se vytvořit nejvyšší skóre.
Divide
Logické hry - 17x
Vyzkoušejte si práci se dřevem díky logické hře Divide. Dostanete před sebe vždy nějaký geometrický útvar vyrobený ze dřeva, který potřebujete rozřezat na určitý počet kousků, ale k dispozici máte pokaždé pouze omezený počet řezů. Bude tedy nutné rozmyslet si některé tahy dopředu, protože se můžete jinak nepěkně zaseknout.
Murphyho zákony 5
Logické hry - 44x
Další pokračování skvělé hry, ve které musíte rozčílit hlavního hrdinu. Máte k dispozici mnoho prostředku, které musíte akorát najít a správně je využít. Dokážete mladíka znemožnit při schůzce s jeho dívkou?
Magnetism 2
Logické hry - 18x
Už podle názvu jistě odhadnete, že budete mít co do činění s magnetismem. V každém levelu musíte dostat kovovou kuličku do speciální misky. Po celém levelu jsou ale magnety, a jich musíte vužít pro pohyb.
Death Is Imminent
Logické hry - 46x
Originálně pojatá logická gameska, ve které se budete snažit co nejrychleji dostat k zelenému bodu. Jakmile se tam dostanete, tak tím zničíte nepřátelské čtverečky. Dobře promýšlejte herní postup a zdolejte celou hru.
Blocky - výborná logická hra
Logické hry - 45x
Blocky je velice jednoduchá, ale také velice chytlavá hra. V hracím poli myší vyznačte obdélník tak, aby jeho rohy tvořili smajlíci stejné barvy. Čím větší obdélník, tím více bodů.
Tinysasters
Logické hry - 48x
Vytvořte si tady vlastní Zemi a začněte těžit veškeré suroviny. Znepříjemňovat vám budou tuto hru různá zemětřesení. Hlídejte si je, protože vám budou rozhazovat veškeré budovy. Tak se do toho dejte.
Out of Wind
Logické hry - 42x
Vaším úkolem je roztočit mlýn. Veškerá kolečka dosazujte na to pravé místo. Víceméně tato hra je velice logická. Na začátku vám pomůžou, abyste věděli, kam máte co dát. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Vector
Logické hry - 16x
Jednou se všichni na střední budete učit, co jsou vektory, a věřte mi, že to budete nenávidět. Tahle hra je tady naopak pro vaše pobavení. Grafika zastarale laděná nerazí ale ta hratelnost je na překvapivě vysoké úrovni.
The Mind Bender
Logické hry - 14x
Hlavní hrdina hry s názvem The Mind Bender dokáže neuvěřitelné věci. Kromě toho, že má opravdu hodně dobře vypracovanou fyzičku, tak umí i pohybovat s předměty silou vůle. Pokaždé se potřebujete dostat až na samotný konec mise k červenému trojúhelníku, což nebude úplně jednoduché a musíte cestou řešit logické zádrhele.
Good Daddy 2
Logické hry - 38x
Správní tatínkové milují své ratolesti jako nic na světě, udělají samozřejmě vše pro jejich dobro. Jako například táta v této online hře. Jeho synáček se snaží dojít včas do školy, ale jako na potvoru je cesta plná překážek. Pomůžete mu?
The smurfs - šmoulové
Logické hry - 20x
Zajímavá hra pro příznivce rychlých aut a modrých Šmoulů. V ní se budete muset poprat se stavbou opravdového dřevěného auta. Máte spoustu součástek a jistě dobré nápady, takže to nemude moc velký problém.