Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Snail Bob 8 Island Story

Hrajete online hru Snail Bob 8 Island Story

Náš oblíbený šnek Bob je tu s dalším, již osmým, dobrodružstvím. A o co v tomto díle půjde? Bob se rozhodl navštívit tajemný ostrov, kde však přežívá mnoho nestvůr a zlých stvoření. Svou chytrostí mu pomozte dostat se přes překážky a utéct z ostrova.

ovládání hry Snail Bob 8 Island Story

myší, viz instrukce ve hře • 11.58 MB • 837x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Snoozleberg ep2
Logické hry - 28x
A opět se setkáváme s našim náměsíčným hrdinou, panem Snoozlebergem. I tentokrát mu budete muset pomoci projít celou hru bez újmy, přitom když bude ve spánku. Odstraňujte všechny překážky a pomozte mu se nevzbudit.
Carrot Hunt
Logické hry - 21x
Zahrajte si přemýšlivou hru v roli malého zajíčka, který dostal chuť na šťavnaté mrkvičky. Pomocí praku se snažte sestřelit co nejvíce mrkví. Musíte však velmi dobře mířit, protože počet střel je omezen.
Monkey Go Happy Stage 28
Logické hry - 1285x
Pokud jste fanoušky megaúspěšné herní série Monkey Go Happy, tak si určitě rádi zahrajete tuto minihru. V ní půjde o to, abyste se dostali do věže, ve které je schovaný deštník. Cesta k věži však nebude vůbec lehká a budete muset hodně přemýšlet.
Jolly Jong - Sands of Egypt
Logické hry - 29x
Velmi hezky udělaný mahjong, který vás svou atmosférou zavede do prostředí tajuplného Egypta. Odebírejte postupně všechny hrací kameny z plochy. Odebrat můžete pouze kameny, které nejsou nijak blokované.
Anti-terrorism Squad
Logické hry - 30x
Zahrajte si napínavou logickou hru Anti-terrorism Squad, ve které budete v neúprosném časovém limitu ničit časované bomby. Princip je poměrně známý. Přesunujete součástky tak, abyste dostali časovač ven.
Maganic Wars
Logické hry - 26x
V Maganic Wars máte 5 karet, které využíváte v boji se soupeřem. Některé karty vám přidají energii, jiné sílu a jiné třeba každé kolo otráví vašeho soupeře. Celkem zajímavá originální hra.
Civiballs 2
Logické hry - 19x
Snažte se rozřezat veškeré řetězy na kterých visí kuličky. Snažte se udělat vše proto, aby se vám podařilo dostat kuličku stejné barvy na do nádoby. Hra má několik úrovní na třech území Země.
Hungry Little Bear
Logické hry - 60x
Perfektní logická super hra, ve které si zahrajete s medvídkem. Toho máte za úkol nakrmit. Ovšem není to jen tak. Jídlo k němu nejprve musíte dostat. A tady přichází prostor na hluboké přemýšlení :).
Color Lines
Logické hry - 26x
Zahrajte si pěknou logickou hru Color Lines. Hra začíná s hracím polem 9x9 a s pěti barevnými míčky. Cílem hry je odstranit míčky tak, aby byly srovnané vodorovně, svisle nebo diagonálně, a to pouze jedna barva.
Aurum
Logické hry - 29x
Aurum je latinské pojmenování po cenný kov zlato. Ve stejnojmenné hře se musíte stát králem, který má jedno ošklivé prokletí. Všechno, čeho se dotkne, se promění ve zlato. To by na jednu stranu mohlo být výborné, ale na druhou stranu nemůže přijít do kontaktu s nikým živým, jinak by ho proměnil ve zlato. Naštěstí existuje oblast, po níž projde a může se dotknout i lidí. Najděte si pokaždé cestu k dívce a neproměňte ji ve zlato.
Factory Balls 2
Logické hry - 20x
V této hře získáte továrnu na balónky. Ale nemyslete si, že výroba balónku je lehká. Vašim úkolem bude nazdobit balónek podle předlohy. K tomu budete využívat spoustu věcí. Musíte ale přijít v jakém pořadí je využít.
Turbo Puzzle
Logické hry - 39x
Zkuste tuhle pěknou gamesku, ve které bude vaším úkolem doplňovat dílky do obrázku. Celá hra je na motivy kresleného filmu Turbo. Obrázky jsou velmi zdařilé, hratelnost parádní a výsledný oddech od práce maximální ;).
Fun da Vinci
Logické hry - 23x
Leonardo da Vinci byl renesanční osobností a dokázal dělat celou řadu užitečných činností. Zabýval se uměním, ale také fyzikou. A právě hrátky s fyzikálními zákony se stanou náplní této hry. Autoři si pro hráče připravili poměrně slušný počet úrovní, takže se nemusíte obávat, že hra skončí dříve, než si jí pořádně užijete.
Aequilibrium 2
Logické hry - 21x
Povedená super hra na přemýšlení. Cílem je dostat se do stavu, kdy na ploše stále zůstávají zelené dílky a zároveň jsou pryč všechny oranžové dílky. Není to tak snadné, protože musíte neustále udržovat rovnováhu.
Blockoban
Logické hry - 17x
Tato hra potrápí vaši šedou kůru mozkovou. Ve hře budete mít různě barevné kostky, které musíte dopravit na místo označené stejnou barvou jako daná kostka. Jenže kostky se po hracím poli nepohybují pravidelně.