Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Snail Bob 8 Island Story

Hrajete online hru Snail Bob 8 Island Story

Náš oblíbený šnek Bob je tu s dalším, již osmým, dobrodružstvím. A o co v tomto díle půjde? Bob se rozhodl navštívit tajemný ostrov, kde však přežívá mnoho nestvůr a zlých stvoření. Svou chytrostí mu pomozte dostat se přes překážky a utéct z ostrova.

ovládání hry Snail Bob 8 Island Story

myší, viz instrukce ve hře • 11.58 MB • 3686x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Tacoyaki Plus
Logické hry - 2x
Výborná logická hra, ve které musíte obrátit kameny tak, aby na hrací ploše byly všechny stejné barvy. Kliknutím na kámen se změní barva jeho a kamenů sousedících. Je to dobrý trénink na hlavu ;).
9 Dragons Hexa
Logické hry - 15x
Seskupte alespoň tři stejné symboly, a celý postup opakujte, dokud hru nedohrajete do konce ;-). Tak by se v krátkosti dala charakterizovat tato logická online hra. Na každou úroveň máte pouze omezený čas, který však můžete jednou prodloužit. Hra má fixní rozměr, proto si ji pusťte ve větším okně.
Poco2 Escape
Logické hry - 5930x
Slyšíte křik nějaké dívky, ale nemůžete ven. Jste zamčeni v pokoji, ve kterém je trezor, krabice, kalendář a další věci. Vaším úkolem je najít všechny skryté předměty, otevřít trezor a dostat ven z pokoje. Doporučuju pečlivě klikat do všech míst...
Find My Hive
Logické hry - 25x
Pomozte maličké včelce v cestě domů, do rodného úlu. Find My Hive se zařazuje mezi paměťové hry, protože na začátku vám hra ukáže, kde se nachází jaké kartičky a poté musíte vhodně zvolit cestu, aby včelka nenarazila na nějakou překážku. Vyzkoušet si můžete hned trojici úrovní, přičemž na nejnižší je vhodná i pro nejmenší hráče.
The Suspense 2
Logické hry - 26x
V této hře se musíte dostávat přes různé překážky. Sbírejte veškeré klíče, které v této hře máte. Snažte se o co nejlepší výsledek a přepínejte se v čase, abyste se dostali dále. Hra vás přepne do doby, kdy vše bylo tam kde má být.
Angry Pirates
Logické hry - 425x
Určitě všichni znáte nebo jste slyšeli o Angry Birds, hra Angry Pirates se hraje ve stejném stylu. Zde místo naštvaných ptáku střílíte s dělovými koulemi , kterými trefujete ostatní pirátské lodě. Hra má dvacet úrovní a hraje se myší.
Mass Attack
Logické hry - 767x
Mass Attack je originální a velice chytlavá hra. Cílem je na váhy umístit koule tak, aby se vše vyvážilo. Závaží vytvoříte podržením levého tlačítka myši. Máte celkem tři pokusy.
GO Virus
Logické hry - 1343x
Jak už název této hry napovídá, půjde v ní o viry. Budete rozšiřovat vir po hrací ploše a snažit se zabrat celou plochu. Virus se vždy rozšíří na políčka se stejnou barvou. Velmi originální hra.
Domino Knight
Logické hry - 22x
Domino Knight je graficky pěkné ztvárnění klasické hry domino. Na hrací pole postupně umisťujete dílky podle hodnoty, kterou mají. Pro zjednodušení jsou na poli zvýrazněny dílky, ke kterým máte přiložit další. Jednotlivé dílky můžete otáčet pomocí mezerníku nebo kolečkem myši.
Keep the Balance
Logické hry - 20x
Dokážete udržovat rovnováhu a dohlédnout na to, aby se nezbortila vámi vybudovaná věž? Jestliže si myslíte, že na tom nic není, pak neváhejte a vyzkoušejte si hru s názvem Keep the Balance. Dostanete na každou z úrovní předem určené tvary, které potřebujete poskládat na sebe, aniž by se výsledná stavba nezhroutila.
Paper Cannon 2
Logické hry - 33x
Použijte papírový kanón ke zničení všech podivných potvůrek. K postupu do další úrovně nesmí být v bludišti žádná cizí živá jednotka. Dalším úkolem je ochrana nevinných bytostí. Využijte všechny své herní schopnosti v této logické superhře.
Home Sheep Home
Logické hry - 989x
Výtečná logická online hra se zvířaty, konkrétně s partou sympatických oveček. Home Sheep Home vypráví příběh o ovečkách známých ze seriálu Shaun the Sheep. Váš úkol v této hře je jediný, ovšem nikterak jednoduchý - musíte dostat všechny ovečjy domů do bezpečí.
Mario Tetris 3
Logické hry - 2068x
Zahrajte si klasickou hru Tetris s grafickými motivy známými z her s Mariem. Pravidla jsou jednoduchá - přicházejí vám obrazce, které musíte řadit na sebe. Obrazce otáčíte šipkou nahoru, pohyb je doprava/doleva. Při hraní Mario Tetris 3 můžete měnit pozadí a doprovodné písničky.
Naughty Elevator
Logické hry - 12x
Ocitáte se ve výtahu s nádhernou slečnou a Vy nemyslíte na nic jiného, než na to, aby jste ji viděli ve spodním prádle. Jenže s Vámi ve výtahu jede ještě pár nevítaných návštěvníků, kterých se budete muset zbavit a díky kterých odhalíte spodní prádlo krásné slečny.
Jolly Jong - Sands of Egypt
Logické hry - 29x
Velmi hezky udělaný mahjong, který vás svou atmosférou zavede do prostředí tajuplného Egypta. Odebírejte postupně všechny hrací kameny z plochy. Odebrat můžete pouze kameny, které nejsou nijak blokované.