Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Snail Bob 8 Island Story

Hrajete online hru Snail Bob 8 Island Story

Náš oblíbený šnek Bob je tu s dalším, již osmým, dobrodružstvím. A o co v tomto díle půjde? Bob se rozhodl navštívit tajemný ostrov, kde však přežívá mnoho nestvůr a zlých stvoření. Svou chytrostí mu pomozte dostat se přes překážky a utéct z ostrova.

ovládání hry Snail Bob 8 Island Story

myší, viz instrukce ve hře • 11.58 MB • 4469x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Monkey Go Happy Adventure
Logické hry - 48x
Je tu další část úspěšné herní ságy Monkey Go Happy (2, Marathon, Xmas Time), tentokrát je díl plný dobrodružství. Vaším úkolem bude najít truhlici s hračkami, které opičkám ukradl zlý král. Vydejte se tedy na dobrodružnou cestu a pomocí myši zkoumejte všechno kolem vás. Podaří se vám opičky opět rozveselit?
Sport Mahjong
Logické hry - 47x
Zajímavá verze oblíbené stolní hry mahjong. Tentokrát však nebudou na hracích kamenech čínské znaky, ale obrázky nejůrznějších sportů. Pravidla hry se však nemění. Hledejte dva stejné obrázky, které však nejsou blokované jiným kamenem.
MasterMind extended
Logické hry - 36x
Pamatujete si na starou hru jménem Logik? Princip hry je zdánlivě jednoduchý - jeden z hráčů si vybere několik barevných kamenů a vy musíte uhádnout barvy i přesné pořadí kamenů. Ve hře MasterMind si můžete hru zkusit virtuálně na počítači. Uhodnete všechny míčky?
Monsterland 2: Junior Revenge
Logické hry - 36x
Odstraňujte veškeré objekty a dávejte si pozor, aby dítě od velkého červeňáka nespadlo pryč ze hry. Vaším úkolem je dělat vše, aby toto dítě spadlo ke svému tatínkovi. Tak se do toho dejte.
Monkey Go Happy Marathon 3
Logické hry - 21x
Tvůrci oblíbené herní ságy Monkey Go Happy nás zásobují opět dalším dílem, tentokrát z řady Marathon. Jde již o třetí díl hry, ve které budete řešit logické minihry. Dokážete projít všemi úrovněmi a zapsat se do tabulky nejlepších hráčů? Určitě zkuste i Marathon 1 a Marathon 2.
Escape 1 - The car
Logické hry - 2508x
Hra s oblíbeným motivem, kdy je nutné hledat předměty a cesty, jak se dostat ven. Tentokrát je vaším úkolem dostat se ven z auta. Není to tak snadné, jak by se mohlo zdát...
Tron 2.0
Logické hry - 46x
Tron je velmi kvalitní scifi film z 80. let. A toto je velmi kvalitní online hra ze současnosti ;). Vytvářejte linku, kterou zaberete prostor a odříznete tak cestu soupeři. Ve hře na vás čeká single hra o 6 úrovních a nebo hra s druhým hráčem.
Ball Revamped
Logické hry - 10x
Vašim úkolem v této skvělé hře je dopravit míček do dalšího kola. Pomocí šipek koordinujte jeho pohyb a dostaňte ho do bílého čtverečku. Dokážete se prokousat všemi levely? Pusťte se do této hry a ukažte, co ve Vás je.
Kahoots
Logické hry - 22x
Logická minihra s příjemnou grafikou a nezbedným klokanem, který hledá cestu ke dveřím. Jako pomocník při tomto hledání budete sloužit vy. Dobře přemýšlejte, jak dostat klokana ke dveřím.
Ninja Mushroom
Logické hry - 50x
Logická online s malým chytrým ninjou, který však potřebuje vaši pomoc. Přesouvejte bloky tak, aby se ninja dostal k zlatému bloku. Nebude to příliš jednoduché, ale pečlivým promýšlením hry určitě dosáhnete zdárného cíle. Čeká vás neuvěřitelných 40 úrovní.
Night Lights
Logické hry - 15x
Ve hře Night Lights si můžete vyzkoušet celou řadu různých misí, ve kterých se musíte postarat o precizní splnění zadaného úkolu. Jedná se o retro hru, takže žádné extrémní grafické hry neočekávejte, spíše na vás dýchne atmosféra starých her. Pokaždé se potřebujete dostat do bodu odchodu. Světla odhalují různé nové možnosti.
Shift 2
Logické hry - 3x
Tohle je důstojné pokračování úžasně zpracované logické hry Shift. V této hře vlastně ani nevíte, kde je nahoře a kde dole, všechno záleží jen na tom, jak si to otočíte vy sami. Dostat se do cíle nebude snadné.
Protect Tommy 2
Logické hry - 3032x
Umístěte krabice tak, aby se tito nepřátele nedostali k vašemu hrdinovi. Pokuste se posbírat co největší skóre a také získat nějaké hvězdičky, ale to musíte opravdu rychle reagovat.
hra v Unity3D
Ghostscape 3D
Logické hry - 32x
V této poněkud strašidelné hře okusíte opravdový pocit nebezpečí. Postavte se tváří tvář zlu a snažte se najít cestu ven z této hrůzné šlamastiky. V temném prostředí se snažte najít různé skryté předměty a uniknout pryč.
Eunaborb
Logické hry - 28x
Velmi pěkná logická postřehová gamesa. Ve hře Eunaborb bude vaším úkolem navést kuličku do jamky. Samozřejmě to nebude vůbec snadné, budete se potýkat s řadou překážek. Ideální online hra pro polední pauzu :).