Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Snail Bob 8 Island Story

Hrajete online hru Snail Bob 8 Island Story

Náš oblíbený šnek Bob je tu s dalším, již osmým, dobrodružstvím. A o co v tomto díle půjde? Bob se rozhodl navštívit tajemný ostrov, kde však přežívá mnoho nestvůr a zlých stvoření. Svou chytrostí mu pomozte dostat se přes překážky a utéct z ostrova.

ovládání hry Snail Bob 8 Island Story

myší, viz instrukce ve hře • 11.58 MB • 2212x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Paintwars
Logické hry - 43x
Pod názvem Paintwars se skrývá vynikající logická superhra, ve které budete ničit ostatní smajlíkové figurky. Podaří se vám v každém kole sebrat všechny hvězdičky, zničit postavičky a nahrát nejvyšší skóre?
Aengie Quest - jak z bludiště?
Logické hry - 26x
Aengie je malá holka, která se v každé úrovni této hry ocitne v bludišti, ze kterého ji musíte dostat ven. Pomocí klíčů si otevřete dveře, modré spínače zatížíte krabicí a tak dále. Hra Aengie Quest se ovládá klávesovými šipkami, je to skvělá hra pro děti.
Amigo Pancho
Logické hry - 47x
Odstraňte dřeva a jiné objekty, které brání v vznešení tohoto hrdiny na balóncích. Dávejte si pozor, aby vám nespadla nějaká věc na balónky, protože by se mohlo stát, že by v této super hře spadl dolů.
Rush Hour - dostaňte auto ven
Logické hry - 28x
Výborná superhra, která prověří vaše logické myšlení. Cílem hry Rush Hour je dostat vaše autíčko ven z naprosto přecpaného parkoviště. Vždy musíte přeskupit ostatní auta tak, aby se vaše červené auto dostalo k praporku. Nejprve zkuste tréninková bludiště, ostrá hra je opravdu těžká.
Red Ball 3
Logické hry - 232x
Oblíbená hra s červeným míčkem - Red Ball - je zde v třetím pokračování. V tomto díle je vaším úkolem dostat míček na konec každé úrovně. Musíte vyřešit řadu překážek a logických nástrah. Věříme, že se skvěle pobavíte. Red Ball má vydařené i předchozí díly - první i druhý.
Thief Assassin
Logické hry - 45x
Další z plejády logických her na hledání stejně barevných kostiček. Odstraňte z plochy stejně barevné kostičky  tím, že budete klikat na skupinky kostek se stejnou barvou. Troufnete si na všechny úrovně?
Impale 3
Logické hry - 52x
Poněkud brutální superhra, ve které bude vaším herním úkolem ničit zombíky. Na výběr máte dostatek zbraní a předmětů, které dokáží nadělat pěknou paseku. Máte na to, abyste zdolali všechny levely?
Ninja Miner 2
Logické hry - 318x
Velmi pěkná online hra pro všechny milovníky her podobných klasickému bombermanovi. Ovládáte malého nebojácného ninju, který rozseká vše na co přijde. Cílem je posbírat maximum krystalů a dostat se do východu z bludiště, aniž byste ztratili život.
Robolander
Logické hry - 231x
Hlavní postavou v této chytlavé a na přemýšlení náročné online hře je robot. Ten se musí správným herním postupem dostat na plošinku. K tomu je nutné odebírat herní objekty ve správném pořadí. Zdoláte všechny úrovně?
Pigs Will Fly
Logické hry - 26x
Pokuste se dostat v této super hře prasátko k lektvaru, které ho donutí létat. Tak se do toho pusťte a ukažte, co ve vás je. Hra má hned několik zábavných úrovní, ale hlavně odstraňujte překážky.
Cube Crash 2
Logické hry - 30x
Cube Crash 2 je pokračováním úspěšné hry ve stylu spoj tři stejné symboly. Druhý díl nabízí nový Arcade mód, k tomu i klasickou hru s novými vylepšeními. Cílem je nahrát co nejvíce bodů, to zajistíte spojením tří a více stejných krystalů. Snažte se tvořit větší spojení než tři - jsou za to bonusy.
Yeti Bubbles
Logické hry - 45x
Poradíte si s řadou barevných bublinek, které stále klesají a nedají vám trochu klidu na pečlivé míření bublifukem? Ve hře Yeti Bubbles je vaším úkolem umístit barevnou bublinu k dalším bublinám stejné barvy. Pokud seskupíte alespoň tři stejné barvy, tak tyto bubliny zmizí.
Pumpkin Remover 2
Logické hry - 21x
Druhé pokračování Pumpkin Remover opět přináší spoustu zábavy s dýněmi. V několika úrovních dostanete jasný úkol: musíte odstranit všechny dýně z hrací plochy. V některých chvílích opravdu bude potřeba pořádně zapřemýšlet, protože řešení nepřijde samo. Na každou úroveň je stanovený limit, tzv. par, tedy počet kliknutí.
Murphyho zákony 7
Logické hry - 13x
Pokuste se znepříjemnit co nejvíce mladíkovou dovolenou, na kterou se těšil. Pokuste se mu provést co nejvíce schválnosti, které ho zesměšní a ztrapní před ostatními. Podle jeho rozčílení získáte body.
Greemlins: Kamikaze
Logické hry - 41x
Vystřelte greemliny a pokuste se dostat stejné barvy k sobě. Vaším úkolem je vyčistit obrazovku od těchto netvorů. Dostáváte tak body a poté se dostanete do dalších úrovní hry. Dejte se do toho.