Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Snail Bob 8 Island Story

Hrajete online hru Snail Bob 8 Island Story

Náš oblíbený šnek Bob je tu s dalším, již osmým, dobrodružstvím. A o co v tomto díle půjde? Bob se rozhodl navštívit tajemný ostrov, kde však přežívá mnoho nestvůr a zlých stvoření. Svou chytrostí mu pomozte dostat se přes překážky a utéct z ostrova.

ovládání hry Snail Bob 8 Island Story

myší, viz instrukce ve hře • 11.58 MB • 2247x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Castle Solitaire
Logické hry - 46x
Zkuste tento originální solitér a srovnejte postupně balíčky karet od nejnižší po nejvyšší. Postupně odhalte zámek, který se ukrývá za kartami. A jeden tip na konec - eso můžete využít jako nejnižší i jako nejvyšší kartu.
Get the Weight
Logické hry - 34x
Již v úvodu hry Get the Weight zjistíte, že autoři si pro hráče připravili opravdu nezvykle vysoký počet úrovní. Je to způsobeno také tím, že jednotlivé mise nejsou příliš náročné na tvorbu, a proto si autoři mohli dovolit hráče takto zásobit. Dostanete váhu, na které musíte správně vyvážit závažím hmotnost předmětu.
Polar Slide
Logické hry - 27x
Hodně vydařená superhra, která se vám pokusí zavařit mozek. Cílem hry je přemístit všechny bloky do správných míst. Ledové bloky posunujte bagrem a každý krok si pečlivě rozmyslete. Čím více kroků, tím vyšší skóre.
Peppa Pig Bejeweled
Logické hry - 34x
Pěkná dětská online hra na motivy prasátka Pepiny. Jelikož jde o bejeweled, tak budete hledat stejné symboly. Jakmile označíte alespoň tři stejné krystaly, tak zmizí a ostatní krystaly se posunou. Cílem je nasbírat co nejvíce bodů.
Zombies Time
Logické hry - 49x
Naprosto výborná logická hra, která je v zombíkovském stylu a nabízí celkem 24 pěkně navrhnutých úrovní. Cílem je infikovat zombie virem všechny lidi. Samozřejmě to nebude snadné, protože lidičkové mají své doktory a také vojáčky.
Splitman 2
Logické hry - 14x
Autoři druhého pokračování hry Splitman se rozhodli, že pro hráče připraví poměrně slušnou porci úrovní, o čemž se můžete přesvědčit hned po startu hry. Vybírat úrovně si sice nemůžete, ale postupně je můžete plnit. Dostanete na starost panáčka, který se potřebuje dostat do speciálního teleportu a cestou musí překonávat překážky.
Pirates! The Match-3
Logické hry - 48x
Připravte se na vzrušující pirátskou dobrodružství ve hře "Pirates! The Match-3". Tato okouzlující hra typu Match3 vás zavede na neznámé ostrovy plné skrytých pokladů. Výměnou a kombinací alespoň tří stejných drahokamů je odstraňte z hrací plochy. Spojujte čtyři nebo více kamenů a vytvořte silné artefakty, které vám přinesou bonusové body. Vydejte se na lov zlata, otevírejte truhly nebo bojujte s nepřáteli a splňte všechny úkoly v úrovních, abyste mohli pokračovat v plavbě. S každou novou úrovní vás čekají nové výzvy a překážky, které musíte překonat, aby jste objevili další poklady. Strategicky plánujte své tahy a využijte magické bonusy k dosažení co nejvyššího skóre. Sbírejte vzácné artefakty a využívejte je pro své výhody na cestě za legendárními poklady. Nechte se unášet napínavým pirátským příběhem, který vás vtáhne hluboko do světa plného dobrodružství a nebezpečí. Otestujte své logické myšlení a rychlost v této adrenalinem nabité hře. Tak nasedněte na palubu, zdvihněte kotvy a vyplujte za dobrodružstvím v "Pirates! The Match-3"!
Monsterland 2: Junior Revenge
Logické hry - 36x
Odstraňujte veškeré objekty a dávejte si pozor, aby dítě od velkého červeňáka nespadlo pryč ze hry. Vaším úkolem je dělat vše, aby toto dítě spadlo ke svému tatínkovi. Tak se do toho dejte.
Bubble Earth
Logické hry - 42x
Oddychová bubble shooter online hra, ve které budete vystřelovat barevné kuličky a snažit se vytvořit vždy minimálně trojici stejně barevných kuliček. Dobře promýšlejte své tahy, ale zároveň velmi rychle, protože řady kuliček nebezpečně sestupují...
Impasse
Logické hry - 31x
Hodně chytlavá návykovka z rubriky logických her. Zadání je zdánlivě jednoduché; musíte dovést znak + až ke znaku V. Nebude to vůbec snadné, protože cestou na vás čeká řada překážek a rébusů.
Divoshi
Logické hry - 10x
Neustále posunujte se svými panáčky a pokuste se svého protihráče zahnat do kouta. Vyhrává ten, který dokáže toho druhého úplně obležet a nenechá ho ani jet. Tím pádem takový hráč v této hře prohrává.
Pupzzle
Logické hry - 24x
V této skvělé hře máte na starost rozkošného pejska. Vašim úkolem bude překonávat všechny překážky, které si na Vás tato hra připravila. Od přezouvání kol na autě, přes sazení kytiček až po mnoho dalších zábavných úkolů.
Hitman
Logické hry - 34x
Nepříliš graficky dokonalá, nicméně velice zajímavě hratelná. Tak by se dala charakterizovat hra Hitman, kde prověříte přesné míření, ale i logické uvažování. Dostanete na starost kovboje, se kterým se pokoušíte sestřelit veškeré nepřátelsky naladěné střelce. V cestě máte různé překážky, kterých se ovšem dá i využívat.
Atomic Puzzle 2
Logické hry - 27x
Odstraňujte veškeré atomy v této hře. Snažte se dostat k sobě atomy stejné barvy. Pokud se vám to nepodaří, tak nevadí, protože úroveň můžete opakovat. Ze začátku to bude v této super hře jednoduché, ale později přituhne.
Helicopter Touch
Logické hry - 6x
Vašim úkolem v této skvělé hře je postavit co nejvíce panáčku na sebe tak, aby se dotkly balancující helikoptéry, která lítá nad mrakodrapy. Ukažte, že máte smysl pro rovnováhu a potrapte se při této skvělé hře. Nudit se určitě nebudete.