Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Snail Bob 8 Island Story

Hrajete online hru Snail Bob 8 Island Story

Náš oblíbený šnek Bob je tu s dalším, již osmým, dobrodružstvím. A o co v tomto díle půjde? Bob se rozhodl navštívit tajemný ostrov, kde však přežívá mnoho nestvůr a zlých stvoření. Svou chytrostí mu pomozte dostat se přes překážky a utéct z ostrova.

ovládání hry Snail Bob 8 Island Story

myší, viz instrukce ve hře • 11.58 MB • 1499x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Nutty Mania
Logické hry - 32x
Vaším úkolem v této hře je odpálit tuto veverku pro její oříšky. Musí se vám podařit sběr těchto všech oříšků, abyste se poté dostali do další úrovně hry. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Curse Run
Logické hry - 23x
V úvodním intru se dozvíte, co se vlastně odehrálo a proč je hlavní hrdina pronásledován mumiemi. Naštěstí u sebe máte velice cenný artefakt, se kterým dokážete dočasně vykopávat díry. Hlavním hrdinou hry je dobrodružný pejsek, který se dokáže pohybovat v tajuplné pyramidě. Dokážete si poradit s nebezpečím?
Angry Pirates
Logické hry - 382x
Určitě všichni znáte nebo jste slyšeli o Angry Birds, hra Angry Pirates se hraje ve stejném stylu. Zde místo naštvaných ptáku střílíte s dělovými koulemi , kterými trefujete ostatní pirátské lodě. Hra má dvacet úrovní a hraje se myší.
Marshmallow Picnic
Logické hry - 28x
Pěkná logická skákačka vhodná hlavně pro dva hráče. Pokuste se dostat dva sladké kamarády z lesa přes nejrůznější překážky a pastičky. Důležité je s oběma postavičkami dobře spolupracovat a promyslet herní postup.
Tetris
Logické hry - 688x
Tetris, zřejmě nejznámější hra na světě, nemůže chybět ani na tomto webu. Pravidla této jednoduché ale chytlavé minihry jsou jasná - skládejte padající obrazce do sebe až utvoří řadu. Hra Tetris se ovládá šipkama, otočení je šipka nahoru. Příjemnou zábavu!
Idiot test 4 - jak jste na tom?
Logické hry - 26x
Je tu další test vaší pozornosti. Opět budete řešit úlohy, které se budou snažit zmást váš mozek ;-). Dejte si pozor a zadání si pečlivě přečtěte, nebo se vám zobrazí "You are completely Idiot" :).
Sheepish
Logické hry - 30x
V této hře dostanete do opatrování ovečku,kterou budete muset vždy dopravit do chlíva. Klaďte jí na cestu různé překážky, které ovečku nasměrují na tu správnou cestu domů. Podaří se vám vyhrát?
Tommy Slingshot
Logické hry - 53x
V této pěkné logické online hře budete pomáhat chlapíkovi jménem Tommy. Ten bude svádět boj s kostlivci. Využijte svých schopností a praku a všechny tyto neřády sestřelte. Po úrovni nezapomeňte na vylepšování.
Sleeping Beauties
Logické hry - 19x
Online hra na trochu toho přemýšlení, kdy se v roli rytíře ujmete nelehkého úkolu. Tím je probudit všechny princezny. Abyste princeznu probudili, tak potřebujete skutečnou dělovou ránu.
Chess
Logické hry - 847x
Další z mnoha zpracování šachů ve flashi. Porazit počítač v této hře je poměrně snadné, navíc vám hra vždy ukáže možné tahy, což je dobré, pokud se šachy zrovna začínáte.
Endless Mahjong 2
Logické hry - 54x
Skvělý mahjong, který vás bude bavit na opravdu dlouhou dobu. Věříme, že to bude nekončíčí oddechová zábava. Vyberte si herní mód a pak už se vrhněte na samotnou hru. Hledejte dva stejné symboly, které však nejsou blokované jinými kameny.
Paintworld 2: Monsters
Logické hry - 52x
Na začátku druhého pokračování hry Paintworld budete svědky krátkého videa, z něhož poznáte, o co vlastně jde. Následně se dostanete do první mise. V každé z misí potřebujete dát dohromady všechny barevné příšerky, které se nacházejí na hrací ploše. Autoři si pro hráče připravili celkem slušný počet úrovní.
Accurate Boy
Logické hry - 578x
Malému chlapci uplavala jeho lodička do kanálu, odkud na něho ze tmy koukala různá svítící očka. Vydejte se na výpravu, kde se pokusíte lodičku zachránit ze spárů divé zvěře. V celé řadě připravených úrovní musíte řešit logické úkoly a snažit se lodičku dostat do bezpečí. Můžete přitom odstraňovat různé příšery.
Tokyo Guinea Pop!
Logické hry - 49x
Trojice křečků si v klidu svojí klece kouká na televizi, když tu se náhle objeví reportáž, že v japonském hlavním městě Tokyo se objevil tajuplný cizinec, který unesl všechna zvířata z tamní ZOO. Křečci nelení a vydají se uneseným druhům na pomoc. Přesně v tuhle chvíli se jich ujmete a pokusíte se osvobodit všechna zvířátka.
The Suspense 2
Logické hry - 25x
V této hře se musíte dostávat přes různé překážky. Sbírejte veškeré klíče, které v této hře máte. Snažte se o co nejlepší výsledek a přepínejte se v čase, abyste se dostali dále. Hra vás přepne do doby, kdy vše bylo tam kde má být.