Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Snail Bob 8 Island Story

Hrajete online hru Snail Bob 8 Island Story

Náš oblíbený šnek Bob je tu s dalším, již osmým, dobrodružstvím. A o co v tomto díle půjde? Bob se rozhodl navštívit tajemný ostrov, kde však přežívá mnoho nestvůr a zlých stvoření. Svou chytrostí mu pomozte dostat se přes překážky a utéct z ostrova.

ovládání hry Snail Bob 8 Island Story

myší, viz instrukce ve hře • 11.58 MB • 333x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Globs 2
Logické hry - 12x
Oddechová logická super hra, ve které se budete snažit vyčistit hrací plochu od barevných kuliček a objektů. Hledejte kuličky stejné barvy a spojte je, tím je odstraníte. Hra je docela záludná a nebude lehké ji dohrát jen tak bez plného nasazení mozkových závitů.
Rob-Rob
Logické hry - 23x
Hlavním hrdinou hry Rob-Rob je robot. Tento robot se vypravuje do světa a potřebuje se vždy dostat na vhodné místo. Cestou sbírejte baterie, které jsou pro každého robota velice užitečným zdrojem záložní energie. V každé úrovni se pokuste zahrát co nejmenší možný počet tahů, takže u hraní logicky přemýšlejte.
Auway Sudoku
Logické hry - 24x
Kdo by v dnešní době neznal hru s čísly zvanou sudoku. Jedná se o populární kratochvíli, při níž si zároveň řešitelé slušně procvičí mozkové buňky. Doplňují se čísla do poloprázdných buněk. Hra Auway Sudoku obsahuje hned několik úrovní obtížnosti, takže si vyberou nováčci, ale i zkušení hledači čísel.
Jumping Box
Logické hry - 29x
Maličký čtvereček poskakuje ze strany na stranu a dokáže se přemisťovat přesně podle toho, jakým způsobem ho nasměrujete. Abyste splnili se čtvercem cíl, musíte se dostat na vyznačenou pozici. Čím méně skoků na postup potřebujete, tím více bodů obdržíte na konci úrovně. Autoři připravili slušný počet misí.
Stratagem
Logické hry - 58x
Poměrně jednoduchá online hra, která potěší fanoušky hry bejeweled a podobných spojovaček. Zeshora padají objekty, vy je umístětě na sebe tak, aby byly alespoň tři stejné. Nenechte zaplnit celé hrací pole.
Bloopers 2
Logické hry - 30x
Snažte se dostat veškeré pomeranče do teleportu. V cestě vám budou stát překážky, které musíte zvládnout. V dolní části obrazovky si můžete přepínat munici. Pokuste se odstranit překážky a poté pomeranče poslat do teleportu.
Home Sheep Home
Logické hry - 209x
Výtečná logická online hra se zvířaty, konkrétně s partou sympatických oveček. Home Sheep Home vypráví příběh o ovečkách známých ze seriálu Shaun the Sheep. Váš úkol v této hře je jediný, ovšem nikterak jednoduchý - musíte dostat všechny ovečjy domů do bezpečí.
Sudoku Original
Logické hry - 52x
Kdo by neznal sudoku - onu tajemnou hru s čísly. Ve flash podobě si tuto oblíbenou hru můžete zahrát i u nás. Pravidla jistě znáte, ale pro pořádek - v řadách a sloupcích musíte mít čísla od 1 do 9 tak, aby žádné nebylo dvakrát.
Army Stacker
Logické hry - 51x
Pokud se rádi zábavně trápíte u logických super her, tak tu jednu bezvadnou máme. Cílem této hry je umisťovat herní prvky tak, aby se poslední umístěný objekt dotýkal zelené hranice. Podaří se vám projít všemi levely s úspěšností tří hvězd?
Sticks
Logické hry - 28x
Bob je obyčejný kancelářský pracovník, jehož pracovní den začíná ráno v sedm hodin a za dvanáct hodin končí. Bob sní o báječných zážitcích, ale bohužel na ně nemá dostatečný obnos na účtě. Cestou domů ho ovšem zaujme místo, kde by se dal získat dostatek peněz. Pomozte mu v každé úrovni, aby získal peníze.
Mushbits 2
Logické hry - 13x
Ve druhém pokračování hry Mushbits si vezmete na starost podivně vypadající příšerky, které se potřebují dostat ke krmení, jež se nachází někde v okolí. Každá z příšerek má jinou barvu a může se pohybovat po plošinkách se stejnou barvou. Po přeskočení se plošinky zbarví jinak. Ve hře je ještě ke všemu několik různých plošinek se speciální funkcí.
Jolly Jong Cats
Logické hry - 35x
Internet chrlí jednu mahjong hru za druhou. V této velice pěkné verzi budete odklízet kameny, na kterých jsou obrázky koček. Co nejrychleji najděte dva stejné obrázky a postupně tak vyčistěte celé hrací pole. Kameny nesmějí být zablokované sousedními kameny.
Pyro 2
Logické hry - 44x
Všichni pyromani si jistě užijí pořádnou porci zábavy při druhém pokračování hry Pyro. Dostanete za úkol zapálit vždy patřičný počet pochodní, což může vypadat poměrně složitě. Musíte logicky zauvažovat, aby se ohnivá koule dokázala dostat k pochodni. Cestou narazíte i na různé překážky, jež musíte překonat.
Diamond Puzzle Matching
Logické hry - 22x
Zahrajte si klasickou logickou hru s tématem spoj tři stejné krystaly. Cílem je tvořit svislé nebo vodorovné řady ze stejně barevných krystalů. Ideální hra na pracovní dopoledne, případně poobědovou siestu.
Blockmover
Logické hry - 54x
Úkolem v této bezvadné onlainhře je odebrat postupně všechny barevné prvky. Zní to jednoduše, ale při řešení se zapotíte. Dobře dumejte nad řešením, aby vám ke konci nezbyly prvky, které již nebude možné odebrat.