Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Snail Bob 8 Island Story

Hrajete online hru Snail Bob 8 Island Story

Náš oblíbený šnek Bob je tu s dalším, již osmým, dobrodružstvím. A o co v tomto díle půjde? Bob se rozhodl navštívit tajemný ostrov, kde však přežívá mnoho nestvůr a zlých stvoření. Svou chytrostí mu pomozte dostat se přes překážky a utéct z ostrova.

ovládání hry Snail Bob 8 Island Story

myší, viz instrukce ve hře • 11.58 MB • 4736x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
I Saw Them
Logické hry - 25x
Pěkná logická super hra, ve které se setkáte s celou řadou ozubených koleček a se zombíky. Právě zombíky budete ničit díky odsraňování objektů na hrací ploše. Čeká na vás pěkná řádka náročných úrovní.
Puzzle Freak
Logické hry - 8x
Puzzle Freak je pěkně zpracovaný mix stolní hry a logických hádanek. Na hracím poli vás čekají políčka, pod kterými se skrývá jedna z celkem 14 logických úloh. Podle toho, jak rychle úlohu vyřešíte, se vám připočítají body k IQ. Hru samozřejmě vyhraje nejbystřejší hráč.
Salt Monsters
Logické hry - 24x
Tak tyhle malé potvůrky jsou skutečně hladové. Chtějí jíst, a to velmi moc. Jednou z jejich laskomin je sůl. Vaším úkolem bude pomocí linek dopravit sůl až k jejim mlsným jazýčkům. Zrníčka hezky rozdělte mezi příšerky.
Tortur-o-Matic 2
Logické hry - 45x
Ve druhém pokračování hry Tortur-o-Matic se dostanete před poměrně zajímavý úkol. Začnete tím, že musíte zneškodnit nebezpečného vraha a potřebujete to provést co nejtvrdším možným způsobem, aby byl vrah potrestán za své předchozí činy. Hra je poměrně brutální, takže není úplně vhodná pro mladší ročníky.
Domino Fall 2
Logické hry - 34x
Ve druhém pokračování zajímavé logické hry Domino Fall se opět podíváte do říše, kde se na každém kroku válí kostičky domina. Musíte se pokusit všechny domina povalit, ale zároveň musíte v některých úrovních dbát na to, aby se netrefilo speciální domino. Využívat můžete různých odrazů, když trefujete balónek z kanónu.
Accurate Boy
Logické hry - 578x
Malému chlapci uplavala jeho lodička do kanálu, odkud na něho ze tmy koukala různá svítící očka. Vydejte se na výpravu, kde se pokusíte lodičku zachránit ze spárů divé zvěře. V celé řadě připravených úrovní musíte řešit logické úkoly a snažit se lodičku dostat do bezpečí. Můžete přitom odstraňovat různé příšery.
Gem Rush
Logické hry - 22x
Zdánlivě jednoduchá logická online hra, která dokonale prověří vaše schopnosti a přesnou mušku. Cílem v každém levelu je sestřelit určitý počet diamantů. K dispozici máte jen pět střel, takže je nutné každý výstřel dobře promyslet.
Find My Hive
Logické hry - 25x
Pomozte maličké včelce v cestě domů, do rodného úlu. Find My Hive se zařazuje mezi paměťové hry, protože na začátku vám hra ukáže, kde se nachází jaké kartičky a poté musíte vhodně zvolit cestu, aby včelka nenarazila na nějakou překážku. Vyzkoušet si můžete hned trojici úrovní, přičemž na nejnižší je vhodná i pro nejmenší hráče.
Gem Mine
Logické hry - 35x
Různých her postavených na principu seskupování tří stejných symbolů je na internetu nespočet. Patří k nim i další logická superhra Gem Mine. Pokud odstraníte 3 stejné symboly vedle sebe, tak označené drahokamy zmizí a vše nad nimi se propadne níž. Čím více stejných drahokamů odstraníte, tím více bodů získáte. Jednoduché a zábavné.
Ragdoll Catapult
Logické hry - 75x
Jak již název Ragdoll Catapult napovídá, vezmete si na starost ovládání katapultu, který vystřeluje po světě hadrové panáčky. Musíte se pokaždé trefovat na předem vyznačenou pozici, aby se dalo splnit cílové penzum procent. Snažte se dokončit veškeré z nabízených úrovní, kterých autoři vytvořili celkem dost.
Blockular 2
Logické hry - 42x
Spousta pestrobarevných kostek před vámi už čeká až se je dnes ve hře Blockular 2 pokusíte odstranit. Vždy musíte mít u sebe více než tři stejnobarevné kostky
Zombie Nation Apocalypse
Logické hry - 28x
Velmi dobrá postřehová online hra pro naše nejmenší hráče. Hra obsahuje několik miniher, ve kterých budete luštit záhadné hádanky a plnit úkoly. Jedním z takových úkolů například bude hledat chybějící dílky obrázku.
Kinekitz
Logické hry - 33x
V této minihře bude vašim cílem v každém kole dopravit kouli do čtverečku. Toho docílíte jedině tehdy, pokud správně namíříte a vystřelit na kouli z kanónu. Čekají na vás překážky, které vám hru zpestří.
StarShine
Logické hry - 42x
Dneska se hvězdičkám na obloze nějak nechce svítit. Dokážete je k tomu přimět? Záleží jenom na vaší logické úvaze, máte totiž jenom jednu střelu na to, abyste je rozsvítili všechny - ostatní vystřelují své paprsky.
Gem Fusion
Logické hry - 36x
Dejte v této super hře veškeré kamínky k sobě. Vaším úkolem je poskládat tyto kameny k sobě, abyste získali jeden velký. Tak se snažte a nasbírejte si tak nějaké to skóre. Dávejte si pozor, abyste nezaplnili místo zbytečnostmi.