Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Snail Bob 8 Island Story

Hrajete online hru Snail Bob 8 Island Story

Náš oblíbený šnek Bob je tu s dalším, již osmým, dobrodružstvím. A o co v tomto díle půjde? Bob se rozhodl navštívit tajemný ostrov, kde však přežívá mnoho nestvůr a zlých stvoření. Svou chytrostí mu pomozte dostat se přes překážky a utéct z ostrova.

ovládání hry Snail Bob 8 Island Story

myší, viz instrukce ve hře • 11.58 MB • 4891x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Extreme Explosions
Logické hry - 26x
Snažte se v této hře umístit správně tyto bomby. Dávejte si velký pozor, abyste tyto bomby správně umístili. Vaším úkolem je totiž shodit veškeré objekty, ale až pod červenou čáru. Tak se snažte.
Interactive Puzzle
Logické hry - 51x
Velmi originální logická hra, která vás donutí přemýšlet na samé hranici vašich schopností. Hra se hraje skoro jako obyčejné posouvací puzzle - jediné co musíte udělat, je přesouvat bloky tak, abyste vytvořili správný obrazec. Máte 10 nápověd. Hra obsahuje docela dost obrazců různé úrovně.
Christmas Chaos
Logické hry - 40x
V tou pravou chvíli budete muset odříznout lano u tohoto Santa Clause. Ovládejte ho a rozhoupejte. AŽ bude v perfektním úhlu, tak se snažte provaz rozvázat. Tak se do toho pusťte.
Nimble Knight
Logické hry - 20x
Velmi dobrá logická super hra, ve které budete se svým hrdinou posouvat kameny s cílem dostat se ven. Nebude to tak snadné, protože na vás číhají monstra, nezvyklé kameny, výtahy, trámy, pily a nechybějí ani smrtelné pasti.
Tetris
Logické hry - 759x
Tetris, zřejmě nejznámější hra na světě, nemůže chybět ani na tomto webu. Pravidla této jednoduché ale chytlavé minihry jsou jasná - skládejte padající obrazce do sebe až utvoří řadu. Hra Tetris se ovládá šipkama, otočení je šipka nahoru. Příjemnou zábavu!
Collapse It
Logické hry - 25x
Logických her není nikdy dost. Hra s názvem Collapse It navíc není čistokrevná logická hra, ale kombinuje v sobě i pěkně brutální kousek, protože dostanete za úkol likvidaci co největšího možného počtu přítomných osob. K dispozici máte určitý počet náloží, takže je musíte vhodně rozmístit, aby napáchaly co největší škody.
Furiosity
Logické hry - 20x
Furiosity je poměrně jednoduchá logická hra, ve které si občas pořádně potrápíte mozkové závity. Dostanete na starost přebarvování dlaždic z jedné barvy na jinou, ale vždy to musíte dělat podle nějakého předem stanoveného klíče. Pokaždé je potřeba přijít na princip, díky němuž se jednotlivé dlaždice přebarví.
Jungle Mafia
Logické hry - 24x
V této džungli budete muset sestřelit veškeré dřevorubce. Zaměřte a vypalte. Snažte se je sestřelit na co nejméně vypálených kulek. Tak se do toho dejte a pokračujte všemi úrovněmi v této hře.
All That Matters
Logické hry - 20x
Setkejte se s různými lidmi ve hře All That Matters. Tito lidé mají pouze hlavu, takže se dokážou jen kutálet. Vezměte si jejich osudy na starost a doprovázejte je po celém podivném světě. Pokaždé potřebujete sbírat červená srdíčka a najít teleport. Autoři si připravili poměrně slušnou porci příjemně hratelných úrovní.
Tarzan Ball
Logické hry - 19x
Přesunťe si v této super hře červený terč. S vaším hrdinou vytáhněte vašeho pomocníka. Na začátku hry jsou úrovně celkem jednoduché, ale postupem času bude hra těžší. Snažte se a vydejte ze sebe maximum.
Cubis Creatures
Logické hry - 40x
Logická online hra, která v sobě spojuje pekelně těžké přemýšlení a známý herní princip spoj tři. Budetesledovat hrací pole ze všech stran a usazovat padající kostky. Velmi pěkná hra.
Arranje That
Logické hry - 52x
Pokuste se odtraňovat tyto objekty a to tak, abyste dokázali je dostat na své místo. Máte přímo vyhrazene místo, kam tyto objekty patří. Tak se snažte, ať tam jsou, jinak můžete začít úroveň znovu.
Vortex Point
Logické hry - 46x
Poněkud vtipná adventura, ve které budete v roli detektiva pátrat po pachatelích zločinů. Jak se však brzy ukáže, bude to asi pěkná duchařina, u které se možná budete bát. Podaří se vám celou záhadu vyřešit?
Monkey Go Happy Marathon 2
Logické hry - 33x
Monkey Go Happy je tu s dalším dílem herní legendy, tentokrát jde o druhý díl serie Marathon. Opět vás čeká 30 záludných úrovní, ve kterých musíte pořešit důmyslné logické hříčky, které prověří vaše schopnosti. Zahrajte si i první díl.
Fjong
Logické hry - 44x
Hlavním hrdinou hry Fjong je podivuhodně vypadající tvor, se kterým si užijete poměrně dost legrace. Potřebujete tvora dostat ke krmení, které se pokaždé nachází někde jinde. Malou příšerku ovládáte myší a musíte určovat, jakým směrem vyskočí. Kromě směru také nastavujete sílu výskoku, aby potvůrka dorazila na správné místo.