Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Snail Bob 8 Island Story

Hrajete online hru Snail Bob 8 Island Story

Náš oblíbený šnek Bob je tu s dalším, již osmým, dobrodružstvím. A o co v tomto díle půjde? Bob se rozhodl navštívit tajemný ostrov, kde však přežívá mnoho nestvůr a zlých stvoření. Svou chytrostí mu pomozte dostat se přes překážky a utéct z ostrova.

ovládání hry Snail Bob 8 Island Story

myší, viz instrukce ve hře • 11.58 MB • 273x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Fat Slice 2
Logické hry - 16x
Máme tady logickou hru, ve které budete muset odstřihnout co největší kousek papírů. Nemůžete odstřihnout papír, pokud jsou mezi nimi kuličky. Tak se do toho dejte a pokuste se kuličku odhodit na jinou stranu.
Fullboard - super logická hra
Logické hry - 29x
Fullboard působí na první pohled jako primitivní hra, nicméně se nenechte zmást domnělou jednoduchostí. Úkol je jasný - vyplnit hrací pole tak, abyste si nikdy nezkřížili cestu. Už v prvních úrovních zjistíte, že to není tak snadné...
Magic Pen
Logické hry - 31x
v této hře si nejen procvičíte své logické myšlení, ale také kreslení jednoduchých tvarů. Za úkol budete mít dopravit kolečko k vlajce právě díky vašim nakresleným vynálezům. Povede se vám nakreslit důvtipný stroj?
Bubbles Game
Logické hry - 52x
Klasické ztvárnění jedné z nejoblíbenějších her - Bubble Shooteru. Úkolem v této logicko postřehové minihře je odstranit všechny bublinky dříve než dojdou až na konec hracího pole. Hodně chytlavá online hra.
Fjong
Logické hry - 31x
Hlavním hrdinou hry Fjong je podivuhodně vypadající tvor, se kterým si užijete poměrně dost legrace. Potřebujete tvora dostat ke krmení, které se pokaždé nachází někde jinde. Malou příšerku ovládáte myší a musíte určovat, jakým směrem vyskočí. Kromě směru také nastavujete sílu výskoku, aby potvůrka dorazila na správné místo.
Bubble Guinea Pig!
Logické hry - 24x
Vyzkoušejte si na pět desítek zajímavých úrovní s nutností logicky uvažovat. Za pomoci malých hlodavců potřebujete oblepit ostatní zvířata žvýkací gumou. Na začátku hry se hlodavec nachází v tlamě hada, na něhož potřebujete kliknout, aby vypustil malé zvířátko. Vždy je tedy nutné odhadnout správnou dobu na vypuštění morčete.
The Company of Myself
Logické hry - 27x
Autor hry se rozhodl vytvořit poměrně inovativní příběh, ve kterém bude sám hrát hlavní roli. Vezměte si ho na starosti a pochodujte s ním po zvláštním světě. Jedná se o klasickou arkádu, kde musíte zároveň řešit i logické úkoly. Celkově se podíváte na celou řadu úrovní, kde přeskakujete přes nebezpečí. Pomoci si můžete se svými klony.
hra v Unity3D
Laufer Blocks
Logické hry - 50x
Pěkná nekonečná online hra v Unity3D. Každých několik vteřin spadne několik barevných kostiček. Vaším úkolem je odstraňovat je z hrací plochy. A to vždy po alespoň 3 od stejné barvy. Černá kostka funguje jako žolík - můžete ji využít ke kterékoliv barvě.
Rock It!
Logické hry - 209x
Další z nepřeberné řady online hra prezentující formát spoj tři a bubble shooter. Z rakety budete vystřelovat kuličky na planetku. U ní se snažte spojit alespoň tři stejně barevné kuličky. Velmi chytlavá super hra.
Black Knight - Černý jezdec
Logické hry - 193x
Black Knight, neboli šachová figurka černý jezdec je výborná logická online hra. Vypadá to jednoduše - stačí koníkem doskákat do vyznačeného políčka. Jelikož ale šachový koník skáče do L, tak to nebude tak snadné. Snažte se na políčko dostat s co nejmenším počtem tahů. Skvělá hra nejen pro šachisty.
hra v Unity3D
Save the Snail
Logické hry - 30x
Velmi pěkná online hra od českých tvůrců. Ve hře Zachraň šneka (Save the snail) budete řešit zapeklité hádanky. Dokážete osvoboti šnečka při jeho cestě v několika těžkých levelech? Další superhra v Unity3D.
Dibbles 3: Desert Despair
Logické hry - 23x
Pokuste se s těmito malými skřítky udělat průkopy v zemi, aby se poté mohl dostat král do své pyramidy. Máte tady časový limit, za který to vše musíte stihnout. Tak se do toho dejte a ukažte, co umíte.
Goblin Garden
Logické hry - 25x
Oddechová klikačka, ve které budete hledat předměty ukryté na hrací ploše. Není to vůbec snadné, protože některé objekty jsou skryté velmi důkladně. Podaří se vám najít všechny věci během co nejkratší doby?
Farm Soccer
Logické hry - 49x
V této povedené superhře budete hrát za malého farmáře, který má rád fotbal, takže čutá celý den. Vaším úkolem bude vsítit gól do branky. Není to snadné - brána je vždy na zapeklité pozici, takže dostat do ní míč bude makačka.
Blocky - výborná logická hra
Logické hry - 28x
Blocky je velice jednoduchá, ale také velice chytlavá hra. V hracím poli myší vyznačte obdélník tak, aby jeho rohy tvořili smajlíci stejné barvy. Čím větší obdélník, tím více bodů.