Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Popping Ghosts

Hrajete online hru Popping Ghosts

Pěkný bubbleshooter, ve kterém budete propichovat balónky, ze kterých se poté objeví drahokamy. Snažte se propichovat co nejvíce balónků najednou, abyste dostali maximální počet drahých kamenů.

ovládání hry Popping Ghosts

myší, viz instrukce ve hře • 7.65 MB • 3293x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Jungle Shooter
Postřehové hry - 6x
Džungle je poměrně nebezpečné místo, ale v následující hře si v ní užijeme hodně zábavy. V každé z úrovní dostaneme za úkol nasbírat dostatečný počet ovoce. K dispozici máte i zvířátko, na které můžete kliknout ve chvíli, kdy má naplněný stav energie. Pro pomoc s růstem zvířete ho klidně můžete nakrmit ovocem.
Poke Bubbles
Postřehové hry - 7x
Tahle hra je klonem hry Bubbleshooter, ovšem tentokrát v motivu Pokémonů. Vystřelujte pokemony a snažte se tvořit alespoň trojice stejných. Čím větší kombinace, tím více bodů. Dokážete odstranit všechny pokémony z hrací plochy?
Ham Flight Chimpulator
Postřehové hry - 4x
V této hře hrajete za jakéhosi podivného kosmonauta a Vašim úkolem je zdolat trasu, která je určená. Musíte si dávat pozor, aby jste se nedotkli okrajů trasy. Jinak by jste se museli vrátit na začátek. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Biolabs Outbreak
Postřehové hry - 184x
Pěkná online hra, ve které budete zápasit s viry nebezpečné choroby. V každé úrovni máte omezené množství medicíny, kterou postupně aplikujete do prostoru mezi viry. Cílem je virům znemožnit pohyb a tak je zničit.
Rio Cup
Postřehové hry - 11x
Pěkná postřehovka, ve které je vaším úkolem sestřelovat ostatní hráče a krom toho také sbírat mince. Vaší skázou mohou být rozhodčí, kterým se vyhýbejte. Udělením červené karty byste museli začínat od začátku.
Space Bubbles
Postřehové hry - 4x
Originálně pojatý bubbleshooter z vesmíru. Budete vystřelovat barevné kuličky a snažit se je zamířit ke stejně barevným kuličkám. Jakmile vytvoříte alespoň trojici, tak kuličky zmizí... a tak stále dokola až nezbyde ani jedna kulička.
Feed Us II.
Postřehové hry - 3x
Známá hra s názvem Feed Us již přichází s druhým pokračováním a opět se vžijete do kůže vodního živočicha, který je velice krvežíznivý. Pomozte piraně a konzumujte hektolitry lahodné lidské krve. Za nasbíranou krev si později můžete nakupovat i různá vylepšení, čímž si jistě pomůžete. Vycvičte malou piraňu ve smrtícího zabijáka.
Greemlins Kamikaze 2
Postřehové hry - 1x
Skvělá onlinovka, která je plná zábavy a malých mužíků. Úkolem je sestřelovat potvůrky podle barev. Ve hře nechybějí ani různé bonusy a v každé úrovni jeden těžší soupeř v podobě bosse.
Particle Pong
Postřehové hry - 3x
V této hře je Vašim úkolem odrážet balónek a trefovat ho do volných míst soupeřovy strany. Uděláte to tak, že budete hýbat s plošinou nahoru a dolů a tím míček odrážet. Není to tak jednoduché, jak se Vám bude z počátku zdát. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Sharpshooter Fair
Postřehové hry - 5x
Jednoduchá minihra Sharpshooter Fair je vhodná především pro menší děti. Vaším úkolem je sestřelit zvířátka co nejrychleji to půjde. Navíc je důležité zasáhnout terčík. Zvířata s bílou vlajkou nesmíte za žádných okolností trefit. Hra se ovládá pouze myší.
Gold Miner 3
Postřehové hry - 3x
Klasická a velmi oblíbená online hra Gold Miner je zpět v svém již třetím pokračování. Sbírejte zlato a šperky a využívejte chytře upgrady. Tak kolik si dokážete nahrabat? :)
Growthland Tale
Postřehové hry - 2x
Parádní chytlavá klikačka, ve které budete hledat stejně barevné kuličky. Je to vpodstatě klasická hra ve stylu spojování minimálně tří stejných objektů. Podaří se vám za určený čas nasbírat maximální počet bodů?
Top that deux
Postřehové hry - 1x
Další z her, ve které budete vyrábět občerstvení pro zákazníky. Bude to chtít velkou rychlost, protože oni na vás moc dlouho čekat jistě nebudou. Pokud vám to bude trvat tak se naštvou a to pro vás není dobré.
hra v Unity3D
3D Parking Police Station
Postřehové hry - 6x
Řiďte a zaparkujte auto u policejní stanice. Vyberte si jedno z 12 luxusních policejních žihadel a předveďte své parkovací schopnosti. Čeká na vás celkem 12 skvěle zpracovaných levelů.
Rapidly Math
Postřehové hry - 2x
Jednoduchá, ale o to více návyková matematická online hra. Vaším úkolem je co nejrychleji zapsat výsledek početního příkladu. Soustřeďte se, zapněte mozek na plné obrátky a otestujte své schopnosti.