Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Popping Ghosts

Hrajete online hru Popping Ghosts

Pěkný bubbleshooter, ve kterém budete propichovat balónky, ze kterých se poté objeví drahokamy. Snažte se propichovat co nejvíce balónků najednou, abyste dostali maximální počet drahých kamenů.

ovládání hry Popping Ghosts

myší, viz instrukce ve hře • 7.65 MB • 439x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Whaa
Postřehové hry - 44x
Chytlavá postřehová minihra s velice jednoduchým herním principem. Ve hře "pouze" sestřelujete barevné kruhy, avšak je to velice zábavné. Samozřejmostí je sbírání bonusů, dále například použití speciální zbraně atd.
Brain Bender - skvělý test
Postřehové hry - 1x
Brain Bender vás určitě pěkně potrápí. Na obrazovce se vám bude ukazovat název nějaké barvy, ovšem písmo bude v barvě jiné. A právě tlačítko s touto barvou musíte označit. Nápisy jsou v angličtině, takže ten kdo ji vůbec nezná, tak bude mít menší výhodu :).
Wack a Trollface
Postřehové hry - 27x
Ve hře s názvem Wack a Trollface dostanete jediný, ale o to důležitější úkol. Musíte likvidovat veškeré Trollface, které se objeví na hrací ploše. Trollové vybíhají z děr a záleží pouze na vašem postřehu, jestli se vám je podaří trefit včas. Snažte se o co nejvíce zásahů v řadě za sebou pro šanci na bonus.
The different point
Postřehové hry - 32x
Výborná hra na procvičení postřehu. Dostanete za úkol najít pět rozdílů mezi dvěma obrázky - ale ty se budou pokaždé měnit, a i na stejných obrázcích se rozdíly budou měnit. Takže hra jen tak neomrzí.
Eyes Blaster
Postřehové hry - 25x
Umisťujte shodně barevné oči dohromady, abyste se jich zbavili. Pro vyřešení úkolu a postup do další úrovně potřebujete odstranit všechny oči. Obtížnost se postupně navyšuje, ale ze začátku jistě nebudete mít závažnější problém k sobě přiřadit dvojici shodně barevných očí. Hra se ovládá naprosto jednoduše a rychle si ovládání zažijete.
Bump Pinball
Postřehové hry - 19x
Klasický pinball jistě znají starší generace, v minulosti to totiž byla velice populární hra na herních automatech. Speciálními packami odpalujete kuličku, aby nespadla do díry a nasbírala co nejvíce bodů.
Knife throwing
Postřehové hry - 1x
V této postřehové hře se dostanete do cirkusového prostředí. Vašim divákům budete předvádět ten nejnebezpečnější trik. Přivážete svého asistenta ke kolu a nožem se budete trefovat do daných předmětů.
Perfect Pizza
Postřehové hry - 18x
Dobrých kuchařů je hodně, ale dělat výbornou pizzu, na to je potřeba skutečné kulinářské umění. Myslíte si, že jste schopni připravit pizzu přesně podle receptu, aby ji ocenil i ten největší gurmán?
Greemlins Kamikaze 2
Postřehové hry - 21x
Skvělá onlinovka, která je plná zábavy a malých mužíků. Úkolem je sestřelovat potvůrky podle barev. Ve hře nechybějí ani různé bonusy a v každé úrovni jeden těžší soupeř v podobě bosse.
Traffic Command 2
Postřehové hry - 10x
Zdařilá online hra z ranku postřehových her, ve kterých budete řídit dopravu ve městě. Hlavní misí hry je zajistit plynulou dopravu bez nehod a problémů. Ovládejte semafory a snažte se o co nejlepší provoz na silnicích.
Orbawars Mayhem
Postřehové hry - 35x
Jestli jste fanoušky oblíbené hry Bubbleshooter, tak si tuhle herní záležitost nenechte ujít. Můžete si totiž zahrát hru buď proti počítači a nebo dva hráči na jednom pc. Cílem je vystřelovat barevné kuličky a tvořit minimálně trojice stejně barevných kuliček. A hlavně musíte být rychlejší a úspěšnější než soupeř.
Dr. JimJack
Postřehové hry - 617x
Zajímavá kombinace bojovky a klasické spojovačky tří a více stejných symbolů. Vaším úkolem bude porazit silnou armádu nepřítele. K tomu využijete jednotky, které vyrobíte spojováním symbolů. Čím lepší kombinace, tím lepší útok.
Crazy Bomb
Postřehové hry - 22x
Jedna z her patřící do obrovské skupiny her založených na klasice jménem Bejeweled. Tedy půjde o spojování alespoň tří stejných symbolů, v tomto případě ještě s časovým omezením. Nechybějí chytré bonusy a spousta vylepšení.
Knife Rain
Postřehové hry - 28x
Naostřete virtuální nože a přijměte perfektní herní výzvu. Cílem je na objekt vrhat nože tak, aby se předmět rozpadl. Nesmíte trefit jiné objekty, které už v předmětu jsou (např. další nože). Hra je návyková a může být i docela těžká.
Feed Us V.
Postřehové hry - 41x
V již pátém pokračování hry s názvem Feed Us dostanete na starost krmení divoké vodní příšery, která dostala pořádný hlad. Do každé mise dostanete předem stanovený cíl, který se musíte pokusit splnit. Vězte, že to nebude úplně jednoduchá práce, i když by se to tak ze začátku možná mohlo jevit. Obtížnost se totiž stupňuje.