Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Dynamite Blast

Hrajete online hru Dynamite Blast

Umístěte na konstrukci bomby a snažte se zničit projíždějící vlak. Levým tlačítkem umístíte nálož, opětovným kliknutím ji můžete odebrat. Bomby budou postupně explodovat v pořadí, v jakém byly umístěny.

ovládání hry Dynamite Blast

myší, viz instrukce ve hře • 1.63 MB • 193x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Farm Girl
Logické hry - 33x
S touto farmářskou dívkou se budete muset dostat do východu. Klikejte na ni a zmenšujte ji. Tak samo když klikáte na různé objekty, tak je také zmenšujete. Tímto způsobem se musíte dostat do východu.
Majinca
Logické hry - 12x
Pokud jste milovníci logických her, u kterých si můžete skvěle odpočinout, tak nepřehlédněte tuto hru. Vašim úkolem bude sbírat kuličky do kola tak, aby jste měli tři kuličky stejné barvy na sobě. Potom je zničte.
Pirate Treasure
Logické hry - 25x
Vašim úkolem v této skvělé hře je dostat piráta až k pokladu. Uděláte to tak, že ho pomocí šipek nasměrujete. Šipky přetáhněte z pravé části lišty tam, kde chcete aby pirát zabočil. Určitě se u této hry nudit nebudete.
Battleship The Beginning
Logické hry - 32x
Máte v oblibě klasickou hru Lodě? Pokud ano a chcete si vyzkoušet počítačové zpracování, pak neváhejte. Tato hra funguje na velice zajímavém principu a se skvělou grafikou. Nejprve musíte umístit svoje lodě takovým způsobem, aby je protivník neodhalil a následně se snažíte sestřelit oponentovy skryté lodě.
Solitaire - Farm Edition
Logické hry - 12x
Vychází farmářská edice tradiční karetní hry známé pod názvem solitaire. Musíte hledat možnosti, jak se zbavit jednotlivých karet a přiřadit je do správné oblasti. Zahrát si můžete na jednoduchou nebo na těžkou obtížnost. Pod černou kartu můžete schovat jen červenou a stejně tomu je i v opačném gardu.
Click Battle Madness
Logické hry - 47x
V této online hře se stanete pomocníkem čaroděje, který svádí svůj boj s vikingy. Spojujte stejné postavičky a tím aktivujte rozličná kouzla. Není to jen obyčejná hra ve stylu spoj tři, pěkně se hraje a vydrží na dlouho.
Fat Slice 2
Logické hry - 16x
Máme tady logickou hru, ve které budete muset odstřihnout co největší kousek papírů. Nemůžete odstřihnout papír, pokud jsou mezi nimi kuličky. Tak se do toho dejte a pokuste se kuličku odhodit na jinou stranu.
Patchworkz!
Logické hry - 33x
Ve hře Patchworkz! musíte dávat dohromady obrázek, aby na něm nezůstalo žádné prázdné místo. Používejte různé barvy a dílky umisťujte s naprostou přesností, protože pokud je dáte na špatné místo, tak se nezacvaknou. Máte vždy přesně předem určené tvary, které zapadají na danou pozici. Zahrát si můžete více úrovní.
Shift
Logické hry - 13x
V této hře vlastně ani nevíte, kde je nahoře a kde dole, všechno záleží jen na tom, jak si to otočíte vy sami. Dostat se do cíle nebude snadné. Každopádně se budete se vším tím otáčením náramně bavit.
Sieger
Logické hry - 18x
Sieger je jednou z her, kde se pokoušíte zlikvidovat nepřátelské opevnění. Naštěstí máte k dispozici silné katapulty, s nimiž by zničení hradu neměl být žádný problém. Potřebujete pozabíjet všechny vojáky v opevnění, ale v případě, že se tam nacházejí rukojmí, musíte je osvobodit, aby se jim nic nestalo.
Student park
Logické hry - 18x
Pokud znáte dnes již legendární Lemmings, tak vám jistě nebude cizí ani tato hra. Princip je totiž úplně stejný. Máte hromádku studentů, které musíte dovést na párty. Cesta je klikatá a musíte používat různé vylepšováky, abyste to zvládli.
Spiters Annihilation Level Pack
Logické hry - 29x
Odstraňujte v této hře objekty a pokuste se je spustit k bombám, které se odpálí a zabijí ostatní monstra. Používejte myš a hlavně váš mozek, abyste věděli, který objekt máte odstranit.
Eye Blaster
Logické hry - 185x
Velmi povedená logická online hra, ve které budete spojovat stejné kostky. Zdánlivou výhodou je, že stačí spojit pouze dvě kostky stejné barvy (a ne tři, jak je u podobných her zvykem). Zpočátku je hra lehká, avšak další úrovně vás pěkně potrápí.
Bubble Buster - super bublinky
Logické hry - 729x
Další z řady online her na téma Bubbleshooter; tedy spojování bublinek ze stejných barev. Cílem je zbavit se všech bublinek na hrací ploše. Není to snadné, ale na druhou stranu je to super zábava. Podaří se vám seskupit 5 stejných barev?
Potty Mouth Ninja - Enter the Pirate
Logické hry - 40x
Poněkud prostořeký malý ninja dostal chuť na thajskou masáž. Bohužel nemá žádné peníze. A tak se společně s ním vydáváte na cestu za zlatem a penězi. V každé úrovni se musíte dostat ke všem truhlám se zlatem. A pokaždé vám to hezky potrápí vaše logické myšlení. Potty Mouth Ninja je pěkná logická hra s vtipným příběhem. Hrajte! :)