Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Coffee Shop

Hrajete online hru Coffee Shop

Vyzkoušejte si provoz malé pouliční kavárny. Vrhněte se do víru podnikání a snažte se splnit přání všech kolemjdoucích zákazníků. Dobře promyslete cenu kávy a nákupy surovin, abyste byli stále v zisku.

ovládání hry Coffee Shop

myší, viz instrukce ve hře • 2.08 MB • 267x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Pink city
Hry pro dívky - 21x
Už podle názvu jistě všichni vytušíte, že se jedná o ryze dívčí záležitost. Vašim jistě příjemným úkolem teď bude pěkně ji vyzdobit různými makeupy, stíny a ostatními holčičími zkrášlovadly. Jistě to zvládnete.
Harry Potter Makeover
Hry pro dívky - 359x
Zdařile zpracovaná online hra pro všechny fanoušky Harryho Pottera. Jde o jednoduchou oblíkačku a hlavně o make-up a stylování. Vyberte ideální makeup, účes, oblečení a doplňky pro nový natáčecí den.
Photo Model 22
Hry pro dívky - 234x
Tak a je tu další fotomodelka. ta je již proslulá, ale stejně si musí dávat stále pozor, aby vypadala dokonale. Neboť pozor na novináře. Zde se opravdu vyřádíš. Udělej kompletní make-up, oblékni učeš a ošperkuj!
Sisters Ready To Swim
Hry pro dívky - 16x
Tyto dvě krásné sestry jdou právě na bláž a chtějí se obléci v posledním moderním stylu tohoto léta. Počasí bude zřejmě krásně prosluněné, takže doufáme, že vyberete nějaký sexy styl.
Beauty Maker 81
Hry pro dívky - 38x
Fakt hezky udělaná hra pro dívky. Chlapec, s kterým se na konci hry setkáš, je odborník na modu a věci toho se týkající. Tak se snaž, ať se mu zalíbí slečna! Dej se do toho a půl je hotovo! Příjemnou zábavu.
Where is ABC
Hry pro dívky - 19x
Online hra zaměřena na postřeh a hlavně musíš mít dobrá očka, tedy hlavně papej mrkvičku. A pak se dej do hraní této hry. Cílem této hry je najít v džungli všechna písmenka abecedy. Klikni na ně tužkou.
Party Makeup 21
Hry pro dívky - 20x
Pěkná online hra pro dívky! Koukni se na nevinně vyzerající dívku, z té musíš udělat krasavici večírku, kde budou všichni její spolužáci a hlavně její idol! Pomoz udělat z ní krasavici dle tvého mínění!
Party Makeup 10
Hry pro dívky - 23x
Make-up je na party důležitý, to jistě uznáš sama. Nejden díky této pěkné online hře pro dívky. Na party bude i mnoho pěkných chlapců a ona se již chce líbit . Pomoz jí a nádherně ji nalič, dle svého výběru:)
Star Dressup 4
Hry pro dívky - 36x
Tak tohle je opravdová star. Jde na molo, ale její stylistka se někde zdržela a ona je už zoufalá. Neví, co dělat a tak tě žádá o pomoc. Pomoz jí, jak nejlépe umíš a vytvoř ten nejlepší outfit. Příjemnou zábavu.
Photo Model 16
Hry pro dívky - 12x
A je tu krásný valentýnský den a s ním krásná valentýnksá ne jen tak obyčejná online hra pro dívky. Nejprve ji oblékni a změň účes( klik na vlasy a oblečení) Pak ji nalič a změň barvu očí a nakonec ošperkuj,
Cutie Makeover 12
Hry pro dívky - 44x
Další pěkná online hra pro dívky. Na téhle dívce můžeš změnit mnoho věcí. Změň účes kliknutím na vlasy a tričko kliknutím na triko. Pak už ji jen dolaď různými doplňky a nalič ji, dej jí i šálku náhrdelníky a změň oči.
Oblékni andílka 5
Hry pro dívky - 13x
Oblékni krásného andílka:) Má dnes vystoupení v nebi a potřebuje zapůsobit. Pomůžeš jí? Jestli ano, bude ti moc vděčná,což uvidíš v závěru svého díla:) Ke každému oblečení máš vhodné botky. Je to perfektní :)
Model Dressup 123
Hry pro dívky - 22x
Tahle slečinka Katie má ráda moderní, ale zároveň sportovní styl. Stačí se jen podívat do jejího šatníku. Tvým úkolem je ji krásně obléci. Záleží jen na tobě jaká kombinace se ti bude líbit. Používej i šperky:)
Model Dressup 81
Hry pro dívky - 22x
Tahle slečna je opravdu cool, co se módy týká. To se hned pozná podle jejího skvělého šatníku. Tak ji krásně obleč, jak nejlépe umíš a potom jí doplň krásnými doplňky, jakými jsou kabelky, pásky či šperky.
Colouring Easter
Hry pro dívky - 19x
Miluješ velikonoce a tak stejně máš ráda omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.