Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Police Academy 3D

Hrajete online hru Police Academy 3D

Chtěli byste si vyzkoušet jízdu v policejním autě? V této hře máte možnost! Vaším úkolem bude projít celkem 12 úrovní, ve kterých ukážete svoje schopnosti při parkování auta a dalších dovednostech,

ovládání hry Police Academy 3D

myší, viz instrukce ve hře • 12.88 MB • 562x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Poke Bubbles
Postřehové hry - 6x
Tahle hra je klonem hry Bubbleshooter, ovšem tentokrát v motivu Pokémonů. Vystřelujte pokemony a snažte se tvořit alespoň trojice stejných. Čím větší kombinace, tím více bodů. Dokážete odstranit všechny pokémony z hrací plochy?
Robot Dinosaurs
Postřehové hry - 1x
Pěkná gameska na odreagování - nejprve si vyberte jednoho ze dvou dinosaurů a poté už jen ničte naprosto vše, co se vám připlete do cesty. Cílem hry je zachránit vesmír před útokem zla z jiné dimenze, ovšem my víme, že hlavní je se dobře pobavit.
Crazy Go Nuts 2
Postřehové hry - 0x
V tomto pokračování úspěšné hry máte za úkol vystřelit malou veverku tak, aby během letu posbírala co nejvíce oříšků. Důležité je veverku vystřelit tak, aby se mohla odrážet od dalších objektů a nespadla na zem.
Let It Glow 2
Postřehové hry - 3x
Let it Glow ve svém druhém díle. Výborná chytlavá gameska, ve které musíte spojit energetické zdroje k žárovce a nechat proud, aby si svobodně tekl :). Tato superhra obsahuje 20 úrovní.
Tilt
Postřehové hry - 1x
Dopravte kuličky do cíle postupným nakláněním hrací plochy. Plochu nakláníte pomocí myšky. Není to tak jednoduché, jak se Vám může ze začátku zdát. Určitě se u této hry nudit nebudete. Takže neváhejte a pusťte se do hraní.
hra v Unity3D
2048 Endless Saga
Postřehové hry - 0x
Kdo by neznal velký herní hit 2048, který oslovil miliony hráčů nejen na mobilních telefonech. V této verzi vás čeká nekonečný zážitek ze hry. Pokud jste znuděni originální hrou, kdy jste museli využívat stále stejnou strategii a doufat ve velkou dávku štěstí, tak u této hry se zabavíte o dost víc.
Umbrellaman
Postřehové hry - 2x
V této odpočinkové hře se setkáte se starším pánem, který se vydá na let do nebe za pomoci svého deštníku. Vy mu budete při tom pomáhat a hlavně na něj dávat pozor, aby se mu nic nestalo.
Hungry Pirana
Postřehové hry - 52x
Pěkná malá rybička má dneska špatný den - všichni kolem se ji snaží sníst. Jde jenom o to, vydržet co nejdéle živý a předejít dotykům s ostatními rybami. Plavat můžete kamkoli, ale do nekonečna utíkat nemůžete.
Happy Tree Friends Dynamit
Postřehové hry - 1x
Online hra, ve které půjde o život našim známým Happy Tree Friends. Vše bude záležet na vašem postřehu a umění pohrát si s dynamitem, který se nesmí dostat na zem. Držte jej ve vzduchu co nejdéle, jinak...
Granny in paradise
Postřehové hry - 0x
Se starou kočičí dámou se vydáte v této hře hledat koťátka, která se zatoulala. Pomozte jí při jejím pátrání a vraťte této paní zpátky klid do duše. Při hledání se setkáte mnoha překážkám a nástrahám.
Angular Momentum
Postřehové hry - 1x
V této spíše oddechové skvěle graficky i hratelně propracované hře budete hrát jako kulička, která se pokaždé z jednoho teleportu snaží dostat do druhého.Touto šedo-modrou kuličkou se vždy musíte trefit do jamky, která se nachází na konci každé mise.
Monster-mash
Postřehové hry - 130x
Ve vašem městě se začalo objevovat mnoho zombíků. Vašim úkolem v této bezvadné hře je vrátit zombíky zpátky do jejich hrobů. K dispozici máte mnoho zbraní, které proti nim můžete použít. Dokážete vyčistit město od zombíků? Pusťte si hru a ukažte co ve Vás je.
Throw paper - trefíte se do koše?
Postřehové hry - 0x
Znáte to. Sedíte znuděně na poradě a už nevíte co by... jako dobré odreagování pak jistě přijde vhod házení papíru do koše. Kolikrát v řadě se trefíte?
hra v Unity3D
Chili Breakout
Postřehové hry - 1x
Jednoduchá online hra vytvořená v enginu unity3D. Je to tak trochu ve stylu klasické hry Arkanoid. Akorát místo prkna je použita chilli paprička a celé se to odehrává pod vodou. Ideální záležitost na odreagování.
Jumper
Postřehové hry - 0x
Opice dokážou skákat ve větvích stromů, ale v následující hře se opice umí odrážet dokonce i od vzduchem nafouknutých balónků. Vyskočte do vzduchu a přeskakujte z jednoho balónku na druhý, aby se opička udržela ve vzduchu. Cestou si dávejte pozor na poletující ptáky, určitě opici ve vzduchu neuvidí rádi.