Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Police Academy 3D

Hrajete online hru Police Academy 3D

Chtěli byste si vyzkoušet jízdu v policejním autě? V této hře máte možnost! Vaším úkolem bude projít celkem 12 úrovní, ve kterých ukážete svoje schopnosti při parkování auta a dalších dovednostech,

ovládání hry Police Academy 3D

myší, viz instrukce ve hře • 12.88 MB • 1991x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
hra v Unity3D
School Bus Parking 3D
Postřehové hry - 50x
3D simulační online hra s dobrou grafikou a hratelností, která vás však může stát nervy. řídit autobus totiž není vůbec snadné, a to nemluvíme o náročnosti s tímto velkým kolosem zaparkovat.
hra v Unity3D
Blue-Collar Astronaut
Postřehové hry - 35x
Graficky velmi pěkná online hra, ve které budete ovládat malou raketku. S tou se musíte dostat až na konec bludiště. Nebude to vůbec lehké, protože cestou je nespočet možností, které vaši raketku pošlou do křemíkového nebe.
Apartment Match
Postřehové hry - 2181x
Originálně pojatá logická postřehovka, ve které budete stavět baráček a zároveň se snažit spojovat tři stejněbarevná patra. Jakmile stejná patra spojíte, zmizí a domeček zase získá stabilitu. Docela příjemná oddechová superhra.
Circus Balls
Postřehové hry - 31x
Vašim jediným, avšak složitým úkolem v této skvělé hře je dostat barevné míčky do stejně barevných košů. Ze začátku se Vám bude zdát hra jednoduchá, ale časem zjistíte, že tomu tak není. Chce to dobře namířit a určit správnou sílu letu.
Orbawars Mayhem
Postřehové hry - 39x
Jestli jste fanoušky oblíbené hry Bubbleshooter, tak si tuhle herní záležitost nenechte ujít. Můžete si totiž zahrát hru buď proti počítači a nebo dva hráči na jednom pc. Cílem je vystřelovat barevné kuličky a tvořit minimálně trojice stejně barevných kuliček. A hlavně musíte být rychlejší a úspěšnější než soupeř.
Shell Game - zahrajte si skořápky
Postřehové hry - 11x
Skořápky byla kdysi velice oblíbená hra pražských veksláků :o). Vždy jste měli jistotu, že prohrajete. To online hra Shell Game je naprosto férová a bezpečná. Kulička je ukryta pod jednou ze čtyř skořápek, po zamíchání musíte uhodnout kde je. Můžete sázet i virtuální peníze.
Sherwood Shooter 2
Postřehové hry - 33x
Pěkná postřehová super hra s mířením na terč, tentokrát budete mířit na jablko. To má na hlavě udatný zombík, kterému však nebude příliš vadit, pokud to trefíte třeba do oka. Zábavná online hra.
Mathematical Zuma
Postřehové hry - 44x
Ve hře Mathematical Zuma dostanete za úkol likvidování míčků, které se zničí v okamžiku, kdy zformujete dvojici s výslednou hodnotou deset. Pokud by spolu sousedilo více stejných hodnot, můžete vhodným způsobem odstranit všechny najednou. Barevné kombinace v tomto případě nehrají žádnou roli. Hra obsahuje více úrovní.
Curveball
Postřehové hry - 4650x
Postřehová minihra, která trochu připomíná legendární Pong, avšak v trojrozměrném zpracování. Pinkáte si s počítačem a snažíte se míček odrazit s co nejlepší falší, aby ho soupeř nezachytil.
Tasty Planet Dinotime
Postřehové hry - 47x
Ztřeštěný profesor vynalezl stroj času, ale také se mu podařilo objevit zajímavou živou hmotu, která dokáže požírat všechno, co je menší, než je sama hmota. Vžijte se do kůže toho šedivého tvora a požírejte všechno v okolí, co můžete. Pokuste se o to, aby se tvor zvětšil a tím postoupíte do další fáze hry.
Candy Bubble
Postřehové hry - 52x
Pěkně barevný a skvěle hratelný bubbleshooter. Snažte se vystřelit barevnou kuličku tak, aby se připojila k alespoň dvěma stejně barevným - tím kuličky zmizí. Čím vyšší kombinace, tím více bodů. Dokážete dohrát všechny levely?
The Locked Room
Postřehové hry - 80x
Graficky velmi pohledná online hra, která prověří váš postřeh. Co je cílem hry? Postupně nalezněte všechny ztracené předměty. Všechny se ukrývají na obrázku, tak jen pečlivě hledejte. Najdete je všechny?
Dino Run
Postřehové hry - 35x
Na malou chvilku se můžete stát dinosaurem, který utíká před žhavou lávou. Budete se vyhýbat různým překážkám a sbírat potravu, aby jste měli energii. Když budete mít štěstí, pomohou vám i ostatní zvířata.
Hedgehog Launch
Postřehové hry - 35x
Vystřelte ježka do vzduchu za pomoci praku a pokuste se jeho pohyb řídit pomoci raket, které má ježek za pasem. Při letu sbírejte různé mince a bonusy. Dokážete se s ježkem dostat až do vesmíru?
Color Shape
Postřehové hry - 46x
Zajímavá a poměrně chytlavá online hra, ve které budete vést různé tvary přes zapeklité a obtížné překážky. Zpočátku je to hra docela o nervy. Podaří se vám posbírat bonusové hvězdy a dojít ve hře co nejdál?