Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Police Academy 3D

Hrajete online hru Police Academy 3D

Chtěli byste si vyzkoušet jízdu v policejním autě? V této hře máte možnost! Vaším úkolem bude projít celkem 12 úrovní, ve kterých ukážete svoje schopnosti při parkování auta a dalších dovednostech,

ovládání hry Police Academy 3D

myší, viz instrukce ve hře • 12.88 MB • 3821x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Headspin Storybook
Postřehové hry - 24x
Cílem této bezvadné postřehové hry je převrátit všechny předměty v knize tak, aby byly vždy zrcadlově. Máte na to velmi málo času, takže to bude chtít rychlost a přesnost. Záleží jen na Vás, jak daleko se dokážete dostat. Zvládnete tento nelehký úkol?
Rock N Roll
Postřehové hry - 40x
Pěkná postřehovka mixnutá se skákačkou. Úkol v této hře je celkem jasný - dostaňte se co nejdál to bude možné. Proskakujte přes kola a snažte se dostat na konec. Za vydělané peníze si můžete pořídit jinou postavu.
Monkeys Attack
Postřehové hry - 38x
Opičky mají odjakživa rády banány. V této superhře je však vaším cílem ochránit banány před mlsnou opicí. Sestřelte opičky a uchraňte co nejvíce banánů.
Rat Shot - vystřelte myšáka
Postřehové hry - 24x
RatShot je výborná "odpálkovávací" flash hra. Vaším úkolem je vystřelit myšáka z lahve tak, aby pomocí vašeho klikání doplachtil co nejdále. Cestou je samozřejmě dobré potkat pár bonusů (balonek, svíčku, mušku, žárovku, pastičku). Důležité je třísknout kladivem co nejrychleji a ve správný moment.
Dino Blitz
Postřehové hry - 41x
Vašim úkolem v této hře bude pomoci malému dinosaurovi zničit cihly, které jsou rozmístěny různě ve vzduchu. K tomu dinosaurus využívá svá vejce, které vystřeluje s kanónu. Dokážete vyhrát všech 40 kol?
Fuzzies
Postřehové hry - 34x
Příjemná online gameska s roztomilými chlupáči. Vaším úkolem bude vystřelovat chlupáče a spojit ho k dalším chlupáčkům na herním poli. Snažte se spojit vždy alespoň tři, aby se herní pole vyčistilo a mohli jste hrát dál.
Najdi 5 rozdílů
Postřehové hry - 9816x
Spot 5 differences, neboli Najdi 5 rozdílů, je velmi povedená minihra. V každé úrovni se vám zobrazí dvě scény, které se od sebe liší právě 5 drobnými rozdíly. Najdete je?
Friv
Postřehové hry - 1304x
Zajímavá zábavná varianta hry bubbleshooter. Tentokrát budete vystřelovat barevné příšerky. Jako obvykle se snažte tvořit trojici stejných příšerek. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?
Nanotube
Postřehové hry - 2350x
V této postřehové hře se setkáte s kolem, které má po svém obvodu určitou barvu. Se středu kola vám vylétávají kuličky a vy je musíte zachytávat stejně barevným obvodem kola. Dokážete je všechny chytit?
Jewel Jungle
Postřehové hry - 53x
Pro fanoušky spojovaček tu máme další klon klasické hry Bejeweled. Opět bude vaším úkolem hledat kombinace minimálně tří stejných symbolů. Pokud objevíte vyšší kombinace, získáte bonusy. Čeká na vás neuvěřitelných 150 úrovní.
Pixel Dot
Postřehové hry - 48x
Následující hra je velice zajímavá, protože v sobě kombinuje hru postřehovou a logickou. Musíte si totiž dávat dobrý pozor, aby vámi ovládanou tečku někde nepřekvapil nepřítel nebo nepěkně postavená zeď a přitom musíte vymýšlet, jak by se dalo dostat k zelené tečce. Hra má jednoduchou grafiku, které se k ní ovšem perfektně hodí.
Rollercoaster Revolution
Postřehové hry - 25x
Jste vládcem horské dráhy a Vašim úkolem je ovládát zběsilý vláček a rozveselit tak všechny pasažery. Musíte si však dávat velký pozor, aby jste neztratili ani jeden vagón. Nesmíte ho také převrátit. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
25 Spot Differences
Postřehové hry - 35x
V této hře je Vašim úkolem najít v každém z kol dvacet pět rozdílů. Obrázky jsou opravdu těžké, takže budete muset opravdu zaostřit svůj zrak. Je na Vás přichystáno mnoho kol, takže se nudit určitě nebudete.
Luminara
Postřehové hry - 5x
Výborná postřehovka v bláznivém tempu. Nebudete se stíhat otáčet, jak rychle se na vás pohrnou různé malé čtverečky, kolečka a jiné útvary, které máte sestřelit. Zkuste vydržet co nejdéle a postřílet je všechny.
Incriminati - bleskový úklid pokoje
Postřehové hry - 24x
Online hra Incriminati vás zavede do pokoje jednoho pubertálního výrostka. Jak sami uvidíte, v jeho pokoji se nacházejí nejrůznější věci, z kterých by ale jeho rodiče radost určitě neměli. Proto rychle všechny věci ukliďte. V dalších úrovních přibývají další předměty a hra se stává stále těžší...