Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Police Academy 3D

Hrajete online hru Police Academy 3D

Chtěli byste si vyzkoušet jízdu v policejním autě? V této hře máte možnost! Vaším úkolem bude projít celkem 12 úrovní, ve kterých ukážete svoje schopnosti při parkování auta a dalších dovednostech,

ovládání hry Police Academy 3D

myší, viz instrukce ve hře • 12.88 MB • 1546x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
ShooTrollin
Postřehové hry - 1x
Pěkná a vtipná postřehovka v klasickém stylu spojování tří stejných symbolů. Pokud jste fanoušky různých internetových memů a trollování, tak si hru oblíbíte. Je přesně v tomto stylu. Jinak je to klasika - vystřelujte postavičky a tvořte alespoň trojice.
Bubble Shooter Winter Pack
Postřehové hry - 3x
Klasický bubbleshooter, tentokrát však ve vánočním provedení. Jako u každé takové hry, i zde máte za úkol odstranit z hrací plochy postupně všechny vánoční koule a dárečky. Vystřelte kuličky správným směrem a tvořte alespoň trojice stejných objektů.
Xrave
Postřehové hry - 1x
Aktivujte všechny závity, které máte v daném kole pomocí jakého si klíče. Posouvejte klíč na různé strany a kombinujte různé varianty. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás a na Vaší šikovnosti, takže se pusťte do hry.
Dwarf Toss
Postřehové hry - 3x
Sympatická oddechovka, ve které budete v roli siláka házet jednoho nebohého trpaslíka co nejdál. Nejprve zvolte vhodný směr letu a také rychlost. Postupem času získáte peníze, za které si koupíte vylepšení.
4 Elements
Postřehové hry - 2x
Dostali jste se do země, ve které vládne nepořádek a chaos. Pokuste se tuto zemi zpět napravit. Plňte lehké úkoly, aby jste otevřeli čtyři kouzelné knihy, které zemi dokážou navrátit normální bytí.
Algar
Postřehové hry - 0x
Ti otravní sobi už zase nechtějí dát pokoj a pořád ruší neustálým pobíháním okolo. Vaší jedinou municí je sníh, tak začněte vyrábět koule a ukažte jim, zač je toho váš loket. Trefte co nejvíce sobů.
NerdyBirds
Postřehové hry - 4x
Jednoduchá online hra, ve které budete hrát za nenasytného hádka, který baští jedno srdíčko za druhým. S každým takovým soustem se had prodlouží, takže bude poměrně složité kličkovat s hadem na volné místo. Zkrátka klasika hra had ;).
Tilt
Postřehové hry - 2x
Dopravte kuličky do cíle postupným nakláněním hrací plochy. Plochu nakláníte pomocí myšky. Není to tak jednoduché, jak se Vám může ze začátku zdát. Určitě se u této hry nudit nebudete. Takže neváhejte a pusťte se do hraní.
Simon - trénujte paměť
Postřehové hry - 3x
Simon je jednou z prvních počítačových her, které kdy byly vytvořeny. A nutno říct, že ve své době byla jednou z nejoblíbenějších. Princip je jednoduchý - počítač Simon vám předvede sekvenci, kterou poté zopakujete. Tak schválně, kolik kroků si dokážete zapamatovat?
Mili and Tary
Postřehové hry - 3x
Hra Mili and Tary je podobná například prvnímu dílu Yetisports, ve kterém jste měli za úkol odpálit tučňáka co nejdále. Stejný cíl máte i v této online hře. Vše záleží jen na vašem postřehu a schopnosti odhadnout správný okamžik odpalu.
Let It Glow 2
Postřehové hry - 6x
Let it Glow ve svém druhém díle. Výborná chytlavá gameska, ve které musíte spojit energetické zdroje k žárovce a nechat proud, aby si svobodně tekl :). Tato superhra obsahuje 20 úrovní.
Feed Us V.
Postřehové hry - 4x
V již pátém pokračování hry s názvem Feed Us dostanete na starost krmení divoké vodní příšery, která dostala pořádný hlad. Do každé mise dostanete předem stanovený cíl, který se musíte pokusit splnit. Vězte, že to nebude úplně jednoduchá práce, i když by se to tak ze začátku možná mohlo jevit. Obtížnost se totiž stupňuje.
Chicken Head Dinner
Postřehové hry - 1x
Šílená postřehová hra Chicken head dinner dokonale otestuje vaši schopnost rychlého klikání a nezřízeného sekání hlav nebohé drůbeže...)
Guardian of the explorer
Postřehové hry - 1x
Úkol této hry je jediný. Uchránit zrádného Jidáše, který je v zajetí, před padajícími kameny. Dokážete odrazit všechny valící se kameny a Jidáše tak zachránit? Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je. Hrát může jeden nebo dva hráči.
Ducks Match
Postřehové hry - 3x
Zajímavá logická online hra, která se drží klasického herního principu spojování stejných symbolů. Tentokrát budete tvořit trojice stejně barevných kachniček. Abyste postoupili do další úrovně, tak je nutné obarvit celé pole.