Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Police Academy 3D

Hrajete online hru Police Academy 3D

Chtěli byste si vyzkoušet jízdu v policejním autě? V této hře máte možnost! Vaším úkolem bude projít celkem 12 úrovní, ve kterých ukážete svoje schopnosti při parkování auta a dalších dovednostech,

ovládání hry Police Academy 3D

myší, viz instrukce ve hře • 12.88 MB • 1929x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Fish Tales 2
Postřehové hry - 34x
Je mnoho her s rybami, ve kterých začínáte jako malá téměř neškodná rybička a postupným požíráním evolujete do megaryby. Nejinak je tomu i v této pěkné online hře. Podaří se vám co nejrychleji požírat malé rybky?
hra v Unity3D
Backyard Archer
Postřehové hry - 41x
Staňte se přeborníkem v lukostřelbě. Na dvorku jste si zařídili provizorní cvičiště, kde si natrénujete všechny lučištnické dovednosti. V perfektní 3D grafice vás čeká super hra, která vás chytne a nepustí.
Food Shoot
Postřehové hry - 33x
Jak již samotný název hry napovídá, budete vystřelovat jídlo. Pokud vás napadne otázky, proč že byste to vlastně měli dělat, pak vězte, že musíte nakrmit všechny hladové krky. V první úrovni se stačí postarat o mladou slečnu, ale už ve druhé misi dostanete na starost i mlsnou kočku a musíte volit, které jídlo vystřelit. Důležité je se trefit do pusy.
Roller Dodge
Postřehové hry - 40x
V této vynikající hře ovládáte bílou kulečníkovou kouli a Vašim úkolem je tuto kouli uchránit před ostatními koulemi. Vaše bílá koule se nesmí ostatních koulí dotknout. Záleží jen na Vás, jak to uděláte.
Bomby Bomy
Postřehové hry - 29x
Pěkná postřehová hra, ve které je vaším úkolem sestřelovat potvůrky pomocí bomb. K tomu vám slouží jakási trampolína lyžích, kterou bomby odrážíte. Pokud bomba spadne na zem, tak se držte raději stranou.
Christmas Bubbles
Postřehové hry - 49x
Jedna bublinková online hra pro milovníky bubble shooterů. Jak už to tak v těchto hrách bývá, vaším úkolem je vystřelovat barevné kuličky a tvořit minimálně trojice stejně barevných kuliček. Vystřelujte rychle a přesně, jinak hra brzy skončí.
Desert Faces
Postřehové hry - 58x
Klaasická spojovačka tří a více stejných objektů ve stylu staré hry Bejeweled. Postupně posunujte barevné objekty a čistěte herní pole, krom toho musíte plnit i různé úkoly. Podaří se vám zdolat všechny úrovně?
Cog Factory
Postřehové hry - 32x
Stali jste se pracovníkem v továrně a máte za úkol udržet přístroje v chodu. K tomu budete využívat spojování aspoň třech koleček, která musí mít stejnou barvu. Udržujte několik strojů najednou v chodu.
Knife throwing
Postřehové hry - 3x
V této postřehové hře se dostanete do cirkusového prostředí. Vašim divákům budete předvádět ten nejnebezpečnější trik. Přivážete svého asistenta ke kolu a nožem se budete trefovat do daných předmětů.
Poise - udržte rovnováhu
Postřehové hry - 17x
Poise je velice jednoduchá online hra. Jediný váš úkol je udržet krabici na prkně. Rovnováhu kontrolujete šipkama. Myší klikejte na červené bonusy, které vám mnohdy dost pomohou. Velký pozor dejte na žluté velké koule, které s prknem pěkně zamávají.
Parassault
Postřehové hry - 4x
V téhle hře se budete věnovat zvláštnímu sportu. Budete se vznášet pomocí padáku taženého motorovým člunem a budete srážet racky tak, aby padaly do člunu. Musíte se ale vyhnout všem protijedoucím vodním skútrům a bójkám.
Cute Pet Pairs
Postřehové hry - 53x
Pěkně graficky zpracované dětské pexeso, které si určitě rádi zahrají i starší hráči. Cílem je zapamatovat si pořadí kartiček a pak je rychle pospojovat. Začátek je tradičně snadný, ale s postupem času začne v obtížnosti přituhovat.
Monopoly Money Wars
Postřehové hry - 30x
Hra, která spojuje herní principy oblíbené stolní hry Monopoly a originální skákačky. Podle hodu kostky se rozhoduje o vašich dalších krocích v této plošinovce. Vedle toho budete také sbírat zlaťáky.
Turtle Odyssey 2
Postřehové hry - 28x
V této oddychové a příjemné skákačce se setkáte s želvou, která sbírá diamanty a mince. Pomozte želvě při jejím dobrodružství vysbírat všechny diamanty, vyhýbat se nepřátelům a najít cestu do dalšího kola.
Orbawars Mayhem
Postřehové hry - 39x
Jestli jste fanoušky oblíbené hry Bubbleshooter, tak si tuhle herní záležitost nenechte ujít. Můžete si totiž zahrát hru buď proti počítači a nebo dva hráči na jednom pc. Cílem je vystřelovat barevné kuličky a tvořit minimálně trojice stejně barevných kuliček. A hlavně musíte být rychlejší a úspěšnější než soupeř.