Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Police Academy 3D

Hrajete online hru Police Academy 3D

Chtěli byste si vyzkoušet jízdu v policejním autě? V této hře máte možnost! Vaším úkolem bude projít celkem 12 úrovní, ve kterých ukážete svoje schopnosti při parkování auta a dalších dovednostech,

ovládání hry Police Academy 3D

myší, viz instrukce ve hře • 12.88 MB • 375x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Cradle of Egypt
Postřehové hry - 33x
Cradle of Egypt je poměrně zajímavá hra a jak již název napovídá, ocitneme se v prostředí starověkého Egypta, kde se svého času rozkládala jedna z nejmocnějších říší. Ve hře dostanete za úkol přiřazování trojic shodných předmětů. Tyto předměty musí být v jedné linii, aby se mohly odstranit. Cílem je splnění zadaného úkolu.
Turtle Odyssey 2
Postřehové hry - 27x
V této oddychové a příjemné skákačce se setkáte s želvou, která sbírá diamanty a mince. Pomozte želvě při jejím dobrodružství vysbírat všechny diamanty, vyhýbat se nepřátelům a najít cestu do dalšího kola.
Nurse Slacking
Postřehové hry - 26x
Pěškná postřehovka s pěknou dávkou humoru a hezké grafiky. Budete hrát v roli mladé znuděné sestřičky, která vymýšlí vše možné, jen aby nemusela pracovat. Takže na vás čekají flákací činnosti v podobě psaní sms či závody s pacienty. Jen vás nesmí vidět doktor, to by bylo zle.
Whack a mole
Postřehové hry - 16x
Tato online hra vyzkouší váš postřeh. Musíte klepnout přes čumák co nejvíce krtků, kteří neustále vystrkují své hlavy z nor.
Kill Mosquito
Postřehové hry - 2x
V této hře máte za úkol pochytat všechny komáry, kteří letí na Vaši ruku a chtějí Vás vysát. První kola jsou jednoduchá, ale časem začnou komáři přibývat a vy si budete muset trošku máknout, aby jste je všechny pochytali, než Vám vypijí všechnu krev.
Vinnie Shooting Yard 3
Postřehové hry - 46x
Zábavná online hra, která prověří váš postřeh. Nejprve si vyberte jednu z osmi zbraní, zvolte obtížnost a můžeme začít. Úkolem je v časovém úseku sestřelit všechny figuríny.
Tiles
Postřehové hry - 40x
Opět jedna z poměrně jednoduchých, ale o to víc zábavnějších online her. Cílem je jen všechny kostičky proměnit na stejnou barvu. A jak toho docílíte? Pouze kliknete na barvu a pak na kostičky, které chcete obarvit.
Vector Runner
Postřehové hry - 14x
Pamatujete ještě na ty starší stroje jako Sinclair nebo Commodore s jejich jednoduchou grafikou? Tady máme krásnou předělávku právě takové hry. Vyhýbejte se létajícím meteoritům a snažte se nenechat zničit.
Distraction
Postřehové hry - 34x
Distraction je naprosto úžasná a neskutečně návyková minihra. Hrdinou je malý ptáček, který si letí za štěstím. Cestou zobe rajčata, třešně a další bonusy. Musí si ovšem dát pozor na bomby a také na postavičky, které si s ním zlomyslně hrají - změnšují plochu, lezou vám do výhledu, naklápějí obraz...
Dangerous Dave and Brutal Bob Part 1 - Mole surfing
Postřehové hry - 34x
Společně s dvěmi výtečníky se můžete ponořit do bezvadné zábavné hry. Vaším úkolem je správně odpálkovat baseballkou vašeho kámoše cyklistu, který se následně pokusí doplachtit co nejdále. Nezbytnými pomocníky v jeho úkolu mu budou krtci...
Cute Pet Pairs
Postřehové hry - 48x
Pěkně graficky zpracované dětské pexeso, které si určitě rádi zahrají i starší hráči. Cílem je zapamatovat si pořadí kartiček a pak je rychle pospojovat. Začátek je tradičně snadný, ale s postupem času začne v obtížnosti přituhovat.
Rocket Panda: Flying Cookie Quest
Postřehové hry - 31x
Panda je velice vzácné zvíře, které pochází z Číny a příliš jich už v současné době na světě není. Vezměte si jednu pandu na starost v počítačové hře a vydejte se s ní na zajímavé dobrodružství. Na začátku se dozvíte něco málo k příběhu hry a můžete se vydat do akce. Nechte vystřelit pandu z děla a vystřelte jí co nejdále.
Antarctic Expedition Mahjong
Postřehové hry - 28x
Ukažte co ve vás je a jaký máte postřeh v této pěkné superhře ve stylu mahjongu. Tentokrát je celá hra laděna do chladného stylu za polárním kruhem. Snad vám u hraní nezamrzne mozek a dobře se pobavíte.
Gyroball
Postřehové hry - 27x
Online hra, ve které se budete snažit dostat míček z jedného konce plošiny na druhý, kde čeká teleport do další úrovně. Udržet neposedný míček na dráze je poměrně složité. Stačí jedno zaváhání a začínáte znovu... Hra Gyroball se ovládá šipkama. Je to docela návykovka.
My Little Pony Royal Wedding Numbers Hunt
Postřehové hry - 16x
Pokud máte rádi hledání čísel v obrázcích, pak si jistě na své přijdete v rámci hry s dlouhým názvem My Little Pony Royal Wedding Numbers Hunt. Hledaná čísla se nachází ve spodní liště a přehledně tedy vidíte, kolik toho ještě chybí objevit. Zahrát si můžete hned několik velice pěkně připravených úrovní.