Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Police Academy 3D

Hrajete online hru Police Academy 3D

Chtěli byste si vyzkoušet jízdu v policejním autě? V této hře máte možnost! Vaším úkolem bude projít celkem 12 úrovní, ve kterých ukážete svoje schopnosti při parkování auta a dalších dovednostech,

ovládání hry Police Academy 3D

myší, viz instrukce ve hře • 12.88 MB • 2792x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Paper Planes
Postřehové hry - 35x
V této bezvadné a velice jednoduché hře se ocitáte v roli papírové vlaštovky. Váš úkol je velice prostý, musíte se svou vlaštovkou letět stále dolů a vyhýbat se při tom všem překážkám, které jsou na Vás nastraženy. Čím větší úhel letu, tím větší rychlost vlaštovky.
Euro Voyage
Postřehové hry - 297x
Nekonečná kolekce oddychových online her na téma spojování tří stejných symbolů zdárně pokračuje. V této hře budete navíc omezeni časovým limitem. Podaří se vám překonat všechny navržené úrovně?
hra v Unity3D
Monster Truck 3D Arena
Postřehové hry - 95x
Řiďte a parkujte své auto v této náročné 3d hře, která se odehrává v aréně plné překážek. Čeká na vás celkem 12 levelů, jejichž zdolání bude opravdovou výzvou. Hra je vytvořena v enginu Unity3D, takže o skvělou grafiku nebude rozhodně nouze.
Dr. JimJack
Postřehové hry - 7789x
Zajímavá kombinace bojovky a klasické spojovačky tří a více stejných symbolů. Vaším úkolem bude porazit silnou armádu nepřítele. K tomu využijete jednotky, které vyrobíte spojováním symbolů. Čím lepší kombinace, tím lepší útok.
Age Of Japan
Postřehové hry - 99x
Jedna z vydařenějších online her na téma spojování stejně barevných krystalů. Jakmile objevíte alespoň trojici a označíte ji, tak zmizí a objeví se další krystaly. Cílem je zbavit se bílých políček a zvládnout vše v časovém limitu.
Suzi says - najděte správný přístroj
Postřehové hry - 29x
Postřehová minihra Suzi says je jednou z mála her, které obsahují videosekvence. Suzi Perry vám v každém kole bude říkat názvy různých přístrojů. Vaším úkolem je co nejrychleji konkrétní přístroj označit. Pokud kliknete na správný, získáte body. V opačném případě body ztratíte. Každý level je časově omezený.
Finger Twister
Postřehové hry - 46x
Originální minihra, ve které je vaším úkolem postupně stisknout určené klávesy + zároveň držet levé tlačítko myši. Je to opravdu šílené, ale zábavné.
Gemtastic Journey
Postřehové hry - 3687x
Pokud bysme dumali nad tím, který typ her je nejoblíbenější, tak jedním z horkých favoritů bude klasická hra bejeweled, ve které spojujete stejně barevné krystaly. A velmi podobná je i tato oddychová postřehovka.
The Worlds Hardest Game 2
Postřehové hry - 42x
Zdařilý nástupce oblíbené hry World Hardest Game přináší solidní várku 50 nových úrovní. Cílem je dostat červenou kostičku na vyznačené místo. Cestou posbírejte všechny zlaté mince a překonejte překážky.
Drums of War - hudbou proti válce
Postřehové hry - 7x
V této hře sice budete bojovat s obrněným tankem, avšak není to klasická akční střílečka. Na tanku máte čtyři různá děla, která ovládáte klávesami Q, A, S, D. Jakmile se před vámi objeví nepřítel, tak v příslušnou chvíli stisknete odpovídající klávesu. Jak brzy objevíte, tak proudící davy nepřátel vlastně kopírují bicí linku z doprovodné hudby. Takže teoreticky budou mít u této hry výhodu ti, kteří umějí hrát na bubny a dokážou cítit rytmus:).
Serve or die
Postřehové hry - 31x
Číšníci to mají v dnešní době těžké, zákazníků je hodně, jsou nevděční a hrubí. Tvým úkolem teď bude zastat práci číšníka v jedné restauraci - ale pozor, nos jen to, co si lidé objednávají a nespleť se.
Knife throwing
Postřehové hry - 3x
V této postřehové hře se dostanete do cirkusového prostředí. Vašim divákům budete předvádět ten nejnebezpečnější trik. Přivážete svého asistenta ke kolu a nožem se budete trefovat do daných předmětů.
Duck Life 4
Postřehové hry - 32x
První tři díly hry Duck Life byly velice zajímavé a nyní autoři přichází se čtvrtým pokračováním, kde se opět dáte do tréninku malého kachňátka. Potřebujete vyhrávat závody, ale ještě předtím bude potřeba hodně výcviku, protože na začátku kachna neumí vůbec nic. Sbírejte také peníze pro nákup vylepšení a bonusů.
Underwater Fun
Postřehové hry - 54x
Načerpejte energii u této klasické postřehovky ve stylu Zuma. O co ve hře půjde? Vaším úkolem bude vystřelovat barevné kuličky tak, abyste vytvořili stejnou trojici. Hrajte rychle a nenechte dojít kuličky až na konec.
Elsa Jewels
Postřehové hry - 57x
Parádní online gameska, ve které se setkáte s oblíbenými postavami z Ledového království. Jinak se jedná o klasický klon hry Bejeweled. Musíte hledat kombinace stejných krystalů a pokusit se zdolat neuvěřitelných 150 úrovní této hry.