Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Police Academy 3D

Hrajete online hru Police Academy 3D

Chtěli byste si vyzkoušet jízdu v policejním autě? V této hře máte možnost! Vaším úkolem bude projít celkem 12 úrovní, ve kterých ukážete svoje schopnosti při parkování auta a dalších dovednostech,

ovládání hry Police Academy 3D

myší, viz instrukce ve hře • 12.88 MB • 2198x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Rasta Muffins
Postřehové hry - 43x
Jednoduchá oddychová postřehovka ve stylu spojovaček tří stejných objektů. Házejte muffiny a tvořte vždy alespoň trojice stejných. Hrajte rychle a přesně, nebo se dole stojící opičáček dočká nemilého konce v podobě zavalení muffinama.
American Summer Parking
Postřehové hry - 27x
Pěkně zpracovaná parkovací online hra. Máte-li dostatek silných nervů a dobrý odhad, tak vás bude hra bavit. V opačném případě to bude hra nervů plná odřených blatníků. Ovládání auta není jednoduché, navíc mnoho nevydrží. Buďte tedy maximálně opatrní.
An Eye For Detail
Postřehové hry - 21x
Máte dobrý smysl pro detaily? Dokážete si během krátkého okamžiku všimnout toho, co druzí vytrvale ignorují? Pokud ano, pak byste si rozhodně měli vyzkoušet hru s názvem An Eye For Detail, kde se v několika úrovních popasujete s hledáním různých detailů. Všechno máte vždy přehledně popsané před začátkem mise.
Ball
Postřehové hry - 24x
Výborná postřehovka, z které se vám po chvíli jistě začne točit hlava. S každým seráním žluté nebo zelené tečky totiž přibude jedna červená a a těm se vy musíte vyhýbat. Po herní ploše se pohybují různou rychlostí a snaží vás zničit.
Piano Bar
Postřehové hry - 13x
Jako pianista v jednom baru se budete snažit okouzlit mladou slečnu. Zahrajte jí romantickou písničku. Nedělejte chybí ve hraní, to by slečnu zajisté odradilo a ztratili by jste šanci jí pozvat na rande.
Diamond Mine
Postřehové hry - 76x
Další z nekonečné záplavy klonů hry Bejeweled. Vaším úkolem je najít stejné krystaly a pokud jsou v řadě nebo diagonále alespoň tři, tak je kliknutím odstranit. Cílem je samozřejmě nahrát maximum bodů a neustále mít volné trojice. Pokud není dostupný tah, hra končí.
Beer Tapper Gone Wild
Postřehové hry - 17x
V jedné opuštěné hospůdce kdesi v Tijuaně panuje u hostů pěkná žízeň. Vy, v roli výčepního, musíte hbitě obsluhovat obtloustlé paničky, kterým ze všeho nejvíc chutná právě onen zlatavý mok. Po zvládnutí jedné vesnice postupujete dál... až... však uvidíte sami. Hra se ovládá mezerníkem a klávesami A, S, D, W. Nezapomeňte rychle čepovat, sbírat bonusy a prázdné půllitry.
Dinner at romeos
Postřehové hry - 19x
Chytlavá hra, ve které se budete starat o restauraci \\\
Block Out
Postřehové hry - 33x
V minihře Block Out neuvidíte žádné grafické orgie, ale pouze černobílou hrací plochu, na které musíte chytat padající bílé obdélníky. Hra dokonale procvičí váš postřeh, obzvláště na těžší obtížnost. Po skončení hry se do menu dostanete klávesou W.
Christmas Bubbles
Postřehové hry - 49x
Jedna bublinková online hra pro milovníky bubble shooterů. Jak už to tak v těchto hrách bývá, vaším úkolem je vystřelovat barevné kuličky a tvořit minimálně trojice stejně barevných kuliček. Vystřelujte rychle a přesně, jinak hra brzy skončí.
Ice Cream Tri Match
Postřehové hry - 13x
Jednoduchá logická online hra ve stylu Spoj tři stejné symboly. Tentokrát budete hledat trojice sladkých dobrůtek. Najděte alespoň tři stejné obrázky, za větší počet obdržíte super bonusy. Příjemná oddechovka pro všechny hráče.
Incriminati - bleskový úklid pokoje
Postřehové hry - 24x
Online hra Incriminati vás zavede do pokoje jednoho pubertálního výrostka. Jak sami uvidíte, v jeho pokoji se nacházejí nejrůznější věci, z kterých by ale jeho rodiče radost určitě neměli. Proto rychle všechny věci ukliďte. V dalších úrovních přibývají další předměty a hra se stává stále těžší...
Grab The Cash
Postřehové hry - 9x
Zajímavá super hra, ve které se odehrává velká bankovní loupež. Vaší misí je pochytat všechny lapky a navrátit ukradené peníze. Hra nabízí poměrně dost vylepšení, které si pořídte za odměnu při navrácení lupu.
Feed Us III.
Postřehové hry - 76x
Herní série Feed Us pokračuje již třetím dílem, který si právě nyní můžete vyzkoušet. Dostanete opět za úkol plnit jednoduchý cíl. Nakrmit rybičku, která si pluje ve vodě a hledá lahodnou krev. Za získanou krev si později můžete vylepšovat schopnosti. Veliké nebezpečí pro vaši piraňu ovšem představují žraloci, kterým se vyhýbejte.
Bomby Bomy
Postřehové hry - 29x
Pěkná postřehová hra, ve které je vaším úkolem sestřelovat potvůrky pomocí bomb. K tomu vám slouží jakási trampolína lyžích, kterou bomby odrážíte. Pokud bomba spadne na zem, tak se držte raději stranou.