Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Police Academy 3D

Hrajete online hru Police Academy 3D

Chtěli byste si vyzkoušet jízdu v policejním autě? V této hře máte možnost! Vaším úkolem bude projít celkem 12 úrovní, ve kterých ukážete svoje schopnosti při parkování auta a dalších dovednostech,

ovládání hry Police Academy 3D

myší, viz instrukce ve hře • 12.88 MB • 1456x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Bubble Shooter Bird
Postřehové hry - 40x
Zajímavá jednodušší verze známé hry bubble shooter. Pomocí děla vystřelujte barevné kuličky a snažte se mířit tak, aby se kulička dostala k minimálně dvěma stejně barevným kuličkám. Cílem je samozřejmě postupně vyčistit celou plochu od kuliček.
What A Mess!
Postřehové hry - 93x
Název této superhry by se dal přeložit jako To je ale nepořádek. A skutečně - pokoj je plný věcí bez hlubšího smyslu uspořádání. Vaším úkolem ale nebude úklid, nýbrž nalezení věcí ze seznamu.
Train 2048
Postřehové hry - 117x
Vezměte si jízdenku na vlak a naskočte na palubu nejzábavnější hry 2048, se kterou jste kdy cestovali. Pomoz strojvedoucímu nakrmit motor vlaku uhlím, aby se mohl prohánět po kolejích a procestovat celý svět! Abyste to dokázali, musíte k sobě přiřadit zapadající číselné bloky. Každá shoda dodá motoru trochu uhlí. Ale vlak stále není na tvůj vkus dost rychlý? Zkuste vytvořit obrovská komba pomocí vlastní šikovnosti nebo mocných vylepšení. Pomocí balónku zvedněte čísla blokující vaše shody nebo hoďte na pole bombu, která způsobí mohutný výbuch. Tak se chopte řízení vlaku, procestujte svět a dosáhněte co největšího vysokého skóre!
Hooks Dart Camp
Postřehové hry - 43x
Zahrajte si tuto báječnou gamesku, ve které půjde o zvláštní turnaj v šipkách na pirátské lodi. Nebudete však házet na terč, ale na válející se sud. Jakmile toto zvládnete, čeká vás další těžší úroveň přímo na moři.
Whack a mole
Postřehové hry - 21x
Tato online hra vyzkouší váš postřeh. Musíte klepnout přes čumák co nejvíce krtků, kteří neustále vystrkují své hlavy z nor.
Bomby Bomy
Postřehové hry - 29x
Pěkná postřehová hra, ve které je vaším úkolem sestřelovat potvůrky pomocí bomb. K tomu vám slouží jakási trampolína lyžích, kterou bomby odrážíte. Pokud bomba spadne na zem, tak se držte raději stranou.
Monkey lander
Postřehové hry - 31x
Krásná oddechovka, ve které budete s malou opičkou ovládat kosmický koráb. Vaším nelehkým úkolem bude posbírat všechno ovoce a bezpečně přistát na přistávací plošině - přistání musí být velmi jemné a plynulé.
Personal Shopper 2
Postřehové hry - 24x
Byla jste zaměstnána, aby jste nakupovala. To je přece sen každé ženy. Tak se do toho pusťte a kupte vše co máte napsané na seznamu. Jediný problém je, že si věci musíte najít sama v přeplněných regálech v určitém čase.
Smashing
Postřehové hry - 28x
Výborně zpracovaný pesrobarevný arkanoid pro chvíle volna. Moře levelů, různé upgrady a vzrůstající obtížnost zaručují nekonečnou zábavu. Vřele doporučuji na procvičení koordinace a reflexů pohybu.
Magic Well
Postřehové hry - 31x
V magické studni se nachází celá řada různých příšerek a vaším úkolem nebude nic menšího, než objevovat skupinky stejně vypadajících monster a klikat na ně, čímž je odstraníte. Minimální počet příšer v jedné skupince určené pro odstranění je tři. Hra obsahuje pěkný příběhový mód, u něhož se jistě zabavíte.
Feed Us III.
Postřehové hry - 75x
Herní série Feed Us pokračuje již třetím dílem, který si právě nyní můžete vyzkoušet. Dostanete opět za úkol plnit jednoduchý cíl. Nakrmit rybičku, která si pluje ve vodě a hledá lahodnou krev. Za získanou krev si později můžete vylepšovat schopnosti. Veliké nebezpečí pro vaši piraňu ovšem představují žraloci, kterým se vyhýbejte.
Miners Prince
Postřehové hry - 43x
Pěkná online hra, ve které okusíte těžké pracovní úkoly jednoho horníka. Vaším úkolem bude hledat a vyzvedávat ze země vzácné drahokamy a nastřádat co nejvíce bodů. Pouze při splnění zadaného počtu bodů postoupíte do další úrovně.
hra v Unity3D
Train Crisis Lite
Postřehové hry - 54x
Pojďte a podívejte se hluboko do historie železnice. V této chytlavé 3D hře budete hrát na dvou místech. Cílem je projít všechny překážky, které se objeví, a vést každý barevný vlak do jeho správné stanice.
Swap The Dots
Postřehové hry - 60x
Na první pohled poměrně jednoduchá super hra ve stylu spojovaček tří stejných objektů. Je to ale docela chytlavá hra. V každé úrovni splňte požadovaný úkol a spojujte stejně barevné znaky. Dokážete se dostat až do posledního levelu?
Mental Training - Visual Challenge
Postřehové hry - 27x
V této gamesce vás čeká trénink mentálních schopností. Pokud máte dobrý postřeh a rychlý úsudek, tak se bez čekání pusťte do hry a zkuste pěkně těžké úkoly. Hra je opravdovou výzvou pro všechny hráče online her.