Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Police Academy 3D

Hrajete online hru Police Academy 3D

Chtěli byste si vyzkoušet jízdu v policejním autě? V této hře máte možnost! Vaším úkolem bude projít celkem 12 úrovní, ve kterých ukážete svoje schopnosti při parkování auta a dalších dovednostech,

ovládání hry Police Academy 3D

myší, viz instrukce ve hře • 12.88 MB • 1401x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Paper Planes
Postřehové hry - 35x
V této bezvadné a velice jednoduché hře se ocitáte v roli papírové vlaštovky. Váš úkol je velice prostý, musíte se svou vlaštovkou letět stále dolů a vyhýbat se při tom všem překážkám, které jsou na Vás nastraženy. Čím větší úhel letu, tím větší rychlost vlaštovky.
String avoider deluxe
Postřehové hry - 539x
Luxusní postřehová hříčka, ve které máte jednoduchou dráhu a provázek. Ale pozor, váš provázek se nesmí za žádnou cenu dotknout některé stěny, jinak je po vás. Dokážete precizním odhadem dojít až do cíle?
Ice Block
Postřehové hry - 85x
Pěkná verze nesmrtelné superhry Bubbleshooter. Tentokrát budete vystřelovat zvířata a snažit se tvořit alespoň trojice. Zvířata jsou uvězněna v kostkách ledu, jakmile vytvoříte trojice, jsou následně osobozena.
Mathematical Zuma
Postřehové hry - 44x
Ve hře Mathematical Zuma dostanete za úkol likvidování míčků, které se zničí v okamžiku, kdy zformujete dvojici s výslednou hodnotou deset. Pokud by spolu sousedilo více stejných hodnot, můžete vhodným způsobem odstranit všechny najednou. Barevné kombinace v tomto případě nehrají žádnou roli. Hra obsahuje více úrovní.
YetiSports - Pingu Throw
Postřehové hry - 4x
Kdo říká, že tučňáci nemohou létat? Ve skutečném světě s tím možná mají obtíže, nicméně v této minihře se Pingu díky vašemu postřehu vznese do vzduchu a poletí... daleko:). Podaří se vám trefit tučňáka tak, aby dolétl alespoň ke značce 400m?
Gyroball
Postřehové hry - 34x
Online hra, ve které se budete snažit dostat míček z jedného konce plošiny na druhý, kde čeká teleport do další úrovně. Udržet neposedný míček na dráze je poměrně složité. Stačí jedno zaváhání a začínáte znovu... Hra Gyroball se ovládá šipkama. Je to docela návykovka.
Rest Zone
Postřehové hry - 23x
Pusťte se do této vynikající logické hřy a proleťte s hrdinou na konec labyrintu. Dávejte si velký pozor na nástrahy, které jsou na Vás nachystány. Zvládnete se prokousat do dalšího kola? Dejte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Pixel Dot
Postřehové hry - 45x
Následující hra je velice zajímavá, protože v sobě kombinuje hru postřehovou a logickou. Musíte si totiž dávat dobrý pozor, aby vámi ovládanou tečku někde nepřekvapil nepřítel nebo nepěkně postavená zeď a přitom musíte vymýšlet, jak by se dalo dostat k zelené tečce. Hra má jednoduchou grafiku, které se k ní ovšem perfektně hodí.
Tropical Jungle Rumble
Postřehové hry - 41x
Máte rádi hry ve stylu klasiky Zuma? Pokud ano, tak si zahrajte i tuto verzi, která se odehrává v tropické džungli. Vystřelujte kuličky z děla a zabraňte postupu přibývajících kuliček do svatyně. Zvládnete všechny připravené levely?
Cat God vs Sun King 2
Postřehové hry - 37x
Kočičí božstvo se zlobí, protože nohsledi slunečního krále se rozhodli postavit mu různé chrámy, aby ho uctívali. To se samozřejmě kočičímu bohu nemůže líbit a vyšle svoje kočičí služebníky, aby zlikvidovaly všechny nevěřící. Spalte nepřátele mocným plamenem a nenechte je postavit žádnou z jejich staveb.
Umbrellaman
Postřehové hry - 34x
V této odpočinkové hře se setkáte se starším pánem, který se vydá na let do nebe za pomoci svého deštníku. Vy mu budete při tom pomáhat a hlavně na něj dávat pozor, aby se mu nic nestalo.
My Little Pony Royal Wedding Numbers Hunt
Postřehové hry - 17x
Pokud máte rádi hledání čísel v obrázcích, pak si jistě na své přijdete v rámci hry s dlouhým názvem My Little Pony Royal Wedding Numbers Hunt. Hledaná čísla se nachází ve spodní liště a přehledně tedy vidíte, kolik toho ještě chybí objevit. Zahrát si můžete hned několik velice pěkně připravených úrovní.
Om Nom Bubbles
Postřehové hry - 43x
Připravte se na Om Nomovo nové náročné dobrodružství "Om Nom Bubbles" a pomozte mu vystřílet všechny ty chutné bonbóny! Vystřílejte co nejvíce bonbónů a buďte rychlí, protože čas běží! Získejte obrovské množství bodů a odemkněte mocné bonusy, které můžete použít k prodloužení času nebo způsobení obrovských výbuchů. Jen ti nejlepší střelci bublin dosáhnou řetězce 10 zásahů, aby si odemkli mocnou ohnivou kouli, která prochází bublinami jako máslem. Om Nom vás za každý bláznivý tah odmění tajemnými úspěchy, takže se při riskantních pohybech nezdržujte! Tak se chopte bonbónů, nasaďte zaměřovací laser a pomozte Om Nomovi získat co nejvíce bonbónů ve vesmíru!
Bar Challenge: Arm Wrestling
Postřehové hry - 684x
Velmi originální super hra, ve které otestujete sílu svých virtuálních paží. Jedná se totiž o hru páka, tedy cílem je přetáhnout soupeřovu ruku. Bude to chtít ale trochu cviku a fištrónu :).
The Red Dwarf Game
Postřehové hry - 30x
Červený trpaslík patří mezi nejlepší komediální seriály se sci-fi tematikou. Díky tomu se můžete těšit i na hru The Red Dwarf Game, kde si vyzkoušíte řízení malé vesmírné lodi Kosmik, se kterou se potřebujete vyhýbat všemu nebezpečnému. Pokoušejte se posbírat palivo, jinak se příliš daleko nedostanete.