Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

King Roll

Hrajete online hru King Roll

Netradiční logická super hra, ve které bude vaším úkolem dostat dvě postavičky k sobě. A nebude to nic lehkého, protože na cestě k setkání je celá řada nejrůznějších překážek. Velký pozor dejte na bodliny, které vám mohou udělat pěkné bebíčko.

ovládání hry King Roll

myší, viz instrukce ve hře • 4.56 MB • 3155x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Angry Birds Cannon 3
Logické hry - 6x
Tohle valentýnská hra ve stylu Angry Birds. Je plná nových úrovní a samozřejmě také lásky, když už je ve hře ten Valentýn. Veškerá spokojenost a štěstí ptáčků závisí na vás, jak se vám to podaří?
Fruits
Logické hry - 4x
Vaším úkolem v této hře je, abyste zabili veškeré ovoce, které tady vidíte. Tato hra má několik úrovní, které jsou potřeba dokončit. Snažte se nasbírat co největší možné skóre a celou hru projeďte.
Disaster Will Strike 2
Logické hry - 9x
Všechno probíhá naprosto hladce, když tu se náhle přírodní živly začnou bouřit a padají kusy domů. Ve druhém pokračování Disaster Will Strike se opět podíváte na zoubek stavbám a pustíte na ně přírodní pohromy. Vždy dostanete k dispozici jen určité druhy přírodních katastrof, se kterými si musíte vystačit a zlikvidovat vše živé.
Bug
Logické hry - 7x
U této skvělé hry se mnohdy zapotíte.V roli brouka jak už vyplývá z názvu hry se budete snažit dostat vždy světélka do dír.Pokud se dostanete do situace z které už není cesty zpět můžete využít tlačítko retart level a začít od znova.
Zombies Time
Logické hry - 7x
Naprosto výborná logická hra, která je v zombíkovském stylu a nabízí celkem 24 pěkně navrhnutých úrovní. Cílem je infikovat zombie virem všechny lidi. Samozřejmě to nebude snadné, protože lidičkové mají své doktory a také vojáčky.
Rabbit Fell in Love with the Wolf
Logické hry - 5x
V této perfektní online hře budete vést malého roztomilého zajíčka, kterého ošálila láska a zakoukal se do vlka. Samozřejmě vlk to vidí jinak a rád by zajíce sežral. Váš úkol bude dostat vlka do klece.
Home Sheep Home
Logické hry - 645x
Výtečná logická online hra se zvířaty, konkrétně s partou sympatických oveček. Home Sheep Home vypráví příběh o ovečkách známých ze seriálu Shaun the Sheep. Váš úkol v této hře je jediný, ovšem nikterak jednoduchý - musíte dostat všechny ovečjy domů do bezpečí.
Burn Everything
Logické hry - 2x
Znamenitá logická superhra, ve které bude vaším úkolem zničit všechny herní objekty, které se v dané úrovni objeví. A jak budete objekty ničit? Musíte zapřemýšlet a jednou jedinou sirkou vytvořit plamínek na správném místě.
Solitaire - Farm Edition
Logické hry - 6x
Vychází farmářská edice tradiční karetní hry známé pod názvem solitaire. Musíte hledat možnosti, jak se zbavit jednotlivých karet a přiřadit je do správné oblasti. Zahrát si můžete na jednoduchou nebo na těžkou obtížnost. Pod černou kartu můžete schovat jen červenou a stejně tomu je i v opačném gardu.
Orange Gravity Level Pack
Logické hry - 1x
Pokuste se dostat toto ovoce do zeleného místa, které vás posune do další úrovně. Dávejte si pozor, aby vám neuletělo někam pryč. Posbírejte v této super hře veškeré mince, které tady jsou. Tak se do toho pusťte.
King of Shapes
Logické hry - 2x
Král tvarů se rozhodl, že se podívá na své poddané a vy mu na jeho cestě budete asistovat. Potřebujete postavit konstrukci, aby se na ní daly postavit různé tvary, které posléze můžete spojovat, pokud mají stejnou barvu. Některé součástky ovšem nelze odstraňovat. Snažte se u hraní důkladně přemýšlet.
2012 Shelter
Logické hry - 80x
Poté co tento hrdina přežil apokalypsu v roce 2012, tak je vše ve vaších rukou. Dokážete se dostat z podzemí a začít nové lidstvo v době zlaté? Ukažte se v této super hře, jak umíte veškeré katastrofy napravit.
Chromatronix
Logické hry - 9x
Ve hře Chromatronix se setkáte s maličkými tvory, se kterými potřebujete dojít k barevnému laseru, s nímž se tvorové potřebují spojit, aby mohli existovat a být šťastní. Pomozte jim na jejich cestě a najděte logické vyřešení problémů. V každé úrovni potřebujete udělat pouze minimální počet pohybů, protože je stanoven par.
Chuck Norris Quiz
Logické hry - 2x
Máte rádi Chucka Norrise? Myslíte si, že o něm víte vše? Tentokrát tu pro vás máme zvídavý dotazník s Chuckem Norrisem.
Ranch Connect 3
Logické hry - 8x
Pokud jste fanoušky kuchařského mahjongu a dalších spojovaček, tak vás tato hra příjemně omámí. Budete opět hledat dvojice stejných obrázků, na kterých jsou tentokrát zvířata. Dokážete vyčistit celé pole?