Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

King Roll

Hrajete online hru King Roll

Netradiční logická super hra, ve které bude vaším úkolem dostat dvě postavičky k sobě. A nebude to nic lehkého, protože na cestě k setkání je celá řada nejrůznějších překážek. Velký pozor dejte na bodliny, které vám mohou udělat pěkné bebíčko.

ovládání hry King Roll

myší, viz instrukce ve hře • 4.56 MB • 580x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Blast the Skulls
Logické hry - 1x
Pěkná gamesa, ve které si zastřílíte na lebky a nebude to jen bezhlavé střílení, ale také budete muset trochu přemýšlet. Cílem v každé úrovni je sestřelit všechny lebky. Nestačí jen namířit, musíte využít i ostatní herní prvky.
Snoring Before Time
Logické hry - 0x
Zajímavá logická klikačka se zvířaty. Klikněte na zvířata a ptáky v džungli ve správném pořadí, tak abyste se dostali ke slonovi. Hra má velmi dobře navržené úrovně a zabaví vás na docela dlouhý herní čas.
Truck Loader
Logické hry - 1x
Chytlavá online hra Truck Loader vás zavede do skladu plného zboží. Vaším úkolem je naložit náklad pomocí magnetického ramena stroje. Srovnejte vše do správné pozice a dejte pokyn řidiči náklaďáku, ať se vydá na cestu s nákladem.
Snail Bob 8 Island Story
Logické hry - 1x
Náš oblíbený šnek Bob je tu s dalším, již osmým, dobrodružstvím. A o co v tomto díle půjde? Bob se rozhodl navštívit tajemný ostrov, kde však přežívá mnoho nestvůr a zlých stvoření. Svou chytrostí mu pomozte dostat se přes překážky a utéct z ostrova.
Solitaire - Farm Edition
Logické hry - 0x
Vychází farmářská edice tradiční karetní hry známé pod názvem solitaire. Musíte hledat možnosti, jak se zbavit jednotlivých karet a přiřadit je do správné oblasti. Zahrát si můžete na jednoduchou nebo na těžkou obtížnost. Pod černou kartu můžete schovat jen červenou a stejně tomu je i v opačném gardu.
Amigo Pancho 4: Travel
Logické hry - 28x
Již čtvrtý díl logické hry Amigo Pancho vám nabízí parádní herní zábavu. Pancho se snaží utéci pomocí dvou balónků. Vaším úkolem je zapojit herní prvky tak, aby nedošlo k propíchnutí balonků.
Cargo Bridge
Logické hry - 0x
Skvěle hratelné online hra na přemýšlení. Vaším úkolem je postavit most tak, aby vaši dělníci mohli sebrat věci na druhé straně. Myslíte, že máte na to, stát se vedoucím hráčem v tabulce nejlepších?
Wuzi chess - piškvorky online
Logické hry - 1x
Ikdyž samotný název napovídá, že půjde o šachy, překvapivě tomu tak není. Logická hra Wuzi Chess představuje totiž klasické piškvorky. Pokud v řadě nebo po diagonále sestavíte 5 vašich kamenů, vyhráli jste. Není to snadné, ikdyž vám k tomu hraje příjemná hudba.
Hello Worlds
Logické hry - 1x
Netradiční skákačka, která do jedné části spojuje více světů, ve kterých se budete s vaším hrdinou pohybovat. Pokuste se sebrat v každé úrovni všechny mince a nasměrovat postavičku do cíle co nejrychleji.
Protect Tommy
Logické hry - 0x
Tommy je hlavním hrdinou následující hry. Jedná se o modrou hlavičku s brýlemi, na kterou útočí různí nepřátelé. K dispozici dostanete několik obranných ocelových plátů, které můžete umístit kolem Tommyho, aby se k němu zloduši nedostali. Ze začátku se jedná o jednoduché řešení, ale postupem času se obtížnost navyšuje.
Pile of Tiles
Logické hry - 3x
Jedno z těch lepších zpracování klasické čínské hry mahjong. Sice jsou tentokrát kameny rozestavěny poněkud neobvykle, nicméně vysoký herní zážitek zůstává. Dobře promýšlejte tahy a hledejte dva stejné obrazce.
Robo Chess
Logické hry - 1x
Zahrajte si oblíbenou chytrou hru šachy. Tentokrát ne proti počítači, ale proti inteligentnímu robotovi. Je opravdu chytrý a mazaný, takže porazit jej v šachách nebude nic lehkého. Podaří se vám robota vyšachovat a dát mu mat?
Gunbrick
Logické hry - 0x
Ve hře Gunbrick si opět můžete užít zábavu jako za starých časů, čemuž samozřejmě plně odpovídá i grafické zpracování. Dostanete na starost kostku, se kterou se pokaždé potřebujete dostat na konec úrovně. Rozhodně se nejedná o jednoduchý úkol a při hledání správného řešení si patřičně procvičíte mozkové závity.
Save My Tree
Logické hry - 0x
Odstraňte si veškeré překážky, které brání této vodové kuličce k dosáhnutí svého cíle. Pokuste se posbírat veškeré hvězdičky a dostaňte se až do vodovodního potrubí, kde poputuje až ke stromu.
7 Words
Logické hry - 0x
Pěkná html5 hra, ve které je vaším úkolem nalézt slovo, které složíte z jeho písmenkových fragmentů. Můžete využít i drobné nápovědy. Ačkoliv je hra v angličtině, určitě pro vás nebude problém slova odhalit. Čeká na vás neuvěřitelných 777 úrovní.