Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

King Roll

Hrajete online hru King Roll

Netradiční logická super hra, ve které bude vaším úkolem dostat dvě postavičky k sobě. A nebude to nic lehkého, protože na cestě k setkání je celá řada nejrůznějších překážek. Velký pozor dejte na bodliny, které vám mohou udělat pěkné bebíčko.

ovládání hry King Roll

myší, viz instrukce ve hře • 4.56 MB • 747x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Cube Droid Saves the Galaxy
Logické hry - 1x
V jedné vzdálené galaxii se začaly dít podivuhodné věci, se kterými se budete muset vypořádat v kůži robota. Zachraňovat se vydáte hned několik planet, na nichž bude zapotřebí vždy splnit několik misí. Robot potřebuje v každé misi posbírat veškeré baterie, aby mohl pokračovat do dalšího plnění úkolů.
Roly-Poly Cannon 2
Logické hry - 0x
Zničte všechny smajlíky, kteří se nachází v jednotlivých kolech. Uděláte to tak, že pomocí myšky namíříte a vystřelíte z kanónu. Chce to přesnost. Dávejte si pozor, aby se Vám dělová koule neskutálela dříve, než stihne vybouchnout.
Paths
Logické hry - 1x
Výborná hříčka s pohybem kuličky po dráze. Cestu lemuje spousta různých nástrah a překážek - překonat je ale vám určitě nebude dělat potíže. Stačí většinou posunout či otočit a kulička se dostane do cíle.
3D Logic 2 - skvělé pokračování logické hry
Logické hry - 0x
3D Logic 2 je pokračováním oblíbené logické hry, ve které je vaším úkolem spojit políčka stejné barvy na třech stranách kostky. Tentokrát je hra obohacena o hezké pozadí a příjemnou hudbu. 3D Logic 2 je skvělá minihra na osvěžení mozku.
hra v Unity3D
Super Stems
Logické hry - 2x
Další povedená logická hra v Unity3D. Tentokrát jde o deskovou hru, ve které máte dílky s třemi čísly. Ty umisťujete na hrací pole. Pokud svůj dílek umístíte vedle protivníkova dílku, tak dojde k bitvě - vyšší číslo vyhrává.
Anti-terrorism Squad
Logické hry - 0x
Zahrajte si napínavou logickou hru Anti-terrorism Squad, ve které budete v neúprosném časovém limitu ničit časované bomby. Princip je poměrně známý. Přesunujete součástky tak, abyste dostali časovač ven.
Sleeping Beauties
Logické hry - 0x
Online hra na trochu toho přemýšlení, kdy se v roli rytíře ujmete nelehkého úkolu. Tím je probudit všechny princezny. Abyste princeznu probudili, tak potřebujete skutečnou dělovou ránu.
Mahjong World
Logické hry - 2x
Mahjong 3D je zpět - větší a lepší! Cestujte po světě a užijte si starobylou klasickou deskovou hru v nových úžasných lokacích a s novými bláznivými 3D objekty! Otáčejte objekty v libovolném směru a vyřešte všechny náročné úrovně. Využívejte velkou škálu předmětů a posbírejte všechny diamanty! Podaří se vám prozkoumat všechny kontinenty?
Mahjong Link
Logické hry - 27x
Her na téma mahjong už bylo vytvořeno snad sto tisíc... Mezi ty zdařilejší herní kousky patří i tahle verze slavné čínské hry. Cílem je z hrací plochy postupně odstranit dvojice stejných kamenů, které ovšem nesmějí být nijak blokované.
Totem Breaker
Logické hry - 0x
Cílem v této hry je jedna jediná věc - zničit všechny soupeřovy totemy. A jak na to? Odpalujte u totemů výbušniny a kochejte se zkázou. Podaří se vám zničit všechny totemy dříve, než si na vás soupeř posvítí?
Globs 2
Logické hry - 1x
Oddechová logická super hra, ve které se budete snažit vyčistit hrací plochu od barevných kuliček a objektů. Hledejte kuličky stejné barvy a spojte je, tím je odstraníte. Hra je docela záludná a nebude lehké ji dohrát jen tak bez plného nasazení mozkových závitů.
Underwater
Logické hry - 1x
Další povedené zpracování legendární online hry mahjong. Pro tentokrát je vše ve stylu podmořského světa. Vaším úkolem není nic jiného než postupně hledat dvojice stejných hracích značek. Vyklidíte celé pole během nejkratšího času?
Bubbles Game
Logické hry - 2x
Klasické ztvárnění jedné z nejoblíbenějších her - Bubble Shooteru. Úkolem v této logicko postřehové minihře je odstranit všechny bublinky dříve než dojdou až na konec hracího pole. Hodně chytlavá online hra.
Bloons Player Pack 2
Logické hry - 0x
Další zástupce Bloons série. Máte k dispozici pouze omezený počet šipek a spoustu balonků ve vzduchu, které musíte sestřelit. Musíte perfektně vychytat balistiku, abyste jich každou šipkou sundali co nejvíc.
Telepoultry
Logické hry - 0x
Docela zábavná a trochu poblázněná online hra plná kuřat a vajíček. Kuřata mají jediný cíl - dostat se rychle do pece a nechat se voňavě upéct. Při pomoci kuřeti budete muset zapojit své logické myšlení.