Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

King Roll

Hrajete online hru King Roll

Netradiční logická super hra, ve které bude vaším úkolem dostat dvě postavičky k sobě. A nebude to nic lehkého, protože na cestě k setkání je celá řada nejrůznějších překážek. Velký pozor dejte na bodliny, které vám mohou udělat pěkné bebíčko.

ovládání hry King Roll

myší, viz instrukce ve hře • 4.56 MB • 1294x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Jungle Mafia
Logické hry - 1x
V této džungli budete muset sestřelit veškeré dřevorubce. Zaměřte a vypalte. Snažte se je sestřelit na co nejméně vypálených kulek. Tak se do toho dejte a pokračujte všemi úrovněmi v této hře.
Kings Troubles
Logické hry - 6x
Další hra, ve které se setkáte s mohutným kanónem. Z něj co nevidět vyletí dělová koule, která si to namíří zrovna na vašeho krále. Ten je tedy v pěkných nesnázích. Vaším úkolem je nakreslit překážky tak, aby koule krále nezasáhla.
Sym-a-Pix Light
Logické hry - 456x
Jednoduchých her, ve kterých si užijete malování, se příliš ve světě nenajde, a proto si každé takové musíme vážit. Jednou z nich je i ta s názvem Sym-a-Pix Light. Dostanete možnost prověřit si svoje schopnosti v celé řadě zajímavě zpracovaných úrovní. Potřebujete ohraničovat tečky, aby se nacházely veprostřed čtverečku.
Mindly Puzzle
Logické hry - 1x
Použijte vaši bystrou mysl a postřeh k řešení různých hádanek v této super hře. V každé úrovni na vás čeká zajímavý rébus, který musíte vyřešit v co nejkratším čase.
Gluey
Logické hry - 5x
Zábavná hmota potřebuje trochu pohybu. Sliz se spojuje dohromady a pokud se jich spojí více než dva k sobě, můžete je odebrat. Na každou úroveň potřebujete splnit předem stanovený počet bodů, aby se dalo pokračovat do další mise. Sliz se různě promíchává, takže u odstraňování musíte logicky přemýšlet, který vzít první.
Fluffy Ball
Logické hry - 5x
Bezvadná logická online hra se sympatickou kuličkou. Té budete připravovat cestu, aby se hezky v klidu a míru dokutálela až do cíle. Hra vyžaduje nejen rychlé přemýšlení, ale také dobrý postřeh, protože kulička je značně neposedná.
Beaver Blocks 2
Logické hry - 4x
Cílem této logické online hry je dostat hranatého bobra k jeho dětem. To provedete správným odstraněním objektů na hracím poli. První úrovně jsou zahřívací, ale brzy přituhne. Čeká na vás 30 náročných levelů.
Demolition City
Logické hry - 3x
Rozmístěte po objektech bomby a odpalte je v tu pravou chvíli. Veškeré objekty musí spadnout pod modrou čáru. Dejte se do toho a ukažte, co ve vás je. Musíte uvažovat, kam tyto bomby umístit a to tak, aby vše spadlo pod čáru.
Dummy Crusher 2
Logické hry - 1x
Poměrně pěkně udělaná hra Dummy Crusher se dočkala druhého pokračování. Opět si vezmete na starost likvidaci veškerých figurín, které se v dané úrovni nachází. Aby to nebylo příliš komplikované, dostanete pokaždé nějaké možnosti, jak figuríny poslat do věčných lovišť. Snažte se splnit všechny cíle pro zisk více bodů.
BoomBox 2
Logické hry - 3x
Tahle hra sází na starý a prověřený systém spojování objektů stejné barvy dohromady. Stačí tři kostičky v řadě a máte body. Podobné hře Crack Attack kterou možná znáte z PC. Neskutečně chytlavá a zábavná hra.
Orange Gravity Level Pack
Logické hry - 1x
Pokuste se dostat toto ovoce do zeleného místa, které vás posune do další úrovně. Dávejte si pozor, aby vám neuletělo někam pryč. Posbírejte v této super hře veškeré mince, které tady jsou. Tak se do toho pusťte.
Jumping Box
Logické hry - 2x
Maličký čtvereček poskakuje ze strany na stranu a dokáže se přemisťovat přesně podle toho, jakým způsobem ho nasměrujete. Abyste splnili se čtvercem cíl, musíte se dostat na vyznačenou pozici. Čím méně skoků na postup potřebujete, tím více bodů obdržíte na konci úrovně. Autoři připravili slušný počet misí.
Splitter
Logické hry - 3x
Vašim úkolem v této mini hře bude dostat hlavní postavu do cíle, který je označen hnědým kolečkem. K tomu, aby jste jí tam dostali, budete muset nařezávat dřevo, provazy a jiné věci. Máte omezený počet řezů.
Filler
Logické hry - 10x
Filler je další z mála originálních her, které v sobě nesou skutečný zábavný nápad. Vašim cílem je zaplnit celou plochu svými kroužky, které jakoby nafukujete po celé ploše. Nenechte si ale kroužky propíchat.
Sleeping Beauties
Logické hry - 1x
Online hra na trochu toho přemýšlení, kdy se v roli rytíře ujmete nelehkého úkolu. Tím je probudit všechny princezny. Abyste princeznu probudili, tak potřebujete skutečnou dělovou ránu.