Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

King Roll

Hrajete online hru King Roll

Netradiční logická super hra, ve které bude vaším úkolem dostat dvě postavičky k sobě. A nebude to nic lehkého, protože na cestě k setkání je celá řada nejrůznějších překážek. Velký pozor dejte na bodliny, které vám mohou udělat pěkné bebíčko.

ovládání hry King Roll

myší, viz instrukce ve hře • 4.56 MB • 2123x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Accurate Boy
Logické hry - 1566x
Malému chlapci uplavala jeho lodička do kanálu, odkud na něho ze tmy koukala různá svítící očka. Vydejte se na výpravu, kde se pokusíte lodičku zachránit ze spárů divé zvěře. V celé řadě připravených úrovní musíte řešit logické úkoly a snažit se lodičku dostat do bezpečí. Můžete přitom odstraňovat různé příšery.
Duck
Logické hry - 3x
Tato logická hra vás pohltí a nepustí. Budete si v ní hrát s malými kačenkami, které musíte podle určité logiky seřadit, sbírat kačení vejce nebo jednu kačenku vyřadit. Hra má celkem 25 kol, které vám dají zabrat.
Funny Animals
Logické hry - 5x
Funny Animals je online hra podobná klasice Zuma. Vaším úkolem je sestřelovat zvířátka, a tím vytvořit trojice zvířat stejného druhu. Pokud se vám podaří bonusové kombinace, získáte víc bodů.
hra v Unity3D
Janies Sketchbook
Logické hry - 1x
Tato hra byla inspirována skutečným poměrně smutným příběhem Jennie Ann Crecente. Když jí bylo 18 let, tak byla střelena jejím expřítelem. Posléze vznikla organizace, která má za cíl potírat násilí u mládeže. Také stojí za touto zajímavou online hrou, ve které budete řešit problémy s přítelem.
The Mopples
Logické hry - 2x
Další z početné skupiny bejeweled a spoj tři her, které jsou tolik oblíbené a tolik hrané. I hra The Mopples si vás určitě získá. Hledejte alespoň trojice stejných obrázků a snažte se nahrát co nejvyšší skóre. Líbí se vám tato hra? Sdílejte ji na facebooku.
Fast Food Fiasco
Logické hry - 4x
Hra Fast Food Fiasco! patří mezi jednoduché, graficky pěkné a hlavně pekelně návykové logické superhry. Na hrací ploše máte několik symbolů jídla, které musíte seskupit tak, abyste měli vždy alespoň tři stejné symboly vedle sebe. Hra má 9 úrovní, s postupem do vyšší úrovně vám přibude jeden symbol jídla.
Vehicles 2: Municipality Unleashed
Logické hry - 9x
Jak již název hry napovídá, hlavním tématem budou auta. Narazíte na různé druhy, se kterými musíte plnit vždy přesně zadané úkoly. Ze začátku se dozvíte všechno potřebné a autoři si pro hráče připravili cvičné mise, v nichž se naučíte dokonale ovládat auta. Celkově si můžete vyzkoušet na čtyři desítky úrovní.
Pacifier Warrior
Logické hry - 3x
Zajímavá chytlavá hra s dvěma sympatickými hrdiny. Jednoho ovládáte klávesami WAD, druhého šipkama. Cílem hry je posbírat všechny krabice mléka. V cestě vám však bude stát celá řada logických překážek. Dokážete všechny projít a dostat dva hrdiny zpět na jejich planetu?.
Flash lines
Logické hry - 175x
Logická hra, která prověří vaše strategické myšlení a vyžaduje maximální soustředění. V této hře je vaším hlavním úkolem umístit pět kuliček stejné barvy do jedné řady, ať už vertikálně, horizontálně, nebo diagonálně. S každým tvořením řady se vám ale na hracím poli objeví nové kuličky, což postupně ztěžuje vaše rozhodování a omezuje dostupný prostor. Strategie a předvídání jsou klíčové, protože jediný špatný tah může vést k rychlému konci hry. Tato hra je perfektní výzvou pro zdokonalení vašich logických schopností a rychlosti rozhodování pod tlakem.
Escape Chuck Norris
Logické hry - 1486x
Podařená hra ze série tzv. escape her. V nich je vaším úkolem najít cestu ze zamčeného pokoje. Cesta k vítězství zahrnuje dlouhé klikání po všem v místnosti... a také dávku chytrosti. Tentokrát musíte utéct před Chuckem Norrisem.
Feed Me Moar
Logické hry - 2x
Vědci se věnovali výzkumu a pokusům, přičemž jim posloužila zvířata jako testovací prvky. Když znovu dorazili ke svým pokusným objektům, zaznamenali, že se zvířata změnila a hlavně trochu vyrostla. Velká zvířata mají mnohem větší hlad, takže je musíte rychle nakrmit, než si dají ke svačině skupinku vědců.
Monkey Go Happy Marathon 4
Logické hry - 5x
Opět nové pokračování mega úspěšné online hry s opičkama. A opět jsou opičky smutné. Musíte je rozveselit. Jak? Rozluštěte několik záludných rébusů za použití co nejmenšího počtu prokliků.
Chronotron
Logické hry - 2x
V této hře se stanete profesorem, který experimentuje se strojem času a se svými minulými já. Využívá je především pro překonání překážek, na které během putování narazí. Zvládnete cestovat v čase jako on?
Raving Rabbids Travel in Time
Logické hry - 3x
Maličcí roztomilí králíčci se dostali do přístroje, který je přenesl v čase. Najednou se ocitli v pravěku, kde asistují pračlověku s rozděláváním ohně. To se dlouho nedaří, ale naštěstí mají s sebou králíci zapalovač. Po videu už se ocitnete v přímé akci a musíte zlikvidovat veškeré lidi, které uvidíte.
Cyclop Physics
Logické hry - 1x
V této hře budete mít kyklopské čtverce. Proměňte tyto čtverce v kuličku, která se začne kutálet na plochu stejné barvy. Vaším úkolem je právě tyto objekty dostat na plochy stejné barvy. Jedině tak se dostanete dále.