Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

King Roll

Hrajete online hru King Roll

Netradiční logická super hra, ve které bude vaším úkolem dostat dvě postavičky k sobě. A nebude to nic lehkého, protože na cestě k setkání je celá řada nejrůznějších překážek. Velký pozor dejte na bodliny, které vám mohou udělat pěkné bebíčko.

ovládání hry King Roll

myší, viz instrukce ve hře • 4.56 MB • 1956x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Tile Turner
Logické hry - 3x
Pěkná logická online hra pro jednoho nebo i dva hráče. Na hrací pole umisťujete své kameny tak, abyste postupně odstranili soupeřovy kameny, případně ho dostali do situace, kdy už nemůže udělat žádný tah.
Mahjong 247 Solitaire
Logické hry - 11x
Velmi povedený mahjong, který vám nabízí až 5 různých hracích polí. Pravidla jsou celkem jednoduchá. Z hracího pole odstraňujete dva volné kameny stejných symbolů. Volné kameny jsou ty, které na sobě nemají žádné další kameny, a které mají místo vlevo nebo vpravo. Mahjong 247 Solitaire je skvěle hratelná superhra.
Disaster Will Strike 3
Logické hry - 1x
V této oblíbené herní sérii, která vychází v již třetím díle, máte možnost převzít kontrolu nad přírodními živly a spustit něco málo katastrof. A to vše jen kvůli tomu, abyste v 50 levelech zničili všechna vejce.
IQ Bic
Logické hry - 3x
IQ Bic je hezká logická online hra, ve které budete spojovat bloky stejné barvy. Čili klasická Spoj3 hra, ikdyž trochu jinak ztvárněná. Superhra obsahuje celkem 25 opravdu náročných úrovní, do konce se dostane pouze skutečný expert.
Casper haunted
Logické hry - 4x
Stylová logická hříčka, ve které se setkáte se známým Casperem. Tenhle duch má za úkol ochránit svou kámošku před ostatními zlými duchy, a tak se snažte přesouvat předměty tak, abyste jí zajistili bezpečí.
Enchantix or Believix 2 Mix-Up
Logické hry - 4x
Již samotný název hry Enchantix or Believix 2 Mix-Up napovídá, že se setkáváme s hrou typu puzzle, kde se pokusíme sestavit dohromady obrázek, aby vypadal podle představ. Musíte jednoduše přesouvat jednotlivé kostičky na správné místo, aby bylo možno dokončit úroveň, kterých se ve hře nachází několik.
Marshmallow Picnic
Logické hry - 2x
Pěkná logická skákačka vhodná hlavně pro dva hráče. Pokuste se dostat dva sladké kamarády z lesa přes nejrůznější překážky a pastičky. Důležité je s oběma postavičkami dobře spolupracovat a promyslet herní postup.
Candy Thieves
Logické hry - 3x
Logická gameska, která před vás staví úkol spočívající v nakrmení zmlsaných koťátek. Musíte vymyslet, jak dostat sladkosti ke každému kotěti. Podaří se vám dobře zamířit a uspokojit mlsný kočičí jazýček?
Simple motions 2
Logické hry - 7x
Snažte se v této super hře posbírat veškeré hvězdičky a dopadnout k červenému praporku. Tak se do toho dejte a rozmístěte veškeré objekty tak dobře, abyste dopadli na tento praporek a dostali do další úrovně.
Fruit Faces
Logické hry - 11x
Příjemná oddechová online na téma bubbleshooteru. Tentokrát jsou však balónky nahrazeny ovocem, které je animované. Takže se můžete těšit na pěknou porci legrace a herní zábavy.
Freezyy Mammothh
Logické hry - 3x
Venku je opravdu chladno a všichni ti mamuti se chtějí dostat do svých iglů, kde je přeci jenom o kousek tepleji. V tom jim pomůžete vy v této velmi pěkně zpracované logické online hře,
Harry Potter Puzzle
Logické hry - 2693x
Tato skládanka s motivem Harryho Pottera je pro zkušené puzzle luštitele. Na složení celé fotografie máte pouze dvě minuty... takže na nic nečekejte a dejte se do toho :).
Factory Balls 2
Logické hry - 2x
V této hře získáte továrnu na balónky. Ale nemyslete si, že výroba balónku je lehká. Vašim úkolem bude nazdobit balónek podle předlohy. K tomu budete využívat spoustu věcí. Musíte ale přijít v jakém pořadí je využít.
Crystalloid
Logické hry - 38x
Zajímavá online hra, která spojuje princip Tetrisu a oblíbených her "spoj tři stejné symboly". Snažte se symboly skládat tak, abyste dostali vždy svislou řadu s alespoň třemi symboly stejné barvy. Hra Crystalloid se ovládá šipkama, symboly se otáčejí šipkou dolů.
Boombot
Logické hry - 6x
Cílem této online hry je dopravit panáčka za pomoci bomb do dveří, které vás zavedou do dalšího kola. Na první pohled lehký úkol, ale opak je pravdou. Jsou na vás připraveny různé překážky.