Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

King Roll

Hrajete online hru King Roll

Netradiční logická super hra, ve které bude vaším úkolem dostat dvě postavičky k sobě. A nebude to nic lehkého, protože na cestě k setkání je celá řada nejrůznějších překážek. Velký pozor dejte na bodliny, které vám mohou udělat pěkné bebíčko.

ovládání hry King Roll

myší, viz instrukce ve hře • 4.56 MB • 1914x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Awesome Builder
Logické hry - 4x
Zahrajte si na opravdu výjimečného stavitele, který se snaží vytvořit největší budovu na světě. Dostáváte pod ruku různé součástky, z nichž se dají vytvořit celkem zajímavé objekty, stačí je jen vhodně na sebe naskládat, aby se stavba nesesunula do nicoty. Po stranách máte ukázáno, kolik metrů už se podařilo udělat a jak na tom byli ostatní.
Hangman Flash
Logické hry - 4x
V této hře jde o klasiku mezi hrami. Budete hádat písmena a slova. Avšak při chybě se postupně skládají dílky šibenice... a jakmile bude oběšenec celý, končíte. Myslíte, že zvládnete všechny herní kola?
Stratagem
Logické hry - 5x
Poměrně jednoduchá online hra, která potěší fanoušky hry bejeweled a podobných spojovaček. Zeshora padají objekty, vy je umístětě na sebe tak, aby byly alespoň tři stejné. Nenechte zaplnit celé hrací pole.
Puzzle Freak
Logické hry - 2x
Puzzle Freak je pěkně zpracovaný mix stolní hry a logických hádanek. Na hracím poli vás čekají políčka, pod kterými se skrývá jedna z celkem 14 logických úloh. Podle toho, jak rychle úlohu vyřešíte, se vám připočítají body k IQ. Hru samozřejmě vyhraje nejbystřejší hráč.
Piggy-Wiggy Seasons
Logické hry - 1x
V zajímavé logické hře s názvem Piggy-Wiggy Seasons si vezmete na starost malá růžová prasátka, se kterými se potřebujete dostat k jejich oblíbené pochoutce, jíž jsou oříšky. Pro dokončení úrovně potřebujete získat všechny oříšky, které se v úrovni nachází. Můžete využívat různá lana, s nimiž se pověsíte na patřičné místo.
Spellblazer
Logické hry - 3x
V této hře se stáváte zdatným bojovníkem a Vašim úkolem je vydat se na strastiplnou cestu, kde na Vás čeká mnoho nástrah. Po cestě budete muset bojovat s různými nepřáteli a čelit mnoha nástrahám. Není to ani trošku jednoduchý úkol. Pusťte se tedy do hry.
Shrunken Survival
Logické hry - 6x
Zajímavá webhra na přemýšlení. V den svých narozenin vám kdosi daroval chutný dortík. Po jeho ochutnání jste se však patřičně zmenšili. Tím pro vás začaly těžké časy a pěkné problémy. Dokážete vyřešit hádanky tak, abyste se vrátili do normální reality?
Paths
Logické hry - 2x
Výborná hříčka s pohybem kuličky po dráze. Cestu lemuje spousta různých nástrah a překážek - překonat je ale vám určitě nebude dělat potíže. Stačí většinou posunout či otočit a kulička se dostane do cíle.
Mario Tetris 3
Logické hry - 2x
Zahrajte si klasickou hru Tetris s grafickými motivy známými z her s Mariem. Pravidla jsou jednoduchá - přicházejí vám obrazce, které musíte řadit na sebe. Obrazce otáčíte šipkou nahoru, pohyb je doprava/doleva. Při hraní Mario Tetris 3 můžete měnit pozadí a doprovodné písničky.
Fly Kitty Fly
Logické hry - 2x
Výživná logická online hra s kočkou, kterou máte za úkol osvobodit. A jak na to? Snažte se ve správném pořadí odebírat herní prvky tak, aby kočka nakonec mohla vylétnout. Docela príma hra na mozek.
Monster Basement
Logické hry - 3x
Náhle se ocitnete v temném a studeném sklepu. Za boha si nemůžete vzpomenout, jak jste se do tohoto tajemného místa dostali. Jediná myšlenka je dostat se ven, a to za jakoukoli cenu. Vyřešíte tuhle záhadu?
Yves
Logické hry - 5x
Yves je geek student a má šílené nápady, které dokáží změnit budoucnost existence. Ale musí najít ten správný materiál. Pomozte mu najít veškeré věci, které má na seznamu a tak postavte velmi zajímavý stroj.
Daymare Town
Logické hry - 3x
Zahrajte si hru, která je doprovázena tajemstvím a hrůzou. Přímo ve den jste se ocitli ve vylidněném městě. Vše vypadá divně a nikde není ani náznak toho, co se vlastně stalo. Pokuste se utéct co nejrychleji pryč.
Spiters Annihilation Level Pack
Logické hry - 1x
Odstraňujte v této hře objekty a pokuste se je spustit k bombám, které se odpálí a zabijí ostatní monstra. Používejte myš a hlavně váš mozek, abyste věděli, který objekt máte odstranit.
Deep Reef
Logické hry - 25x
V této hře je Vašim úkolem spojit vždy tři stejné obrázky. Musíte to udělat tak, aby jste se zbavili modrých kostiček. Každým tahem se Vám snižuje počet vody v jakési zkumavce v dolní části obrazovky. Dávejte si velký pozor, aby jste nedošli na nulu, jinak pro Vás hra končí.