Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

BATTLE RECRUITS HD

Hrajete online hru BATTLE RECRUITS HD

Zdařilá 3d hra v Unity. Hra před vás staví nelehký úkol - vytrénovat svou udatnou armádu a poté zasadit smrtící úder vašemu nepříteli. Podaří se vám vycvičit vojáky tak dobře, aby bez problému zničili objekt útoku?

ovládání hry BATTLE RECRUITS HD

myší, viz instrukce ve hře • 15.4 MB • 81x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Penguins Attack 4
Strategie - 32x
Již čtvrté pokračování hry s názvem Penguins Attack přináší další zábavu s tučňáky, kteří se pokoušejí probojovat až na konec svojí cesty. V tom jim jednoznačně musíte zabránit budováním takticky vhodně rozmístěných obranných věží. Při umisťování obrany můžete šikovně pozměňovat trasu, kudy se tučňáci ubírají.
Conqueror Of The Depths
Strategie - 37x
Velmi zdařilá a skvělým hodnocením ověnčená online hra, která vás chytne a nepustí. Je to návykovka jak se patří. Cílem je porazit protivníka, a to tak, že budete hledat tři stejné symboly na hrací ploše. Opravdu dobře promyšlená chytlavá hra.
The Islands of Freedom
Strategie - 37x
Dnes budete mít za úkol dobýt nepřátelské ostrovy. V této super hře si musíte rozmístit jednotky po ostrovech a hlídat si počet jednotek. Vyšlete vaše jednotky na dobytí nepřátelského ostrova a pokuste se ho přebrat.
Keeper Of The Grove
Strategie - 45x
Parádní strategická věžovka z ranku tower defense her. Zaujme vás nejen grafikou, ale spoustou detailů, které jen zvyšují super pocit ze hry. Postavte věžičky a nenechte nepřátelské jednotky projít až k vaší základně.
Land Defender TD
Strategie - 24x
Velmi povedená super strategická online hra ve stylu tower defence. Budete tedy stavět obranné věžičky a snažit se, aby přes labyrint neprošla žádná nepřátelská jednotka. Věžičky je možné upgradovat. Důležité je věže dobře rozmístit, aby měly velký dostřel a široký dosah.
Governor of Poker - skvělý poker
Strategie - 45x
Výborně zpracovaná hra, ve které se budete snažit koupit všechna města v Texasu. Postupně se zúčastníte turnajů v pokeru Texas Holdem. Pokud vyhrajete dost peněz, tak si můžete koupit domy, které vám budou vydělávat. Ve finále se nakonec utkáte s největším hráčem pokeru.
Strategy Defense
Strategie - 27x
První díl oblíbené strategické online hry Strategy Defense. Úkolem není nic menšího než zničit všechny nepřátelské jednotky na mapě. Hra je založena na tahové strategii, proto je důležité si své tahy dopředu pečlivě promyslet.
Pirate Conflict
Strategie - 28x
Povedená strategická online hra, která je opravdovou výzvou pro všechny milovníky tahových strategií. Vybudujte pirátské imperium, najměte pomocníky a staňte se králem všech moří.
Hunger Strike
Strategie - 9x
S nejrůznějšími Tower Defence hrami se tento rok roztrhl pytel:). Tyto strategické hry jsou velmi oblíbené. V Hunger Strike budete stavět obranné věže z hranolků, coca-coly nebo třeba z big burgera. Ve vlnách bude postupně procházet 6 druhů potvůrek, nesmíte je pustit až do mozku... Zezačátku doporučuju stavět "KFC Beans" a co nejrychleji "KFC Big Daddy Burger".
Garden Guardians
Strategie - 23x
Suprově zpracovaná strategická online hra ve stylu tower defense. Tentokrát nebudete stavět klasické bojové věže, ale rostliny. Pomocí nich chraňte různé sladkosti před mlsným hmyzem, který si hledá cestičku, jak sladkosti zničit.
Kiz - Flower Defense
Strategie - 15x
Luxusní strategická online hra ve stylu tower defence. Tentokrát ale nebudete stavět obranné věže, ale rostlinky. Hra má výbornou grafiku, je skvěle hratelná. O zábavu je tedy postaráno. Vysaďte hodně květin, které vám dávají cenné body, za které si nakoupíte obranné věžičky.
Football Defans
Strategie - 36x
Řádění některých fotbalových pseudofanoušků se stává neskutečným, čemuž musí zabránit policejní oddíly. Ve hře Football Defans se k sobě chtějí dostat dva znesvářené tábory věčných rivalů, aby se mohly poprat. Do cesty jim musíte postavit policejní jednotky, aby je odradily od jakýchkoliv nepřístojností.
hra v Unity3D
Farm Defenders
Strategie - 44x
Horko těžko jste si vybudovali malou farmu. Nyní však o ní budete muset bojovat se zlými útočníky. Tanky a jiné bojové jednotky jsou již na cestě... takže vám nezbývá nic jiného než vyšlechtit bojovou zvěř a pustit se do litého boje.
Storm Winds 2
Strategie - 1x
Ocitáte se v budoucnosti bohužel za doby kruté války mezi všemi státy. Pokuste se svou obranou základnu vybavit futuristickými zbraněmi a čelit tak útokům svých nepřátel. Vyhrajete válku mezi všemi světy?
Bloons Tower Defense 5
Strategie - 357x
Dlouho očekávaný díl oblíbené tower defence hry Bloons je tady. Bloons Tower Defense 5 jde hrdě za titulem nejlepší současné TD hry - nabízí spoustu nových funkcí, nové upgrady pro věže a také dvě zbrusu nové obranné věže. Na nic nečekejte a pusťte se do strategické bitvy. Nezapomeňte ani na povedený třetí díl této hry.