Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mani Golf - zábavný super golf
sponzorované odkazy

Mani Golf - zábavný super golf

Hrajete online hru Mani Golf - zábavný super golf

Zpracování golfu v online hře Mani Golf je sice jednoduché, ale v jednoduchosti je krása. Někdy je to o nervy, trefit míček do jamky :).

ovládání hry Mani Golf - zábavný super golf

myší, viz instrukce ve hře • 0.19 MB • 28x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Rebounce
Sport - 2x
Abyste byli dobrými basketbalovými hráči, musíte umět správně střílet na koš. Pojďte si to provičit v téhle flashovce. Budete zavřeni v hranaté místnosti s košem a můžete využívat i odrazů míče od zdí pro více bodů.
hra v Unity3D
Super Volleyball Brazil 2
Sport - 2x
Super šampionát ve volejbale se přesunul do Brazílie, kde na vás čeká několik výživných utkání. Hru si můžete zahrát proti dalším hráčům online, takže o zábavu a napětí nebude nouze. Podaří se vám vyhrát všechny zápasy?
3D Air Hockey
Sport - 0x
Vaším úkolem je nasbírat sedm bodů k tomu, abyste vyhráli tento zápas. Musíte dostat červený puk do soupeřové branky. S vaším hráčem pohybujete pomocí myší. Na začátku hry si vyberete, za jaký tým chcete hrát.
The Champions 07 - finále ligy mistrů
Sport - 3x
Zkuste si zahrát fotbalovou ligu mistrů. Máte možnost naskočit rovnou do finále tohoto fotbalového svátku. Zvolte si tým (Liverpool nebo Milán) a dejte se do hry. Hráče ovládáte šipkama, přihrávka "X", střela "C". Nesnažte se dojít s míčem tzv. až do kuchyně, hodně účinné jsou střely z dálky.
Greyhound Racing Tycoon
Sport - 4x
Chrt je oblíbená závodní psí rasa. A o to přesně půjde v této pěkné super hře. Vyberte si svého psího závodníka a snažte se jej vést tak, aby vyhrál všechny psí závody a stal se šampionem.
hra v Unity3D
World Soccer Forever
Sport - 86x
Naleštěte si kopačky, protože je tady zbrusu nová fotbalová gameska pro milovníky kopané. Vyzkoušejte své střelecké schopnosti při kopání volných kopů. Můžete hrát i online s více hráči.
Bounce Hockey
Sport - 3x
Ice Hockey je velice zábavný nejenom v jeho klasické stolní verzi ale i tahle elektronická předělávka vás jistě chytne. Nesmíte nechat puk vklouznout do vaší brány, v tom je celý úspěch téhle rychlé hry.
Ping Pong 3D
Sport - 1x
Komu nikdy nešel ping pong, tak má šanci zkusit tento 3d. Hra není vůbec jednoduchá a počítač vám nedaruje ani jeden míček zadarmo, proto musíte mít nejen skvělý postřeh, dobrý odhad ale taky rychlou ruku..
SOCCER FREE KICK CHALLENGE 2
Sport - 1x
Pěkná fotbalová online hra, ve které půjde o kopání penalt. Míč už je připravený na značce pokutového kopu a na vás je, abyste dobře namířili a pěknou ranou míč umístili do branky. Bude z toho gól?
Rocking Roadie
Sport - 0x
Hra pro správné rockery, kteří se chtějí zabavit. Co by to ale bylo za rockera bez motorky, že? Naložte všechnu svojí hudební aparaturu, abyste mohli vyrazit na koncertní šňůru. Ale opatrně, nepřevraťte se.
Crazy Pool 2 - bláznivý kulečník
Sport - 0x
Crazy Pool je trochu netradiční kulečník. Se skutečným kulečníkem toho nemá moc společného, snad jen stejný kopec zábavy. Tahle minihra je dost návyková:).
Death Penalty
Sport - 1x
Chystáte se na důležitý zápas sezóny v dresu slavného anglického klubu, který si můžete zvolit podle vlastní chuti. Proti vašemu celku se postaví protivník složený z nejlepších nemrtvých fotbalistů. Musíte se postarat o vítězství ve hře, jinak si na vašich mozcích pochutnají krvelačné zombie. Proti sobě máte několik nemrtvých a musíte je správným mířením zabíjet.
Dirt Bike
Sport - 0x
Online hra Dirt Bike je velmi povedená a hlavně hodně návyková. Vaším úkolem v této hře bude překonat všechny překážky v co nejlepším čase, aniž byste spadli z motorky. Zpočátku je hra poměrně těžká, ale po chvíli cviku to jde snadno. Hra se ovládá šipkama.
King Pin Bowling
Sport - 0x
Zahrajte si tuhle sportovní hříčku na bowling. Je to docela makačka na postřeh, protože kouli musíte vhodit ve správný okamžik, abyste trefili co nejvíce kuželek a nevyjela vám koule z dráhy. Jinak příjemná sportovní hra pro všechny hráče.
Stunt Bike Deluxe
Sport - 3x
Na motorce nebo čtyřkolce se pokuste překonat náročný terén plný překážek v podobě nejrůznějších dopravních prostředků. Po každém kole můžete získat novou motorku nebo čtyřkolku.