Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Rampage Rex

Hrajete online hru Rampage Rex

Zábavná skákačka, ve které se vydáte do muzea. Ovšem ne proto, abyste obdivovali krásné exponáty, ale proto, abyste tyto vzácné kousky zničili. A nesmí vás při tom nikdo vidět. Pusťte se do ničení.

ovládání hry Rampage Rex

myší, viz instrukce ve hře • 3.1 MB • 77x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
The Good, the Bad and El Tigre
Arkády - 24x
Hbitý tygr se stal hlavním hrdinou následující hry a musíte si ho vzít na starost. Během hraní se potřebujete vždycky dostat k určitému předmětu dříve, než se to podaří protivníkovi. Získáváte také cenné body, které se dají rozdělovat ke trojici vlastností, takže pokaždé může hlavní hrdina disponovat trochu jinými schopnostmi.
Grumpy Daruma
Arkády - 261x
Příjemně jednoduchá a chytlavá skákačka. Ovládejte postavičku a doskákejte co nejvýše. Nebude to však příliš snadné - cestou musíte překonat celou řadu překážek. Podaří se vám hru dohrát až do samého konce?
Sola Rola
Arkády - 11x
Pěkná hra pro chvíle nudy, nebo když si budete naopak potřebovat odpočinout od namáhavé práce. Dostanete za úkol projít celým bludištěm kolem ufonů a vejít do těch správných barevných cílů. A pozor, roli hraje i gravitace.
Tastes good
Arkády - 23x
Pěkná hra na odreagování a na procvičené postřehu a logického myšlení. Panáčkem postupně umisťujete různé sladkosti. Cílem je seskupit vždy tři stejné symboly.
Beggars
Arkády - 32x
Zkuste tuhle povedenou skákačku pro dva hráče. Hra nabízí nejen skvělou hratelnost, ale také super grafiku, která vás dozajista potěší. Coby dva neandrtálci budete překonávat nejrůznější překážky.
Lunar Command - retro klasika
Arkády - 32x
Hra Lunar Command vám vnutí vzpomínku na klasické arkády z 80. let, kdy nebyla na prvním místě grafika, ale hratelnost a zábava. Cílem je chránit vaši měsíční základnu před nepřátelskými střelami. Sestřelit střely není tak těžké, ovšem vše je ztíženo tím, že máte pouze omezený počet raket...
Magic Muffin Frog
Arkády - 26x
Pěkná zvířecí skákačka se sympatickým žabákem. Hra obsahuje celkem 30 úrovní, které zdolat nebude vůbec snadné. Avšak pokud se dostanete až na konec, tak si žabák s chutí pochutná na delikátním koblížkovi.
Ninja Trouble
Arkády - 163x
Ninja byl zákeřně otráven a musí se vydat pro léky. Na cestě najdete různé pilulky, které ninjovi přidají trochu životů, takže musíte postupovat rychle, ale zároveň obezřetně, protože můžete narazit na různé nepřátele. Pokaždé se potřebujete dostat do dveří, aby bylo možno pokračovat do další obrazovky.
Sonic Moto Adventure
Arkády - 16x
Oblíbená postavička dětských her Sonic je zpět v nové gamesce pro všechny malé hráče. Klasická arkáda, ve které budete překonávat překážky na cestě k cíli. Snažte se o co nejvyšší skore, dostaňte se mezi nejlepší.
Insidia
Arkády - 31x
Cestovatel se vydal galaxií ve svojí vesmírné lodi, ale měl bohužel malou nehodu s asteroidem, která skončila nouzovým přistáním na neznámé tmavé planetě, kde se vydá hledat možnosti záchrany. A právě v tuto chvíli si vezmete zmíněného cestovatele na starost a vydáte se s ním na jeho zajímavé dobrodružství.
Frizzle Fraz 3
Arkády - 197x
Frizzle Fraz již potřetí přichází mezi hráče! To je opravdu slušné číslo a je vidět, že se jedná o populární hru. Vezmete si na starost malou poskakující kuličku, se kterou se snažíte získat všechny klíče a další menší kuličky. Během toho překonáváte různé překážky a musíte si dát pozor i na nepřátele.
Constellation Adventure King
Arkády - 373x
Zajímavá akční arkáda Constellation Adventure King je primárně určena pro dvojici hráčů. Dostanete totiž každý k dispozici jednu postavičku a měli byste zkoordinovat svůj postup přes nepřátelské prostředí. Každá z postaviček dokáže likvidovat jiný typ nepřátel, takže se jedna bez druhé ani náhodou neobejde.
Pepsi Pinball
Arkády - 36x
Pepsi Pinball je graficky naprosto výborná superhra. Zkuste si zahrát netradiční pinball v prostředí divokého západu. Pěkným bonusem jsou minihry, které jsou ve hře obsaženy - například pokud se vám podaří trefit míček do salónu...
Oh Snow!
Arkády - 31x
Další retro hra je tady! Tentokrát se můžete těšit na poměrně velký počet úrovní, ve kterých si vezmete na starost malou postavičku. Tento tvor hned od počátku musí utíkat před obrovskou sněhovou koulí, která ho hrozí zasypat na věčné časy. Kromě sněhové koule tvoří nebezpečí i tučňáci a pasti. Sbírejte sluníčka pro bonusové body.
Bad Piggies
Arkády - 47x
Zajímavá logická online hra, ve které hraje hlavní roli prasátko z Angry Birds. Prasátka se vydala ukořistit vajíčka, která jsou však umístěna na neznámém místě. Aby se tam dostaly, musí najít kousky mapy. K tomu vám poslouží sestrojená vozítka.