Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
SpongeBob Tractor
sponzorované odkazy

SpongeBob Tractor

Hrajete online hru SpongeBob Tractor

Spongebob je tu s další super hrou. Pokud si libujete ve hrách, ve kterých jezdíte přes náročný terén a ještě k tomu máte rádi traktory, tak to je přesně hra pro vás. Cestou sbírejte zlaťáky a hlavně nezapadněte.

ovládání hry SpongeBob Tractor

myší, viz instrukce ve hře • 5.54 MB • 579x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Závodní hry"
Police Revenge
Závodní hry - 25x
Jedete s policejním autem po dálnici a vaším úkolem je samozřejmě pochytat veškeré lidi, kteří porušují zákon. Snažte se o co nejlepší výsledek, abyste se mohli dostat do další úrovně této hry.
Hummer Rally Championship
Závodní hry - 19x
Bezvadná závodní hra ve stylu rallye. Vašim úkolem v této hře je ujet svým soupeřúm a pořádně jim při tom dát zabrat. Dokážete nad svými soupeři zvítězit? Dávejte si pozor na překážky, které na Vás čekají.
Motocross Forest Challeng
Závodní hry - 75x
Bezvadná herní záležitost v podobě závodů motorek na těžkém terénu plném překážek. Pokud si troufáte, nasedněte na výkonnou motorku a ukažte nám své schopnosti. Dokážete porazit protivníky?
Race Game
Závodní hry - 11x
Vyzkoušejte tuto jednoduchou závodní hru. Nenechte se odradit jednoduchou grafikou, samotná hra je poměrně chytlavá, neboť dojet do cíle jako první není vůbec snadné. Ostatní auta vás zpomalují nárazy a navíc nemáte přehled o trati.
Extreme Trucks I
Závodní hry - 38x
Vyzkoušejte si jízdu v monster trucku právě v této hře. Čeká vás překonávání různých překážek, ať už nastražených a nebo přírodou vytvořených. Také jsou na vás přichystané nečekané situace, které musíte co nejrychleji vyřešit.
Formula Racer 2012
Závodní hry - 45x
Závody formulí patří mezi nejsledovanější motorové sporty a vyzkoušet si jejich řízení můžete právě v této hře. Stačí nastavit základní parametry a směle se vydejte vstříc prvním protivníkům, které potřebujete porazit, abyste získali dostatečné finanční zdroje na vylepšování vlastní formule. Postupem času se staňte nejlepším závodníkem!
Monkey Kart
Závodní hry - 753x
Tohle je hra, která sedne jak malým dětem, tak i jejich větším rodičům. Kombinuje roztomilou grafiku s povedenou hratelností, a tak ji můžete hrát i ve skupinách. S malou opičkou závodíte speciální buginou proti ostatním.
Sonic Truck Ride
Závodní hry - 37x
Ježek Sonic je tu s dalším dobrodružstvím. Tentokrát usedl do auta a čeká ho jízda náročným terénem. Ovládejte auto a snažte se překonat všechny terénní nerovnosti a různé překážky. Zvládnete všechny tratě bez nehody?
hra v Unity3D
Fast Circuit 3D Racing
Závodní hry - 30x
Další jednoduchá 3d s auty v Unity. Jste dost rychlí na to, abyste vyhráli dnešní závod? Na výběr máte tři herní módy - závody na okruhu, knockout a závod s časem. Čeká vás více než dvacítka pěkně zpracovaných aut.
18 Wheeler
Závodní hry - 27x
Vaším úkolem je zaparkovat tento náklaďák a to dřív, než vám vyprší časový limit. Používejte pouze šipky a mezerník k zabrždění. Musíte dojet na vyznačené místo na mapě. Dávejte si pozor, abyste nenabourali.
hra v Unity3D
HYDROSTORM 2
Závodní hry - 512x
Velmi zdařilá 3d hra skvělá hlavně pro milovníky rychlosti a akčních soubojů. V roli jezdce na vodním skůtru budete bojovat o prvenství v závodě. Bude to dřina, protože soupeři jsou velice zdatní.
The Heist
Závodní hry - 32x
Tato hra vás zavede do mafiánského podsvětí. Stanete se řidičem jednoho gangu. Budete muset své nadřízené převážet od různých loupeží. Bude vás sledovat policie. Pokuste se jí setřást a při tom moc nebourat a nezdržovat se.
Alex Trax
Závodní hry - 31x
Další hříčka pro cyklisty. Ať už závodíte na kole profesionálně nebo se jen tak rádi projedete, tahle hra vás bude zatraceně bavit. Projedete se po krkolomných tratích a jistě budete mít často nahnáno.
SPORTSBIKE CHALLENGE
Závodní hry - 59x
Zahrajte si tuto skvělou motorkářskou super hru, ve které osedláte vskutku rychlý superbike. Zazávoděte si skrz město, přes poušť nebo třeba přes horské cestičky. V každém závodě se snažte porazit 8 soupeřů.
English Bus Racing
Závodní hry - 46x
Pěkná závodní online hra, ve které se stanete řidičem zběsilého anglického autobusu. Ničeho se nebojte, šlápněte zprudka na plyn a snažte se dorazit do cíle jako první. Hra má pěkně udělanou 3D flashovou grafiku.