Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » » » »
Gizmo Christmas Rush
sponzorované odkazy

Gizmo Christmas Rush

Hrajete online hru Gizmo Christmas Rush

Těšíte se na Vánoce stejně tak jako náš oblíbený hrdina Gizmo? V dnešní hře si můžete užít vánoční atmosféru při jízdě na motorce a překonávání překážek. Čeká na vás sice jen 9 úrovní, zato jsou však poměrně těžké.

ovládání hry Gizmo Christmas Rush

myší, viz instrukce ve hře • 0.86 MB • 5086x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Lint
Arkády - 39x
Hlavním hrdinou následující hry je maličký tvor, který se pohybuje v podivně vypadajícím bludišti. Do cesty se mu postaví velké množství záludných překážek, takže ho musíte doprovodit a dohlédnout na to, aby se někde nezasekl, nebo aby se mu něco špatného nestalo. Jde o celkem zajímavou a jednoduchou hru.
hra v Unity3D
The Parking Dead
Arkády - 36x
Trochu temná Unity hra, ve které budete parkovat auto v postapokalyptickém městě. Všude samé ruiny, rozbitá auta, smetí a samozřejmě plno nemrtvých postav. Coby řidič vozítka si musíte proklestit cestu přes překážky a zombíky, pak správně zaparkovat na vyznačené místo.
Dragoniada
Arkády - 15x
Staňte se svědky vylíhnutí malého dráčka z vejce a ujměte se ho na jeho cestě. Poskakujte z jedné plošinky na druhou a dávejte si dobrý pozor na všudypřítomné nepřátele. Dráček naštěstí dokáže už od útlého věku chrlit oheň, čímž si poradí s nejedním protivníkem. Dokážete doskákat až na vrcholek vysoké hory?
Sola Rola
Arkády - 11x
Pěkná hra pro chvíle nudy, nebo když si budete naopak potřebovat odpočinout od namáhavé práce. Dostanete za úkol projít celým bludištěm kolem ufonů a vejít do těch správných barevných cílů. A pozor, roli hraje i gravitace.
hra v Unity3D
Rail Rush Worlds
Arkády - 71x
Skvělá super hra v Unity. Pokud vás nohromí špičková grafika, tak vás jistě zaujme super hratelnost. Objevte 3 nové světy - továrnu, pravěký prales a faraónovu hrobku. Zažijte dobrodružství a sbírejte zlaté cihličky.
Passage of Time
Arkády - 37x
Postupujte s jednou postavičkou v jejím zvláštním světě a objevujte taje stárnutí. Při pohybu ve světě kostek lego si musíte pořádně pospíšit a cestou sbírat všechny dostupné bonusy. Nesmíte se nikde na příliš dlouhou dobu zaseknout, protože jinak byste museli začínat zase hezky od úplné nuly, což jistě není dobré.
Wacky Balls
Arkády - 11x
Ovládněte hopíka a proskákejte všechny kola, která jsou na Vás nachystána. Po cestě sbírejte hvězdičky a také penízky. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás, takže se pusťte do hry a ukažte, co ve Vás je.
Domino Frenzy
Arkády - 16x
Ať je zima nebo léto, pěkné domino si můžete zahrát kdy se vám zlíbí. Toto vánoční domino patří mezi hodně chytlavé a nervydrásající. Vaším úkolem je postavit destičky domina tak, aby se pak jedním kliknutím vše zbortilo. Je to hra nervů.
Run Hopy Run
Arkády - 43x
Naprosto parádní skákačka, ve které hraje hlavní roli malý dráček Hopy. Ten se vydal na strastiplnou cestu za ukradeným ovocem. To ukral zlý zloun hodným dětem. A jak už to v klasických skákačkách bývá, budete se snažit překonat celou řadu překážek a nebezpečí.
Tigger Jumping
Arkády - 25x
Tigger Jumping je pěkná skákačka, ve které je vaším cílem proskákat s tygrem přes obláčky. Cestou na vás samozřejmě čekají různé bonusy. Hra se ovládá myší.
Cave Crawler
Arkády - 26x
V jeskyních čekají různé skryté poklady k objevení, ale většinou se v nich nedá příliš jednoduše zorientovat. Ve hře Cave Crawler se vžijete do pocitů malé příšerky, která se ztratila a navíc je v jeskyni příšerná tma. Pomozte příšerce při hledání cesty z nebezpečné situace. Jeskynní systém vypadá skoro jako bludiště.
hra v Unity3D
Operacion Rescate
Arkády - 49x
Pěkná 3d hra vytvořená ve stále více oblíbeném systému Unity3D (nezapomeňte stáhnout doplněk a povolit jej na našem webu). V této hře zažijete úžasné dobrodružství a skvěle se odreagujete, bude to však stát i pěkný kus přemýšlení.
Fancy Pants Adventure
Arkády - 31x
Pěkná kreslené verze oblíbené hry Sonic the Hedgehog. Avšak bez Sonica :). Hlavní roli tu hraje postavička se zvláštními kalhotami. Vaším úkolem je v této arkádě postupně proskákat všechny úrovně, vyhnout se příšerám a sbírat bonusy. Ovládá se klávesnicí.
Elgi: Epic Runaway
Arkády - 22x
Elgi je malá postavička, se kterou se vydáte na velký útěk. A před čím vlastně Elgi utíká? Pronásleduje ho obrovský dinosaurus, který se dokáže za Elgim podívat i nad střechy mrakodrapů. Utíkejte dopředu a přeskakujte propasti. Na cestě se snažte posbírat různé bonusy a také můžete likvidovat nepřátele, když jim skočíte na hlavu.
Dragon Warrior
Arkády - 31x
Dračí válečník je tu, aby zastavil všechny zlé mocnosti a vydobyl si veliké vítězství. Musíš osvobodit svoji rodnou milovanou zemi a konečně nastolit mír všude na světě. Jen tak budeš moci být šťasten.