Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » » » »
Gizmo Christmas Rush
sponzorované odkazy

Gizmo Christmas Rush

Hrajete online hru Gizmo Christmas Rush

Těšíte se na Vánoce stejně tak jako náš oblíbený hrdina Gizmo? V dnešní hře si můžete užít vánoční atmosféru při jízdě na motorce a překonávání překážek. Čeká na vás sice jen 9 úrovní, zato jsou však poměrně těžké.

ovládání hry Gizmo Christmas Rush

myší, viz instrukce ve hře • 0.86 MB • 113x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
The Fancy Pants 2
Arkády - 13x
Tohle je další díl velice oblíbené skákačky, kde je hlavní hrdinou hoch v srandovních kalhotách. Veselá hra, která vás jistě naplní dobrou náladou, i když se vám zrovna nedaří. Doporučuji zahrát si pro odpočinek.
Verge
Arkády - 29x
Hlavní hrdina hry si za žádnou cenu nemůže vzpomenout, jak se vlastně dostal na místo, na němž se právě nachází. Pomozte mu bloudit po podivném světě a hledejte pokračování. Jediné, co pořádně umíte, je poskakování, takže se toho pokuste využít ve svůj prospěch. Nepřátelská stvoření lze zadupat do země.
Vertical Drop Heroes
Arkády - 18x
Zlotřilí goblini unesli princeznu a aby toho nebylo málo, tak se jim podařilo zároveň uvěznit všechny slavné hrdiny do ocelových klecí, takže teoreticky nemá princeznu kdo osvobodit. Jediný, kdo by se mohl pokusit o záchranu princezny, je hlavní hrdina hry s názvem Vertical Drop Heroes. Když osvobodíte hrdinu, můžete ho využívat.
Carnival Shooter
Arkády - 18x
Zahrajte si na střelce v pouťouvé střelnici. Vaším úkolem je sestřelit pohybující se terče v podobě zvířat. Každých 150 bodů vás katapultuje do další úrovně.
Peet Sneak
Arkády - 26x
Připojte se k Peetovi na jeho tiché misi v hře Peet Sneak - ultimátní dobrodružství plné skrývání, strategie a řešení hádanek! Ve hře Peet Sneak se ocitnete v kůži Peeta, prohnaného hrdiny, který se vydává na výpravu za tím nejsvětějším z úkrytů - toaletou v zamčené místnosti. Tato hra není jen obyčejná stealth hra; je to zkouška trpělivosti, strategie a načasování. Propližte se temnými chodbami, sbírejte klíče k odemčení dveří a přelstěte stráže tím, že se k nim nepozorovaně přiblížíte nebo najdete chytré způsoby, jak se vyhnout jejich pohledům. Ovládání Peeta je intuitivní, pomocí jednoduchých kliknutí nebo podržení tlačítka ho navedete k cíli, přičemž po cestě sbíráte předměty a řešíte zapeklité hádanky. Pomůžete Peetovi najít jeho chvíli klidu ve světě plném překážek? Ponořte se do stínů a vydejte se na Peetovo skryté dobrodružství za vnitřním klidem ve hře Peet Sneak!
Gizmo Igloo Rush
Arkády - 21x
Gizmo je zpět s brusu novou online hrou, která potěší zejména milovníky her s motorkami a překonávání překážek. Děj se tentokrát odehrává na severním pólu, kde budete překonávat různé překážky a snažit se dojet rychle do cíle.
Magnet Face
Arkády - 10x
Billy byl unesen cizáky a vaším úkolem není nic jiného, než mu pomoci uniknout z bludiště a překonat všechny nástrahy. Cestou budete muset řešit mnoho logických pastí.
Save Me 3
Arkády - 22x
Život záchranáře není žádný med. Je nutné se rozhodovat ve zlomku vteřiny a pokusit ser zachránit každý život. Přesně to vás čeká v arkádě Save Me 3, ve které budete zachraňovat nebožáky z hořícího domu.
Stair Race 3D
Arkády - 59x
Připravte se na jednu z největších výzev roku 2021 a postavte si schody co nejrychleji! Musíte soutěžit ve velké aréně o to, kdo je nejlepší ve stavění schodů proti různým obtížným nepřátelům. Abyste vyhráli, musíte sbírat schodišťová prkna a používat je tak, abyste postavili schody a dostali se na další plošinu. Ale pozor! Nepřátelé, kteří mají nasbíráno více prken než vy, vás mohou snadno srazit, když na ně narazíte, což bude mít za následek, že přijdete o všechna nasbíraná prkna. Funguje to ale samozřejmě i obráceně, takže se snažte nasbírat co nejvíce prken a srazit nepřátele, abyste získali velkou výhodu. Vítězství v jednotlivých kolech vám přinese nejen radost z toho, že jste nejlepším hráčem na světě, ale také odemkne nové skvělé skiny pro vaši postavu a prkna. Jste tedy připraveni utkat se v největší světové soutěži ve stavění schodů?
Sonic Crazy World
Arkády - 18x
A je tu další superhra s hrdinou Sonicem. Pomozte Sonicovi sbírat mince a zároveň se vyhýbat překážkám na zemi i ve vzduchu. Samozřejmě nezapomeňte sbírat i bonusy, které padají na zem.
Papa Louie 3: When Sundaes Attack
Arkády - 34x
Opět je tu povedená skákačka s oblíbeným kuchařem Papa Louiem. Tentokrát bude Louie zápasit s mrazivým zlem. Dobře proskákejte všechny překážky a poražte nelítostného soupeře.
Prince of Persia
Arkády - 47x
Legendární hra Prince of Persia se vrací na vaše monitory. Vyzkoušejte tuto klasickou hru ve své flashové verzi. Pokuste se osvobodit zajatou princeznu. Skvělou zábavu! :)
Uber Breakout
Arkády - 31x
Zajímavá minihra, ve které se budete snažit udržet na hrací ploše neposednou kuličku, která postupně ničí bublinky. Šipkama ovládáte jakási červená pádla, kulička vám nesmí proklouznout. Snažte se posbírat i řadu bonusů.
Feed Me Moar 2
Arkády - 32x
Druhý díl herní pecky Feed me moar. Ve hře budete svou chytrostí bojovat s monstry, které můžete přemoci pouze tak, že je nakrmíte až k prasknutí.
hra v Unity3D
Zez
Arkády - 27x
Velmi pěkně zpracovaná online hra na téma spoj tři stejné symboly. Hra je v Unity3D, takže budete potřebovat tento plugin do prohlížeče, což již ale určitě máte. Hra vás dozajista zabaví na dlouhý čaj a přinese vám chvilku odreagování.