Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » » » »
Gizmo Christmas Rush
sponzorované odkazy

Gizmo Christmas Rush

Hrajete online hru Gizmo Christmas Rush

Těšíte se na Vánoce stejně tak jako náš oblíbený hrdina Gizmo? V dnešní hře si můžete užít vánoční atmosféru při jízdě na motorce a překonávání překážek. Čeká na vás sice jen 9 úrovní, zato jsou však poměrně těžké.

ovládání hry Gizmo Christmas Rush

myší, viz instrukce ve hře • 0.86 MB • 1894x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Super Doggy
Arkády - 26x
Pejskové patří mezi oblíbená zvířátka, čehož využívají i autoři hry s názvem Super Doggy, aby přilákali hráče na svůj výtvor. K ovládání si vezmete superhrdinu ze zvířecí říše, kterým není nikdo jiný, než nadaný pes. Zlotřilý nepřítel unesl štěňátka, která potřebují vysvobodit, o což se postaráte právě se super psem.
Passage of Time
Arkády - 37x
Postupujte s jednou postavičkou v jejím zvláštním světě a objevujte taje stárnutí. Při pohybu ve světě kostek lego si musíte pořádně pospíšit a cestou sbírat všechny dostupné bonusy. Nesmíte se nikde na příliš dlouhou dobu zaseknout, protože jinak byste museli začínat zase hezky od úplné nuly, což jistě není dobré.
Fruit Slasher 3D Extended
Arkády - 72x
Rozšířená verze populární online hry Fruit Slasher přináší ještě více bonusů, více sekanců a rozhodně i více zábavy. Vaším úkolem je krájet ovoce na malé dílky. Zní to jednoduše, také to jednudoché je, ovšem stejně tak i zábavné a chytlavé.
Magic Muffin Frog
Arkády - 29x
Pěkná zvířecí skákačka se sympatickým žabákem. Hra obsahuje celkem 30 úrovní, které zdolat nebude vůbec snadné. Avšak pokud se dostanete až na konec, tak si žabák s chutí pochutná na delikátním koblížkovi.
Frogger
Arkády - 63x
Pokud si pamatujete éru 8bitových počítačů, určitě si také vzpomenete na populární hru "žabičky". Vaším úkolem je proskákat se hustým provozem a nástrahy až do domečku. Velmi chytlavá super hra.
Bird Hunting
Arkády - 66x
Jednoduchá minihra Bird Hunting nepatří sice mezi herní trháky, ale i přesto může celkem dobře otestovat váš odhad. Musíte sestřelit všechny poletující ptáky dřív než vás zlomyslně pokálejí. Jediný pták, kterého nesmíte trefit, je vrabčák. Hra se ovládá šipkama a mezerníkem.
GraviCat
Arkády - 42x
Skákačka, která vás zabaví, ale také donutí tak trochu přemýšlet. A v čem spočívá hlavní cíl vašeho snažení? Musíte dostat kočku na předem určené místo, do jakéhosi teleportu. K němu se dostanete skákáním, ovšem snažte se dělat skoků co nejméně.
Red Ball
Arkády - 27x
V této hře Red Ball 1 hrajete za malý červený balónek a Vašim úkolem je dostat balónek úspěšně do cíle a tím se dostat do dalšího kola. Budete se muset vypořádat s mnoha nástrahami, které na Vás v jednotlivém kole čekají. Nebojte se a pusťte se do hry.
Friction
Arkády - 34x
Pěkná skákačka, ve které budete bleskurychle skákat až do místa, kde je uložen klíč. Jakmile máte klíč, běžte s ním rychle ke dveřím a hurá do další úrovně. Zvláštností jsou různé plochy, které mají odlišné vlastnosti.
The Lonely King
Arkády - 18x
The Lonely King evokuje v hráčích staré dobré časy. Alespoň tedy co se grafické stránky hry týká. Po krátkém úvodu se ocitnete na hradě a ovládat můžete samotného krále. Vydejte se s ním na jeho dobrodružství. Ze začátku se naučíte základní prvky hry a později se přidávají další. Autoři si připravili celkem slušný počet misí.
Sugar Power Program
Arkády - 21x
Graficky i hratelně moc pěkná dětská skákací hra. Cílem je proskákat co nejvýše po pohybujících se ostrůvcích (spíše to vypadá na obrovské žaludy:)). Trefit přesně místo, kdy vyskočit, je docela těžké. Při nezdařeném pádu dělá holčička pěkné zvuky:). Ovládá se mezerníkem.
Ba Boing
Arkády - 32x
Pěkná lehce logická skákačka Ba-Boing! vás zavede k partičce skřítků, kteří hledají cestu k teleportu. Vaším úkole je rozmístit různé skákačky v bludišti tak, aby se skřítci dostali až k východu.
Sink or Spin - Piráti z Karibiku
Arkády - 64x
Byli jste v kině na Pirátech z Karibiku 3? Pokud ano, určitě si vybavíte nezapomenutelnou scénu z finálního souboje ve vodním víru. V této minihře musíte svou loď navádět tak, abyste se vyhnuli chapadlům Krakena a zároveň sbírali duše. Krakena se zbavíte pomocí střelného prachu. Pokuste se zachránit 100 ztracených duší...
Barik
Arkády - 67x
Ve hře s názvem Barik si vezmete na starost kočičího pilota, kterému se podařilo havarovat a potřebuje pomoc. Ze začátku se nejedná o žádné složité problémy, ale obtížnost se začne rychle navyšovat. Sbírejte zlaté hvězdičky a snažte se dostat na konec každé z připravených úrovní. Vyzkoušet si jich můžete celkem dostatečný počet.
Ninja Showdown
Arkády - 34x
V superhře Ninja Showdown se vžijete do postavy nevyzpytatelného stínového bojovníka - ninji. Čeká vás totiž souboj na život a na smrt s dalším nebezpečným ninjou. Hra se ovládá klávesama, na výběr je několik kopů a obranných chvatů. Přímo ve hře je i názorný návod.