Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » » » »
Gizmo Christmas Rush
sponzorované odkazy

Gizmo Christmas Rush

Hrajete online hru Gizmo Christmas Rush

Těšíte se na Vánoce stejně tak jako náš oblíbený hrdina Gizmo? V dnešní hře si můžete užít vánoční atmosféru při jízdě na motorce a překonávání překážek. Čeká na vás sice jen 9 úrovní, zato jsou však poměrně těžké.

ovládání hry Gizmo Christmas Rush

myší, viz instrukce ve hře • 0.86 MB • 3050x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Inferno
Arkády - 24x
Hasičské povolání patří mezi nejnáročnější na celém světě. Hasiči dobrovolně riskují svoje životy, aby zachránili lidi před nebezpečím požáru. Vžijte se do role jednoho z těchto ochránců a vydejte se hasit plápolající ohně. Cestou posbírejte peníze, za které si později můžete nakoupit důležité vylepšení.
hra v Unity3D
Portalizer
Arkády - 32x
3D střílečka, ve které budete řešit i několik záludných úkolů. Hra vychází z velmi populární hry Portal, takže její milovníci si nepochybně přijdou na své. Čeká vás nejen střílečka, ale hlavně procházení bludiště a také trochu přemýšelní nad řešením situace.
The Fancy Pants 2
Arkády - 24x
Tohle je další díl velice oblíbené skákačky, kde je hlavní hrdinou hoch v srandovních kalhotách. Veselá hra, která vás jistě naplní dobrou náladou, i když se vám zrovna nedaří. Doporučuji zahrát si pro odpočinek.
Let The Bullet Fly Unlock
Arkády - 39x
Velmi dobrá gameska, ve které se budete snažit trefit všechny nepřátelské postavy. Máte výhodu v tom, že se vaše střely dokáží odrážet, čehož musíte téměř vždy využít. Podaří se vám zdolat všechny připravené úrovně?
Very Bear Brother - trochu jiný Arkanoid
Arkády - 20x
Pamatujete si na klasickou hru s názvem Arkanoid, ve které se míčkem postupně odpalovaly kostičky? Hra Very Bear Brother je Arkanoidu velice podobná. Opět sbíráte různé bonusy, které vám například zpomalí míček (v tomto případě je to malý medvídek) nebo rozšíří odrážedlo.
Angry Birds Rio
Arkády - 55x
Oblíbená online hra ve flash verzi, to jsou Angry Birds Rio. Je tu snad někdo, kdo by Angry Birds neznal? Tato hra má miliony fanoušků. Není se čemu divit. Cíl hry je snadno pochopitelný a samo hraní je velmi chytlavé. Snažte se vystřelit ptáčka tak, abyste vysvobodili své kámoše z klecí.
Tastes good
Arkády - 24x
Pěkná hra na odreagování a na procvičené postřehu a logického myšlení. Panáčkem postupně umisťujete různé sladkosti. Cílem je seskupit vždy tři stejné symboly.
Elgi: Epic Runaway
Arkády - 21x
Elgi je malá postavička, se kterou se vydáte na velký útěk. A před čím vlastně Elgi utíká? Pronásleduje ho obrovský dinosaurus, který se dokáže za Elgim podívat i nad střechy mrakodrapů. Utíkejte dopředu a přeskakujte propasti. Na cestě se snažte posbírat různé bonusy a také můžete likvidovat nepřátele, když jim skočíte na hlavu.
Koulovaná
Arkády - 58x
Zajímavá online hra se zimní tématikou. Cílem hry je zasáhnout soupeře sněhovou koulí a tím mu ubírat život až k úplné porážce. Pokud budete dobří, můžete se dostat do TOP 10.
Dragon Warrior
Arkády - 31x
Dračí válečník je tu, aby zastavil všechny zlé mocnosti a vydobyl si veliké vítězství. Musíš osvobodit svoji rodnou milovanou zemi a konečně nastolit mír všude na světě. Jen tak budeš moci být šťasten.
hra v Unity3D
Carrots And Carnage
Arkády - 42x
Celkem jednoduchá skákačka s králíkem, který má neodolatelnou chuť na mrkve. Takže mu hezky pomozte, ať těch mrkví sebere co nejvíce. Hra kromě hezké grafiky nabízí i slušnou hratelnost, která zabaví na dlouho.
Flambos Hot Mess
Arkády - 53x
Zahrajte si hru s roztomilou kočkou, která musí proskákat přes velké množství náročných překážek a u toho ještě posbírat všechny fazolky. Kočka je to zvláštní, protože tak trochu hoří. A tím, že skáče po dřevěných plošinkách, tak se musí pohybovat skutečně rychle.
Gold Miner Vegas
Arkády - 138x
Do Las Vegas by se chtěla jednou podívat spousta lidí - těch mladých i starých. Na cestu ale budete potřebovat nějaké peníze, tak se náš starý pán rozhodl, že si nakope nějaké zlato. Pomůžeš mu v tom?
Glue Knight
Arkády - 15x
Pěkná dovednostní skákačka pro milovníky tohoto typu plošinkových online her. Skákejte, drťte nepřátele, běhejte po zdech a stropě a snažte se najít tajemný poklad. Hra se ovládá klávesami A, K, šipkou nahoru a mezerníkem.
Ben 10 Toxic Hazard
Arkády - 24x
Doktor Russ právě pracuje na vývoji nové radioaktivní zbraně. Ben 10 je však rázně proti tomu, což nás přivádí k vašemu úkolu. Tím není nic menšího, než zničení zlého doktora Russe.