Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » » » »
Gizmo Christmas Rush
sponzorované odkazy

Gizmo Christmas Rush

Hrajete online hru Gizmo Christmas Rush

Těšíte se na Vánoce stejně tak jako náš oblíbený hrdina Gizmo? V dnešní hře si můžete užít vánoční atmosféru při jízdě na motorce a překonávání překážek. Čeká na vás sice jen 9 úrovní, zato jsou však poměrně těžké.

ovládání hry Gizmo Christmas Rush

myší, viz instrukce ve hře • 0.86 MB • 412x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Koala lander
Arkády - 3x
Koala Lander je příjemná hříčka laděná v roztomilé dětské grafice, která jenom umocňuje pohodovou atmosféru dýchající z téhle hry. Ovládáte koalu, jejímž úkolem je posbírat všechny kraby a bezpečně přistát na rampě.
RicoBrix
Arkády - 16x
Pokud jste vyrostli na 8bitových počítačích a automatech, tak si jistě pamatujete klasiku arkanoid. V podobném stylu je i tato nová hra. Čeká na vás celkem 20 úrovní, jejichž zdolání nebude vůbec snadné.
Bird buffet
Arkády - 37x
Skvělá oddechovka, ve které jde o požírání ptáčků. Ze začátku jste malý a tak si troufnete pouze na mini ptačí mláďátka. Postupně ale rostete a sežerete i ty větší. Kam až se v téhle hře probojujete?
Angry Birds Halloween HD
Arkády - 46x
Další z halloweenských zpracování oblíbené fyzikální hry Angry Birds. Tento díl je opravdu stylový a nenechá vás na pochybách, že Angry Birds jsou vskutku legendární hrou. Opět budete vystřelovat různé ptáčky a snažit se zbourat stavbu a zničit prasátka.
Canabalt
Arkády - 31x
Hlavní hrdina hry Canabalt se ocitne v poměrně nekomfortní situaci. Pobíhá zděšeně po střechách budov a přitom se musí vyhýbat nejrůznějším překážkám a nástrahám. Budovy na sebe samo sebou nenavazují, takže je nutné si dobře vyměřit skok, aby se hlavní hrdina někde nerozplácnul o roh budovy či nespadl do propasti.
Icy Tower
Arkády - 45x
S hlavním hrdinou této hry se nacházíte v podivně vyhlížející věži, kde se snažíte dostat do co nejvyššího možného patra. Skákejte a dávejte pozor, aby hlavní hrdina nespadl zase dolů. Poskakujete po plošinkách, které se po chvíli rozpadnou, takže musíte zároveň postupovat v poměrně velké rychlosti.
Magic Muffin Frog
Arkády - 26x
Pěkná zvířecí skákačka se sympatickým žabákem. Hra obsahuje celkem 30 úrovní, které zdolat nebude vůbec snadné. Avšak pokud se dostanete až na konec, tak si žabák s chutí pochutná na delikátním koblížkovi.
Umbross
Arkády - 378x
Online hra Umbross patří mezi povedené skákačky. V bludišti ovládáte malou Umbritu, vyhýbáte se nebezpečí a sbíráte bonusy. Hra se ovládá šipkama.
Krazy Chef
Arkády - 22x
Mlsný mladý kuchař se rozhodl, že sní nějaké ovoce z kuchyně, ale to neměl dělat. Ovoce totiž bylo kouzelné a milého kuchaře zmenšilo na nezvyklou velikost. Vydejte se na zajímavou dobrodružnou výpravu, kde si pořádně zaskáčete. Potřebujete dávat pozor na zdravotní stav kuchaře a také na časový limit.
Pacman Platform 2
Arkády - 365x
Myslím, že starého přítele Pacmana vám nikomu nemusím představovat. Tento malý kulaťoučký hrdina se stal přímo herní legendou v hratelnosti a originalitě. Tato hra pouze pokračuje v jeho šlépějích, jen prostředí je jiné.
Dino Super Jump
Arkády - 47x
Chytlavá skákačka s malým dinosaurem, který se snaží běžet co nejrychleji až do cíle. Jako na potvoru je cesta plná překážek, takže je budete úspěšně zdolávat. Hra je chvílemi těžká, ale naštěstí se při ztrátě života nezačíná od začátku.
Ben 10 Legend Racers
Arkády - 30x
Výtečná online hra s motorkou a oblíbeným herním hrdinou Ben10. Osedlejte svou motorku a vyjdete se v této arkádově laděné gamesce vstříc nástrahám a překážkám. Snažte se dojet až do cíle a hlavně nebourejte.
Steam Droid
Arkády - 48x
Steam Droid se odehrává v daleké budoucnosti, kde se na planetě nachází pouze roboti. Jednoho droida si vezmete na starost a vydáte se osvobodit svoje kolegy, kteří byli uvězněni. Cestou narazíte na mnoho nebezpečných nepřátel, které můžete klidně zlikvidovat a získávat za to body. Po skončení mise se můžete za získané body vylepšit.
Lengendary Monk
Arkády - 51x
Perfektní gameska s bojovníčkem, který se nebojí opravdu ničeho. A má výtečné bojové schopnosti. Vaší misí je ochránit shaolinský klášter před temnými mnichy, kteří se jej rozhodli obsadit. Vpadněte přímo do boje.
Snake Charmer - had trochu jinak
Arkády - 21x
Jste pohledný playboy oděný pouze v ručníku, ve kterém jste vyrazili na lov roštěnek. Snažte se je lapit všechny a odvést je společně do klubu. Hra Snake Charmer je postavená na principu klasické hry Snake. Panáčkem chodíte po hracím poli a procházíte políčky, na kterých stojí holky. Hra se ovládá šipkama, ale je to dost těžké si zvyknout...