Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
3D School Bus Parking
sponzorované odkazy

3D School Bus Parking

Hrajete online hru 3D School Bus Parking

Parkovací super hra se školním autobusem je tady v 3D podobě jako Unity hra. Zaparkujte žlutý autobus na správné místo a zkuste se toho zhostit bez jediného škrábnutí. Zadaří se vám projít všemi úrovněmi?

ovládání hry 3D School Bus Parking

myší, viz instrukce ve hře • 10.19 MB • 2035x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Abutu the Hunter
Postřehové hry - 10x
Vypravte se na zajímavou cestu do srdce černého kontinentu, tedy do Afriky. Nejedná se o jen tak obyčejnou cestu, ale dáte se vstříc divokým zvířatům, protože se právě chystáte ulovit co nejvíce divokých ptáků. Na každou úroveň máte předem nastavený limit, kolik ptáků od jakého druhu potřebujete dostat.
An Eye For Detail
Postřehové hry - 2x
Máte dobrý smysl pro detaily? Dokážete si během krátkého okamžiku všimnout toho, co druzí vytrvale ignorují? Pokud ano, pak byste si rozhodně měli vyzkoušet hru s názvem An Eye For Detail, kde se v několika úrovních popasujete s hledáním různých detailů. Všechno máte vždy přehledně popsané před začátkem mise.
Elite Base Jump
Postřehové hry - 3x
Pokračování oblíbené hry Base Jumping. Vaším úkolem je bleskově zareagovat na start, poté nechat postavičku rychle padat a ve vhodný moment otevřít padák.
Gravoor
Postřehové hry - 2x
Hra s roztomilou grafikou, kde procházíte s postavičkou zajímavou dráhu plnou různých nástrah a překážek. Musíte být precizní a opatrní abyste bezpečně prošli celou pouť až do konce. Máte na to nebo ne?
The Lost World
Postřehové hry - 80x
Klasický bubbleshooter tentokrát v tajemné atmosféře zvláštního světa. Princip hry je však dle zažitých pravidel. Vystřelujete barevné kuličky a snažíte se s perfektním mířením vytvořit alespoň trojici stejně barevných kuliček. Tím postupně čistíte herní pole až nezůstane ani jedna kulička.
Perfect Pizza
Postřehové hry - 7x
Dobrých kuchařů je hodně, ale dělat výbornou pizzu, na to je potřeba skutečné kulinářské umění. Myslíte si, že jste schopni připravit pizzu přesně podle receptu, aby ji ocenil i ten největší gurmán?
Ben 10 Longbow
Postřehové hry - 5x
Máte rádi střelbu z luku? Myslíte, že se trefíte na dlouhou vzdálenost do terče? Vyzkoušejte si svůj postřeh a odhad v této parádní hře s Ben 10 hrdinou. Opět budete válčit s monstry, která chtějí ovládnout svět.
Cat God vs Sun King 2
Postřehové hry - 6x
Kočičí božstvo se zlobí, protože nohsledi slunečního krále se rozhodli postavit mu různé chrámy, aby ho uctívali. To se samozřejmě kočičímu bohu nemůže líbit a vyšle svoje kočičí služebníky, aby zlikvidovaly všechny nevěřící. Spalte nepřátele mocným plamenem a nenechte je postavit žádnou z jejich staveb.
Top that deux
Postřehové hry - 2x
Další z her, ve které budete vyrábět občerstvení pro zákazníky. Bude to chtít velkou rychlost, protože oni na vás moc dlouho čekat jistě nebudou. Pokud vám to bude trvat tak se naštvou a to pro vás není dobré.
Flight of the Hamsters
Postřehové hry - 4x
V této online hře máte za úkol odpálit pět křečků co nejdále. Důležité je dobře vychytat načasování odpalu, křeček pak skvěle poletí. Nezapomeňte křečkovi v letu pomáhat sbírat bonusy - to uděláte klikáním myši. Skvělý zážitek ze hry umocňuje výborná hudba.
Crazy Bomb
Postřehové hry - 3x
Jedna z her patřící do obrovské skupiny her založených na klasice jménem Bejeweled. Tedy půjde o spojování alespoň tří stejných symbolů, v tomto případě ještě s časovým omezením. Nechybějí chytré bonusy a spousta vylepšení.
The waitress
Postřehové hry - 6x
Další z čísnických her, ve které se budete snažit co nejrychleji a nejlépe obsloužit všechny zákazníky. Postupně jich bude čím dál více a vy to budete muset všechno včas stihnout. Tak si pospěšte a dejte do díla.
Soul Quest Plus
Postřehové hry - 4x
Zajímavá online hra, ve které budete svou kuličku (duši) navádět na vznášející se Pandořinu skříňku. Level splníte, pokud budete skříče nablízku po určitý čas.
Bowling Alley Defense
Postřehové hry - 6x
Slizké potvůrky se rozhodly zaútočit na bowlingovou dráhu a ukrást vám bowlingové koule. Pokud budete dobře mířit a všechny potvůrky zneškodníte, čeká vás na konci každé úrovně souboj s nějakou známou osobností, kterou byste na bowlingu rozhodně nečekali, např. Larry Bird, Bruce Lee nebo Marilyn Manson.
Easter Bubbles
Postřehové hry - 8x
Další ze série her s barevnou kuličkou... Bubbleshooter hry má rád snad každý. Nejinak tomu bude i u této verze. Vystřelujete velikonoční vajíčka a snažíte se tvořit minimálně trojice stejně barevných vajec.