Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » » »
3D School Bus Parking
sponzorované odkazy

3D School Bus Parking

Hrajete online hru 3D School Bus Parking

Parkovací super hra se školním autobusem je tady v 3D podobě jako Unity hra. Zaparkujte žlutý autobus na správné místo a zkuste se toho zhostit bez jediného škrábnutí. Zadaří se vám projít všemi úrovněmi?

ovládání hry 3D School Bus Parking

myší, viz instrukce ve hře • 10.19 MB • 987x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět


Tato hra vyžaduje nainstalovaný webový přehrávač Unity3D. Stáhněte si jej prosím a nainstalujte zdarma. Unity Web Player neobsahuje žádný spam a skryté programy.
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Magic Well
Postřehové hry - 3x
V magické studni se nachází celá řada různých příšerek a vaším úkolem nebude nic menšího, než objevovat skupinky stejně vypadajících monster a klikat na ně, čímž je odstraníte. Minimální počet příšer v jedné skupince určené pro odstranění je tři. Hra obsahuje pěkný příběhový mód, u něhož se jistě zabavíte.
Square Assembler
Postřehové hry - 2270x
Pěkná barevná online hra na téma spojování tří stejných symbolů. Tentokrát budete hledat alespoň trojice stejně barevných kostiček. Podaří se vám postupně prostoupit všemi úrovněmi a nahrát nejvyšší skóre?
Jumper
Postřehové hry - 1x
Opice dokážou skákat ve větvích stromů, ale v následující hře se opice umí odrážet dokonce i od vzduchem nafouknutých balónků. Vyskočte do vzduchu a přeskakujte z jednoho balónku na druhý, aby se opička udržela ve vzduchu. Cestou si dávejte pozor na poletující ptáky, určitě opici ve vzduchu neuvidí rádi.
Time Killer
Postřehové hry - 3x
Výborná online hra pro hráče s dobrým logickým myšlením a postřehem. Vaším úkolem je v každé scéně rozbít hodiny. Zní to jednoduše, ale v pozdějších úrovních to bude celkem makačka. Hra se spustí kliknutím na nápis Continue.
Another Box of Hotcorn
Postřehové hry - 8x
Another Box of Hotcorn je primitivní, ale chytlavá minihra. Vaším úkolem je bouchnout do všech popcornů v bludišti. Můžete využít bonusy (oheň, blesk, benzín), ale pozor na mazlavé máslo a špinavou vodu. Vše navíc musíte stihnout do neúprosného časového limitu.
Spiderman Villains
Postřehové hry - 2x
Pěkně zpracovaná online hra se Spidermanem. V této hře využijete svůj postřeh při vystřelování pavučin na vaše protivníky. Ale pozor! Mezi nepřátelskými postavičkami se občas objeví i vaše láska Marry Jane, tak ji neubližte.
Planetary Pile Up
Postřehové hry - 5x
Mimořádně pěkná online hra pro chvíle oddechu. Jde o typický bubble shooter, tentokrát s tou změnou, že barevné objekty vystřelujete dolů. Snažte se tvořit stejně barevné trojice. Jakmile se hrací pole zaplní, hra končí.
Tiles
Postřehové hry - 6x
Opět jedna z poměrně jednoduchých, ale o to víc zábavnějších online her. Cílem je jen všechny kostičky proměnit na stejnou barvu. A jak toho docílíte? Pouze kliknete na barvu a pak na kostičky, které chcete obarvit.
Red Lead
Postřehové hry - 2x
Chytlavá minihra, která před vás klade nelehký úkol - zachránit to nejvíce červených a žlutých balónků před pádem na ostré hroty. Balónky pomocí plošiny odpinkejte pryč. Hra je ze začátku poměrně lehká, ovšem s přibývajícím časem se zdá být nehratelnou...
hra v Unity3D
Train Crisis Lite
Postřehové hry - 4x
Pojďte a podívejte se hluboko do historie železnice. V této chytlavé 3D hře budete hrát na dvou místech. Cílem je projít všechny překážky, které se objeví, a vést každý barevný vlak do jeho správné stanice.
Feed Us: Xmas Xpansion
Postřehové hry - 2x
Další pokračování brutální rybí akce Feed Us. Pojídejte vše, co vám přijde pod váš mlsný rybí rypáček. V roli nenažrané piraně se můžete neohroženě pohybovat v prostředí, kde na vás čekají nebozí lidičkové a celá řada bonusů.
Ben 10 Longbow
Postřehové hry - 4x
Máte rádi střelbu z luku? Myslíte, že se trefíte na dlouhou vzdálenost do terče? Vyzkoušejte si svůj postřeh a odhad v této parádní hře s Ben 10 hrdinou. Opět budete válčit s monstry, která chtějí ovládnout svět.
Fruita Crush
Postřehové hry - 30x
Skvělá online hra ve stylu spoj tři stejné symboly. A pokud jde o symboly, tak tentokrát to bude šťavnaté ovoce. Hledejte lepší kombinace (4 a více stejných), využívejte bonusy a zkuste zdolat všech 100 levelů.
Orange
Postřehové hry - 2x
Celá tahle hra je laděná do příjemného oranžového odstínu, o čemž napovídá i jasný název. Budete ovládat malou kuličku, která musí odstřelit různá kolečka ven z herního pole. Nesmí ale narážet do ostatních.
Rio Cup
Postřehové hry - 11x
Pěkná postřehovka, ve které je vaším úkolem sestřelovat ostatní hráče a krom toho také sbírat mince. Vaší skázou mohou být rozhodčí, kterým se vyhýbejte. Udělením červené karty byste museli začínat od začátku.